Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt mér én sem értem.
Én se tudok jobbat........

Rugdald, várj...rugdald.....hogy a benzin párologjon azt ha 10 perc múlva se indul akkor az már nem túlszívás.....hanem megszívás

Onnantól már szikragond van....vagy elektronika...........

Én még anno a TZR-emnél jártam így......abban elszállt a feszszabályzó

Este hazajöttem - másnap már nem indult......
Pepper!

Igazából jobb ötletem nekem sincs! Viszont így pár rúgás után kitisztul. Ha mégsem indul, akkor ott más gond van! Sztem.
A nagyvasnál 17000.....PLUSZ a lánckerekek.......
Igen, köszönöm a lehetőséget, de egyelőre financiális problémák miatt - meg nem is égető - halasztom a projektet.
A táblázatból annyit ki tudtam bogarászni, hogy a LOUIS-ban cca 100 euró. A nagyvasnál meg 17000. Tehát - ha jól értelmezem - itt még lánckereket is kapok ennyi pízé!
hello bocsi h ide írok, csak sürgős tanácsra lenne szükségem, és ezvolt a legfrissebb topik:). ha megszívta magát a mocim, h tudom elindítani egy órán belül? (berúgós) gyújtás nélkl rugdosom teljeses gázzal úgy h gyertya levan véve! még valami esetleg? légysz segítsetek
Banyek! Akkor én nagyon jól állok! Lassan 23 ezer van a gépben - ezek szerint van még kb 10ezer a lánccseréig - de a közepénél tartok. Vagy kétszer húztam, de egyszer visszaengedtem, mert túl feszesnek találtam.
EsSO!

csak neked:-)

Ahol érdemes megvenni ez a lényege......
Az megint a LOUIS, mert a többi boltnál akár DID, akár Regina ugye plusz költség van.......
Én már kérdeztem Katától hogy Valter nem e megy mostanába ki....hiszen Ő megtudná hozni ingyen és brmentve......
Dawn!

Nekem és szerintem mindenkinek REGINA lánc volt fent......
Én ezzel elmentem: 32438km-ert

Aki nem tudja és nem hiszi? Én vezetek egy ilyen listát a motoromról......
http://akmtmedia.extra.hu/tago...

No ha minden igaz akkor jelenleg 62500km van a mociba.......vagyis a jelenlegi láncban már benne van megint 30062km......és még van 3 egységnyi jelzésem......tehát szerintem simán megjárom Szlovéniát.....tehát bőven túllépem majd az előző lánc teljesítményét.

NO! a Regina nem tudom milyen volt, de ugye a gyári előírás a DID520V lánc.......
A poén? Ez a lánc 40Le-ig jó! EZ "O" gyűrűs

Én a biztosat szeretem igy DID 520VM-et vettem ami 75LE-ig jó.....és ez "X" gyűrűs

Az árkülönbség meg ugye a táblázatban is látszik......5000ft.......

Van még olyan is hogy ZVM.....ez 100LE-ig jó:-)

A lényeg?
520-as méret!
110szemes!
Folytonos - nem pattentszemes!
És a láncal együtt lánckerék csere is dukkál! Mert ugye az előző lánckerek felvették a lánc mintáját....
Ha erre felteszel egy másik, új láncot azt egyszerűen megzabálják!
Nincs nyomtatóm! Azt meg ne kérd, h a monitort tegyem le.....!
nyomtasd ki, tedd le a földre, úgy könnyebb
Blue főnök!

Nagyon rendi vagy, hogy csináltál egy ilyen szép táblázatot, de nem tudok rajta elmenni, bocs!
Nagyon jó! Máris meg fogok világosodni!
Mi a különbség az X és az O gyűrűs lánc között? Mi kell nekünk? Melyik a jobb, tartósabb?
EsSO!

Mivel lassan úgy láttom nekem is láncgodom lesz (az utolsó harmadban vagyok - ekkor pedig már nyúlik mint a fene........3 napja húztam meg - és ma/holnap mgint kell egy kicsit) szóval összeírtam minden lehetséges láncot amit rálehet tenni a GS-re........

