Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hm, hát az eladó meg eladni akar... Az meg ugye az ő feladata, hogy bizonyítsa a járműve "tisztaságát". Lévén boltról van szó, itt azért nem vágná annyira földhöz őket egy kis kedvesség...
"Érvelj azzal hogy úgyis a tiéd az átírás (18ft/ccm), az új forgalmi (6e) és a törzskönyv díja (6e)". Na jó, de a vevő venni akar. Ezek az ő költségei, ezekkel számolnia kell, amikor vesz......
Én is felesben álltam annó az eladóval ezt a költséget. (én magánszemélytől vettem)
mégegy: Ha az eladó nélkül viszed: olyan adásvételit vigyél amiben az eladó szül. helye, anyja neve, és szig száma is van. Nem mindegyik adásváteli szerepel minden adat, de az eredetvizsgához MINDEGYIK kell.
Köszi, igyexem! :)
erre nincs jogszabály. Álatlában megegyezés kérdése. A vizsgálatot a forgalmiban szereplő tulajnak kell kezdeményezni. Érvelj azzal hogy úgyis a tiéd az átírás (18ft/ccm), az új forgalmi (6e) és a törzskönyv díja (6e), ugyan legyen már gavallér, ja és szépen mosolyogni
Sziasztok!

Gyors kérdés: használt motor eredetilégvizsgálatának a költségét ki állja általában, ha boltban veszi az ember a motort? Én úgy gondolom, hogy érvényes eredetiségvizs nélkül meg sem venném, tehát ez elvileg az eladó fél költsége. A boltos meg ilyet mond nekem, hogy megoldjuk felesbe..? Hogy is van ez?
megyek-megyek-megyek. Nem kell aggódni. De van otthon dolgom, így nem tudok hajnalban indulni!
Az 1.es verzió a nyerő.
Esso!
Hát én reggel 4-5 tájban érek haza Mezőtúrról, pici pihi, azt indulok!
Ha Teddy 10 körül ér ide, akkor mehetek vele!
Mostantól nem vagyok netközelben, minnyá indulok a turnéra, úgyhogy ha valaki igényt tart rám, akkor 06 30 9 444 910 !
21.én Balassagyarmaton lépünk fel a műv. házban . Ha gondolod eljöhetsz és elszállásolhatsz, azt másnap mocizás! Ez esetben mocival mennék, de ezt majd szo-vas megbeszéljük!
Bocsi, elírtam: csokis süti
Drága!

Valamit illik beáldozni a buli érdekében! Vagy a szaros sütit, vagy a búcsúztatót, vagy a délig alvást, vagy a péntek éjszakai progit!
Már Essora feni az ásóját
Erik!
Ti mikor akartok jönni? Esetleg vedd fel a kapcsolatot Teddyvel. Bár ő lehet, h már pénteken jön. Sőt, lehet, h egyáltalán nem jön, mert 3 napja eltűnt . 2 eset lehetséges: 1., túlórázik, h pénteken előbb indulhasson 2., gyakorolja az ásó kezelését
Oké!
Csokis? Szerintem az a legegyszerűbb, azért bátorkodtam.........!
9kor még aludni szeretnék. Nekem jó a délutáni indulás. Odatalálok én mindenhova! Meg a sütit is meg kell sütni vmikor.
Tudom, h mit írtam!
Akkor indulj reggel 9-kor!
Ha találkoznál velem, akkor elkísérlek Őrbotyiba és felvezetlek Esso házáig!
csoki=endorfin, azaz örömhormon, ergo mindegy, hogy csoki van, vagy nő... nem?

Aranyam! ezt Te írtad. Így már stimt?
Szia Blue!

Nekem változott a programom szombaton. Odafelé menet be kell ugranom Őrbottyánba (ha jól emlékszem ). Nem időzök sokat. Vzseg megkérem az ismerőst, h várjon a város szélén, mert nem tom hol lakik, és odaadom neki a kütyüket, amiket viszek.

Lehet, h egyszerűbb akkor külön mnni?
de az benzin csap elvan zárva! és így az én elméletem szerint kitisztulnak a csövek! szójatok ha nem jól gondolom!
ez azt akarta takarni, hogy személy szerint nekem nincs szükségem folyamatos emlékeztetésre, mert elég egyszer látnom a táblát, és felfogom.... De még szerencse, hogy ennyi tábla van, így legalább mindig be tudod tartani a szabályokat, és nem tudod arra fogni a zsasrunál, h nem láttad...
Na ebben nem vagyok biztos.......

A GS-nél lehet teljes gáz, hiszen vákuummembrános a csap, így ha nem jár a motor, akkor nem folyik a benya....
De a tiednél lehet hogy a TELJES gáznál még több benzin folyik............? Ezt tényleg nem tudom......
HŰŰŰ most nézem.......
1 hengeres?
No ott már az régi Apriliámból (Futura 125) kiindulva akármi lehet.....
Elszállt a gyűrűd, eletronika...stb...stb...stb.....

Szóval ha 30 percen belül nem jutsz vele inditásig, akkor biza ez nem lesz occó
:D köszi, a szikrát megnéztem szépen leadja a gyertya szal azzal semmi gond! rugdosás gyújtás nálkül, teljes gáz?