Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár hogy nem sok ilyen haver van... Hm, vajon egy kopasz fejű kiscsajtól megijednek? Vagy vigyek láncfűrészt is?
Zimacsesz!

Mivel neked most FRISS infóid lesznek!
Légyszíves majd ird meg nekem MI MENNYIBE KERÜL - és ezzel is tudnám bővíteni az oldalt - hiszen Én most tényleg eldobtam az agyam.......

Anno 17.000-ből átírtam a motort......

Szóval megköszönném!

Amit tudok!
1., megveszed a motort és kell az eredetvizsga.......
2., bemész a biztósítóhoz és megkötött a biztosítást
3., mész az okmányirodába az átírásért......(biztosítás nélkül NE is menj...mert elküldenek)
az soha nem árt ha van ott egy-két kopasz cimbi.
500cm-ig és töl kategoria van.
Nem egészen ilyesmire gondoltam... Titok
(Najó, viszem a kopaszkigyúrtkivarrtnagggyonkemény haverokat! )
az lehet
hu-ha, igen határozott érveid lehetnek.
pl ilyen? ? ?: :
Az eredetvizsga? Ott nem a teljesítményt nézik, hanem a vázat, számokat....

Nem kevered az átírással? Mert ott tudom hogy valami ccm-re a másik meg Kw-ra megy.......
Nem, az illeték megy köbcentire... Az eredetiség fix, úgy tudom.
köbcentire megy!
MENNNNNNYI?

vazze jól felnyomták! hiszen az Apriliát 2003-ban vettem........4 év alatt 300%-os emelkedés?
Dzsekit meg nadrágot már kialkudtam a helyszínen. És igen, 13 ropi a vizsga, én is úgy tudom. Vannak érveim, szerintem meg fogom győzni, nem lesz gond. Mire odamegyek, már úgyis meglesz a papír.
Kellemes túrázást Nektek a hétvégére! Remélem szép időtök lesz!
Helló!

Tavaly 13e volt a vizsga, és nekem a szerződés alapján megcsinálták otthon. szép lett volna felrángatni Miklósra a pasit Sopronból...
szerintem inkább alkudj ki valami jo kis dzsekit,vagy bukot
tavaly nekem 13-e. volt az eredetv.
Tudtommal az 500-asra az eredetvizsga 13 e Ft (vagy 14 e).
Elvileg az eladónak kell fizetnie- csak az ö nevére csinálják meg , a vevőjére nem!
De jobb lebeszélni, mert utólag meg mitcsinálsz ha nem fizeti? Nem irod át? Vagy visszaadod a motort?
1., az eladónak kell rendelkeznie egy 30 napnál nem régebbi EREDETI papirral........
2., tiéd minden egyébb költség......

DE!
Én specc eldobom az agyam:-) itt alkudozik a bolt 2000ft-on? Mert tudtommal valami 4-5000ft az vizsga.......

Én az Apriliánál "gavallér" voltam....mondtam a csávónak hogy Én fizetem, de Ő meg vállal a motorra 2 nap garanciát:-)
Miért?
Mert December 4.-én -7 fokban Szolnokról lábbon hoztam haza a gépet:-) És ugye hallotam már olyat hogy minden csilli-villi azt a gyerek még a szomszéd faluba se ért át vele, mert lerobbant
9 óra neked hajnal? Nem akarsz velem cserélni?
Én szombaton ismét 3:40-kor kellek:-)
KV, cigi, málházás.....azt megyek dolgozni:-)
Nyuszika!

Akkor alukálj egy nagyot a friss, ződ réten és ha megálmodtad akkor csak egy telcsi:-))))

Mi így megyünk......
Ha minden igaz jön Kucsi páros, Dawntz velem

utolsó emlékeztető:
14:00 MOL
14:30 Savoya parki benzinkút a 6-oson (bgurulunk a kútra és ha nincs ott senki ,megyünk is tovább...)
15:00 M3 Shell kút
15:30 Dunakeszi 2A Shell kút......

Sehol nem állunk meg! CSAK a Dunakeszi kúton.....vagyis aki velünk jönne délután az fáradjon ki ezért hamarabb, hiszen nem lehet tudni mennyi a menetidőnk....

Egyedül Dunakeszin állunk 15:30-ig.....
Elsőre nem akarok nagyon sokat javítgatni, még ki tudja, mi történik az első körök alkalmával. Amúgy is inkább optikailag kellene rajta javítani. Az oldalidom ki van cserélve, csak matrica nincs rajta, az meg most egy ideig nem is kell. Minek az, ha úgyis összekarcolom.
A hátsó kapaszkodót kell még meghegeszteni, az viszont nem nagy beavatkozás. Sok dolgot lehetne javítgatni rajta, de egyik sem annyira létkérdés - a kötelező cseréken és szervízelésen kívül most nem nagyon akarok rá költeni. Inkább jövőre. De ötleteim már vannak!
Sziasztok!
Csak jelzem, hogy itt vagyok. :)
Nyu!

El is felejtem mondani: a Te hamikád tegnap óta ázik a bűvös löttyben!
MEgjavíttatod a gépet? Mennyire van lezúzva?
A bolt szerencsére elintézni az eredetiség részét, nekem csak az illeték marad, elvileg. Szerintem meg tudunk egyezni szépen, én kedves vagyok és aranyos, ha nem piszkálnak. Csak kíváncsi voltam, hogy megy ez, mi a bevett gyakorlat.