Hát igen, sajna a gumik ára is felszökött! Már egyszer a fizetések is felszökhetnének!
A legolcsóbb itt volt, legalábbis én jobb ajánlatot nem találtam.
Ez volt életem első "nyugati" motorja,....... aztán nagy csalódás. Egy útja volt: vizsgáztató hely / Mozaik u. / Talán még 30km a hegyen és az m7-en. Utána eladás és rádöbbenés, hogy délibábot kergettem, amikor azt hittem, hogy egy japán motor a minden és hogy csak ez hiányzik a boldogságomból és milyen szar a világ, hogy nem juthatok hozzá. Azonnal visszaültem a Jawa-ra és rájöttem, hogy nem is olyan szar gép, mint ahogy azonosítottam az akkori rendszer szarságaival.
Egyébként ma sem hiszem, hogy boldogság egy ma már tényleg sokszor zseniális japán gép: mert a legtöbbször nincs pénz fenntartani, vagy aránytalan a pénztárcához, nincs kihasználva, ami nyomasztó stb.
Az igen Hát én sem fogok ezek után kiadni 100 eurót 6,7 éves Sport Demonért Hát az ténleg szuper árban van, vajon mennyi lenne az én garázsomig mennyiért hoznák el
Volt ilyenem. De a kéthenges változat, amiről a fórumunk is szól, sokkal használhatóbb változat. Ez a négyhengeres pl. a városban abszolút felejtős: baromi nehéz, rossz súlypont, autók között nincs ficánkolás, kormány elfordítása egy edzőterem: be kell állnod a sorba; 120 felett már erőlködik, és sok esetben beindíthatatlan, mert túl érzékeny a porlasztósor összehangolására stb. Szépnek viszont szebb.
Hát igen, már korábban írtam a jézuskának és bejött!
Az r17.hu-n, most karácsonyig ingyen kiszállítják. Azért is döntöttem a BT45 mellett mert messze a legolcsóbb és nem hinném hogy sokkal rosszabb lenne mint a márkás társai. Pénteken délután megrendeltem az oldalukon és szombat 13:00-kor már bent voltak a garázsomban. A régihez képest olyan puhák mint egy rózsaszín hellókittis radírgumi! Össz 38500 szép magyar petákba kerültek...
ez a motor akkor is eladó volt amikor én vettem a gs-t 2,5 éve, csak akkor még egy versenypályának a boxába volt lefotózva, gondolom ez a srác vette meg
Próbálok rájönni, fura egy szerzet!
Milyen vas párzott el GS-el hogy ez jött ki? Még írja hogy van rajta némi csinálni való (szelepszárszimering meg ilyen elhanyagolható apróságok!) ....
A legolcsóbb itt volt, legalábbis én jobb ajánlatot nem találtam.