Hm, hát az eladó meg eladni akar... Az meg ugye az ő feladata, hogy bizonyítsa a járműve "tisztaságát". Lévén boltról van szó, itt azért nem vágná annyira földhöz őket egy kis kedvesség...
"Érvelj azzal hogy úgyis a tiéd az átírás (18ft/ccm), az új forgalmi (6e) és a törzskönyv díja (6e)". Na jó, de a vevő venni akar. Ezek az ő költségei, ezekkel számolnia kell, amikor vesz......
mégegy: Ha az eladó nélkül viszed: olyan adásvételit vigyél amiben az eladó szül. helye, anyja neve, és szig száma is van. Nem mindegyik adásváteli szerepel minden adat, de az eredetvizsgához MINDEGYIK kell.
erre nincs jogszabály. Álatlában megegyezés kérdése. A vizsgálatot a forgalmiban szereplő tulajnak kell kezdeményezni. Érvelj azzal hogy úgyis a tiéd az átírás (18ft/ccm), az új forgalmi (6e) és a törzskönyv díja (6e), ugyan legyen már gavallér, ja és szépen mosolyogni
Gyors kérdés: használt motor eredetilégvizsgálatának a költségét ki állja általában, ha boltban veszi az ember a motort? Én úgy gondolom, hogy érvényes eredetiségvizs nélkül meg sem venném, tehát ez elvileg az eladó fél költsége. A boltos meg ilyet mond nekem, hogy megoldjuk felesbe..? Hogy is van ez?
Esso!
Hát én reggel 4-5 tájban érek haza Mezőtúrról, pici pihi, azt indulok!
Ha Teddy 10 körül ér ide, akkor mehetek vele!
Mostantól nem vagyok netközelben, minnyá indulok a turnéra, úgyhogy ha valaki igényt tart rám, akkor 06 30 9 444 910 !
21.én Balassagyarmaton lépünk fel a műv. házban . Ha gondolod eljöhetsz és elszállásolhatsz, azt másnap mocizás! Ez esetben mocival mennék, de ezt majd szo-vas megbeszéljük!
Erik!
Ti mikor akartok jönni? Esetleg vedd fel a kapcsolatot Teddyvel. Bár ő lehet, h már pénteken jön. Sőt, lehet, h egyáltalán nem jön, mert 3 napja eltűnt . 2 eset lehetséges: 1., túlórázik, h pénteken előbb indulhasson 2., gyakorolja az ásó kezelését
Nekem változott a programom szombaton. Odafelé menet be kell ugranom Őrbottyánba (ha jól emlékszem ). Nem időzök sokat. Vzseg megkérem az ismerőst, h várjon a város szélén, mert nem tom hol lakik, és odaadom neki a kütyüket, amiket viszek.
ez azt akarta takarni, hogy személy szerint nekem nincs szükségem folyamatos emlékeztetésre, mert elég egyszer látnom a táblát, és felfogom.... De még szerencse, hogy ennyi tábla van, így legalább mindig be tudod tartani a szabályokat, és nem tudod arra fogni a zsasrunál, h nem láttad...
A GS-nél lehet teljes gáz, hiszen vákuummembrános a csap, így ha nem jár a motor, akkor nem folyik a benya....
De a tiednél lehet hogy a TELJES gáznál még több benzin folyik............? Ezt tényleg nem tudom......
HŰŰŰ most nézem.......
1 hengeres?
No ott már az régi Apriliámból (Futura 125) kiindulva akármi lehet.....
Elszállt a gyűrűd, eletronika...stb...stb...stb.....
Szóval ha 30 percen belül nem jutsz vele inditásig, akkor biza ez nem lesz occó
Gyors kérdés: használt motor eredetilégvizsgálatának a költségét ki állja általában, ha boltban veszi az ember a motort? Én úgy gondolom, hogy érvényes eredetiségvizs nélkül meg sem venném, tehát ez elvileg az eladó fél költsége. A boltos meg ilyet mond nekem, hogy megoldjuk felesbe..? Hogy is van ez?
Hát én reggel 4-5 tájban érek haza Mezőtúrról, pici pihi, azt indulok!
Ha Teddy 10 körül ér ide, akkor mehetek vele!
Mostantól nem vagyok netközelben, minnyá indulok a turnéra, úgyhogy ha valaki igényt tart rám, akkor 06 30 9 444 910 !
21.én Balassagyarmaton lépünk fel a műv. házban . Ha gondolod eljöhetsz és elszállásolhatsz, azt másnap mocizás! Ez esetben mocival mennék, de ezt majd szo-vas megbeszéljük!
Valamit illik beáldozni a buli érdekében! Vagy a szaros sütit, vagy a búcsúztatót, vagy a délig alvást, vagy a péntek éjszakai progit!
Ti mikor akartok jönni? Esetleg vedd fel a kapcsolatot Teddyvel. Bár ő lehet, h már pénteken jön. Sőt, lehet, h egyáltalán nem jön, mert 3 napja eltűnt . 2 eset lehetséges: 1., túlórázik, h pénteken előbb indulhasson 2., gyakorolja az ásó kezelését
Csokis? Szerintem az a legegyszerűbb, azért bátorkodtam.........!
Ha találkoznál velem, akkor elkísérlek Őrbotyiba és felvezetlek Esso házáig!
Aranyam! ezt Te írtad. Így már stimt?
Nekem változott a programom szombaton. Odafelé menet be kell ugranom Őrbottyánba (ha jól emlékszem ). Nem időzök sokat. Vzseg megkérem az ismerőst, h várjon a város szélén, mert nem tom hol lakik, és odaadom neki a kütyüket, amiket viszek.
Lehet, h egyszerűbb akkor külön mnni?
A GS-nél lehet teljes gáz, hiszen vákuummembrános a csap, így ha nem jár a motor, akkor nem folyik a benya....
De a tiednél lehet hogy a TELJES gáznál még több benzin folyik............? Ezt tényleg nem tudom......
1 hengeres?
No ott már az régi Apriliámból (Futura 125) kiindulva akármi lehet.....
Elszállt a gyűrűd, eletronika...stb...stb...stb.....
Szóval ha 30 percen belül nem jutsz vele inditásig, akkor biza ez nem lesz occó