A dugattyú visszatuszkolása előtt nem árt megtisztítani a kiálló részt, hogy a hátratolás ne vigye be a koszt. Én még óvatosan kijjebb csalogatom és finom polir papírral megcsiszolom.
Nagyon olcsón adtad el, féktárcsa ide vagy oda. De ha rágerjed az ember egy másikra akkor irreális áron is odaadja. Hosszú pályafutásom alatt ebbe már én is többször belefutottam.
Kb 5 perce hivatalosan is megváltam a mocitól
365.000 ft-ért vitték el, 390 volt az eredeti ár, de a rejtett hiba sajnos egy hátsó repedt féktárcsa volt , de ezt muszáj volt elmondanom szívemen viseltem volna ha történt volna valami ez miatt, szal igazából én mondtam a 365-öt
Csak részben, nincs pénzem befejezni és már nem is érdekel, konkrétan ránézek és már nem érzek semmit, pedig régen rá voltam kattanva
Persze, ha eladom, motorba megy a pénz, vagy szigetelésbe, de a legrosszabb, ha hagyom a picsába és továbbrohasztom.
Egyébként valsz az autómat is le kell váltanom, szóval inkább abba megy bele a motort megoldom másból, remélem
A védőangyalod, meg összeszarta magát
Kb. 20 éve estem egy baszott nagyot, csak egy bőrkabát volt rajtam és utána felálltam, azóta sem tudod, mi mentett meg...
Külső íven előztem a többi motorost és olajos volt az út... forogtam a hátamon, elrúgtam a motort magamtól és behuppantam az árokba... 30m csúszás és bár nem volt a tenyeremen bőr és a hátamon kabát, de megúsztam...
Arra emlékszem, hogy nézem a fákat és azon gondolkozom, hogy nem merek megmozdulni, mert fosok, mim tört el, aztán meghallottam, hogy jár a motor és felpattantam, hogy mi a fasz lehet vele
Mivel bármit is mond, előnye nem származik belőle és minket sem károsít meg, ezért én megszavazom neki a bizalmat...mi a fasznak hazudna?
Ha nem mond igazat, nem történt semmi, ha meg ott fekszik törött térddel, na akkor meg ne baszogassuk. Egyébként nekem is a térd a nagy parám, azért tetszik a gatya, amit vettem, de persze az sem biztosíték...
Azért mekkora egy kretének vagyunk, józan ésszel tök egyértelmű, hogy életveszélyes motorozni és mégis, néha azt sem tudom, mi a fasz visz rá, de aztán kisüt a nap és nem bírom...
10 éveig autóbuzi voltam, eszembe sem jutott a motor és egyszer csak bekapcsolt a vezérhangya, amikor üldögélek a meleg kocsiban arra gondolok, mekkora hülye vagyok... majdcsak elmúlik
Mielőbbi gyógyulást kivánok. Én 1990-ben szálltam motorostól a Tisza gátról, háromszor a földhöz csapódtam,de 4 nap pihenő után a roncs motorral jöttem haza. Üdv. istván.
Fékbetétek kicserélve, frissen bekoptatva, tele a tank, még gyors lemosom és jöhet a téli álom...
Öröm lesz tavasszal elővenni
Nekem csavarhúzóval meg a régi betéttel már tök simán sikerült! =)
Igaz nem árt előtte pl egy hosszabb szöggel meggátolni hogy beleessen a helyére mert utána kicsit macera visszatunkolni =)
Persze ha kérdeztem volna, most a klaviatúrát suvickolhatnám
(Szerintem a 390-es árba is belefért volna még az a "kis" hiba.)
Eladói oldalról nézve pedig az idő is pénz, és relatív gyorsan sikerült eladnod a motort, tehát nem jártál rosszul.
Valaki szólhatott volna, hogy a régi betét jó éknek is, és sokkal könnyebb vele visszatolni a dugattyút
Mire magamtól rájöttem leszidtam az Istent az égből
Még a bajban is társ! Tényleg jobb mint egy szerető! Visszahív az életbe!
Nem hiányzik máris?!
365.000 ft-ért vitték el, 390 volt az eredeti ár, de a rejtett hiba sajnos egy hátsó repedt féktárcsa volt , de ezt muszáj volt elmondanom szívemen viseltem volna ha történt volna valami ez miatt, szal igazából én mondtam a 365-öt
Persze, ha eladom, motorba megy a pénz, vagy szigetelésbe, de a legrosszabb, ha hagyom a picsába és továbbrohasztom.
Egyébként valsz az autómat is le kell váltanom, szóval inkább abba megy bele a motort megoldom másból, remélem
Kb. 20 éve estem egy baszott nagyot, csak egy bőrkabát volt rajtam és utána felálltam, azóta sem tudod, mi mentett meg...
Külső íven előztem a többi motorost és olajos volt az út... forogtam a hátamon, elrúgtam a motort magamtól és behuppantam az árokba... 30m csúszás és bár nem volt a tenyeremen bőr és a hátamon kabát, de megúsztam...
Arra emlékszem, hogy nézem a fákat és azon gondolkozom, hogy nem merek megmozdulni, mert fosok, mim tört el, aztán meghallottam, hogy jár a motor és felpattantam, hogy mi a fasz lehet vele
Ha nem mond igazat, nem történt semmi, ha meg ott fekszik törött térddel, na akkor meg ne baszogassuk. Egyébként nekem is a térd a nagy parám, azért tetszik a gatya, amit vettem, de persze az sem biztosíték...
Azért mekkora egy kretének vagyunk, józan ésszel tök egyértelmű, hogy életveszélyes motorozni és mégis, néha azt sem tudom, mi a fasz visz rá, de aztán kisüt a nap és nem bírom...
10 éveig autóbuzi voltam, eszembe sem jutott a motor és egyszer csak bekapcsolt a vezérhangya, amikor üldögélek a meleg kocsiban arra gondolok, mekkora hülye vagyok... majdcsak elmúlik