Igaz van amit biztos nem tennék fel:-))))

Tessék.....
EVERIBUDY

STORNÓ!
minden a régi, mivel Erik írta a másik helyen, hogy odafele nincs semi gond.....visszafelé van egy kis kavarc......

Szóval a lényeg: 15:30 DUNAKESZI SHELL KÚT!

főlősleges kavirnyálni......

NYUSZIKA!
Magácska meg legyen oly kedves és guruljon ki a 6-oson lévő benzinkútra ami a SAVOYA park előtt található........
Ott várjuk magácskát kb. 14:30-kor....
Nos mozira én is sajnálom a lét. Ha annyira érdekel akkor a premier utáni héten letöltöm a kamerás kalózt, aztán amikor kijön a dvd-t
Bár én nem jártam arra mostanában, de a rádióból úgy rémlik igazad van. Majd ma rákeresek a neten.

Blue: A TB székház előtt nem igazán lehet megállni, ha jól emlékszem csak a járdán. A szemközti parkoló pedig fizetős. Ha arra megyünk akkor már inkább félúton a Kacsóh és a Teve között jobbram OMV kút, az irodaház alatt
jaja ezért gondoltam rá hogy majd jövöre 25össel megyek bluedevil túrára...nem tudom hogy bírná a stabil 80at... nem hinném hogy örülne neki a ring után ispihegett picit
ÁÁÁ azt nagyon nem ajánlom egy 50-esnek.....

Épp ezért mondtam hogy gyere fel most EsSOhoz.....hiszen jöhetsz külön és senkinek nem gond ha csak 70-el tudsz jönni.....
AMIT AJÁNLOK?
NE NYÍRD KI A MOTOROD!
Egy 50-es nem arra való hogy fullgázon menj vele......
Zsoke!

Elvesztettem a fonalat:-) Hol is tartunk?

1., nem szégyenlem hogy fizetésből élek:-) Megnézem mit veszek.....de szerintem ez a természetes......Én magamról el sem tudnám képzelni hogy a nyakamba akad több milla és elverném....mert ég a kezemben a pénz

2., melyik élmény? a találkozó vagy a mozi?
A találkozós témát kifejtettem, a moziban meg tudod mi zavar? Hogy süketen jövök ki, mert sok helyen (nem egy moziban voltam már) az a DOLBY hogy maxra nyomják a mélyládákat:-) és ÜÜÜÜÜVVVVŐŐŐŐŐLLLLLLTTTTTTTT......

No meg a végeredmény - OLVASS VISSZA - mondja mindjárt EsSO - Én motorozom:-)
Valaki azért sír mert jaj nincxs rá pénz....de hetente eljár dizsibe, moziba, meg az új X márkát veszi meg....
Én az ilyen embernek is csak azt tudom mondani: A motorozás a LEGDRÁGÁBB hobby....ha ezt akarod csinálni akkor biza le kell mondanom más dolgokról....

Csak egy példa......
Azt hittem marad egy kis pénzmag nyár végére:-)
Azt ugye elkopott a gumim...... 16000ft
Holnap újra kell feszitenem a láncon....szóval lehet hogy EsSOval megyek láncot venni mikor hazajöttünk......kb. 26.000ft.....
Megv ugye nem akarom hogy elcsapjanak - igy megveszem ha minden igaz Hápi XENONját.......egy 10-esért.-.....ez kapásból már lassan még egy SZLOVÉN túra.....
Akkor egyszer elnézek egy egynapos Bluedevil túrára csak 50essel sok a gond...se autópálya talán még autó út se...meg ha igazoltatnak az minimum fél óra...
z3as csóka ez jó
Nem jól tudjátok, az M3-röl a shell kút után ugyanúgy rá lehet menni a 2b-re, majd a 2a-ra mint eddig! Csak visszafelé nem műkődik!
Minden nap erre járok dolgozni, ma is így mentem.
Blue!
Én viszek egyet, majd megkérdezzük hajlandó-e!