Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reméljük nem is fogod látni a sajátodat.
Várjuk az érdekes képeket. Még én sem láttam belülről!
Holnap még fotozok motor belsőket érdekességképpen. Ma már nem volt hozzá ihletem.
Reméljuk a következőn ott leszel, csak gyógyuljon meg a vasad! Hidd el nem semmi buli volt!
Sziasztok

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam menni, de ma szétszedtem a gépet, és egy tömitőgyürü ment ki a tőcsavarnál, a hengerfej és a henger között, és itt ömlött az olaj.
De ha szét van szedve, a hengerfejet már rendbe szedjük, és ugy megy majd össze a gép.
Mennek fel a képtelen képeim! Mire hazaérsz Főni, már lehet is pakolászni őket!

Jóccakát Népek, megyek, kialuszom a maradék szeszeket!
Megtisztel, hogy így gondolod Erik!
Aninak is: (Itt már találtam pirulósat.)
Engem sajnos nem:-(((
Igy most indulok még csak haza
Mivel Dzsoki először volt itt, hát átment a vizsgán. Ráadásul a nejem azt mondta, hogy bejön neki mint pasi. Legközelebb is tedd tiszteletedet, szívesen látunk!
Hi Ratesz!

Gúvadós szemmel kerestünk a közvetítés alatt! Ezek szerint jól sikerült a hétvégéd!
Jó kis izgalmas meccs volt a 125-ös, a többit nem néztem... olyan munkába fogtunk esSO-nál, amit nem lehetett félbeszakítani!
A foglalkozás elérte a célját!
Sziasztok!

Jó kis összejövetel volt! Köszönjük esSO-nak és a többieknek is akik közreműködtek:) (Kaja, szervezés stb:) Én is hazaértem, bár rögtön mentem is dolgozni, ezért nem írtam idáig. Kollegák voltak olyan kedvesek, és elzavartak egyből aludni Úgyhogy szerencsére sikerült kipihennem már magam.
Gáborék is hazaértek ha jól tudom, bár idő hiányában én otthagytam őket Vác környékén (úgyhogy inkább csak megérzés ).

na mindenkinek további jó estét napot, vagy éjszakát...

Blue.. A képeket küldöm majd, készült egy pár. Sztem még ma ráveszem magam.
Hi-hi-hi-hi!

Hazaértem. Mittudomén hány kilométer lett a vége! Ez valóban MEGA COOL PARTY volt! A legnagyobb másnap egy órával ezelőtt ért utol... kemény volt az uccsó 70 kilométerem. Majdnem álmonhaltam... és becsatolt sisakban piszok sz.r ásítani!

A Nyuszi is hazaért. Lightosan gurultunk hazafelé...

Nagyon jó volt veletek ismét!

esSO és Dorina!
Köszönöm én is a fantasztikus vendéglátást!

A video olyan lett amilyen... A fényképekben bíztam, de azok sem teljesen frenetikusak! "Mire gondolhatott a művész..."-jellegűek!
De mit is vártál a mi szivacs Medvénktől?! Mikor egész este csak a sör volt a kezében...
TE JÓSZAGÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

megnéztem a "szivacs" videóját:-)))))

Nem akarok semmit mondani.......leszedem és vágatlanul felteszem ide:-)))))

Annyit halkan megsúgok: Ha a szivacs elkezd szííííívni, akkor vegyétek ki a kezéből a kamerát:-))))))
a kb 30 percben van fügöleges (lóg a kezében a kamera és közben sétál:-)......sötétség és beszéd (védőkupak levételének hiánya:-).......

A többit meg majd láttjátok:-))))))) ÉS eldobtam az agyam - most megyek megkeresem:-))))
.....-re mi is hazaértünk, nekünk 0 km lett a vége!

Gyerekek!
Én koszonom, hogy ilyen szépen összeszaladt a banda! A kajáért Dzsokinak nyomunk hálaadó imát, mert az az ő műve volt. Ne feledjétek: tőletek, közreműködőktöl volt jó!

Nyuszinak: bleeeeeee.......

Egyelőre nem találtam mást, csak egy nyúlcipőt!
Blue, köszönöm a választ! Az a szűrő nekem hiányzik onnan.
Akinek fényképe van!

http://helpcsap.extra.hu

ide töltsétek fel légyszives......
Tényleg nem egy ördögi feladat:-)))))
minden le van írva......
A jelszót telóban vagy emailben mondom meg.........
Sziasztok!

13.50-re én is rendben hazaértem.
Örülök, hogy ízlett a perkelt. Jó volt a társaság! Finomak voltak a sütik!
Köszönöm mégegyszer! esSO-nak különösen!
ez a kép: csak nem tudok ide BMP-t betenni

http://gsfanklub.extra.hu/manu...
A képen a 71-es darabka
Ha az amire gondolok, akkor annak a végén nekem van egy pici fekete gömb, benne meg szivacs....vagyis egy plusz levegőbeszívó tápegységesség:-)))))

Ha a szabadban lóg akkor valaki levette a szűrőt és biza nem tette vissza.........valamit találj ki, hisz ha a karbi bekap egy kis porocskát akkor onnantól már jön a baj-baj.....
Sziasztok!
Műszaki kérdésem lenne. Légszűrőtisztításnál észrevettem valami szokatlant, átnéztem a robbantott ábrákat de nem sokkal lettem okosabb. A két karbit összekötő csőből merőlegesen kiáll egy gumicső. Ennek mi a funkciója, és hova vezet? (Nekem most szabadon lóg.)
Üdv: Miki
Még mi elmentünk nyalakodni egyet a maradék társasággal, utána Teddyvel megközelítettük a tót.K...va hideg volt! Hogy bírtunk az este olyan jót pancsizni benne?

Ja, mi is megvagyunk, és mi köszönjük, hogy így összeszaladt a banda, sőt új tagokkal is gyarapodtunk!
EssO!

Kösz ezt a kb 1 napos übrefrankó mega cool partyt:-) Én a hangyákat és a nőhiányt leszámítva jól...őőőőőő.....királyul éreztem magam:-))))

Nyuszika!
1., kösz a muffot:-) bár nem csokis volt:-( de jóóóóó volt:-)
2., kösz, hogy nem hagytad hogy leolvadjon a cipő a lábamról:-)

Dzsoki!
Isteni étek volt a pöri:-))) Grat mégegyszer........

Teddy "szivacs" medve:-)
Néztem a Tescósban....csak sima szék volt, az is valami 4000-ért...
Tehát ha még van, nem gond, és ahogy mondtad 2500-3000 környéke akkor igényt tartanék egy fotelre:-) holnap 21-ig otthon vagyok.

ALL!
Jó volt veletek fiúk-lányok!

Most dolgozok 22-ig