Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt mar lattam a Blikkben! Egy meleg fesztival afterpartijan keszult kulfoldon!
aztaaaaa!
európa második legszebb férfiteste...!
Ne haragudj Medvekoma....
Életképek egy kupaca!

Blue! Már mennek a képek!
esSO

Csatlakozom a többiekhez.....
A füled meg majd lobog a jővő héten:-)))))

Bádog nevednapját kedves PAPA
Nyuszi a GPontosra elment:-) a jelszó
De ha nem tudsz csatlakozni akkor valaki épp bent van....
Kedves felvágott nyelvű esSO!

Nagyon-nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!

nyusz
Hi!

Egyenlőre úgy tűnik, hogy egész spontán lesz az utunk. Nagyon jól hangzik a kíséret, de ha megyünk, akkor 99%, hogy autózunk, mert csak nekem van mocira jogsim, és még nem tudtam Zsoltit rávenni, h mögém üljön.

Ha nem lenne gond, akkor vennél légyszi legalább 2 üveggel, és átutalom a pénzt, aztán majd vmikor átvesszük az itókát.

Tudom, hogy gyönyörű az út Miskolc felé! Egyszer majdnem ki is csúsztunk ott, de szerencsére a tapasztalt vezető (nemtom hogyan) megfogta a gépet mielőtt az árokba csúsztunk volna. Ippeghogycsak... A tapasztalt utas meg halálra rémült... Egyébként egyik kedvenc útvonalam!

Kutyik: kaphatnak egy kis dögönyt, egye penész. Erőt veszek majd magamon, és jófej leszek velük!

Naon szívesen!
Dorina! Megelőztél! De Neked lehet!

Épp most néztem rá a naptáramra, és mit látok!

[b]esSO mester! Allah növessze földig a szakálladat!

(Erre is nyomhattunk volna egy cefre-kört! De te szerény vagy.)
Apukám!

Boldog Névnapot!
Sütire+pénzre biznisz jeligére:

Megdumáltuk! Ha tudsz, szólj majd időben, hogy biztosan tudjak szerezni. De lehet, hogy majd előre bespájzolok belőle, nehogy meglepetés érjen prompt. Sőt, ha úgy alakul, egy darabon el is kísérhetlek(ünk) Titeket Miskolc felé. Lillafüred felé gyönyörű az útvonal!

Ja, meg a kutyadögönyözés! Már mondtam neki. Várják!

Mégegyszer: elsőrangú volt a "nyuffinod"! Köszönet érte!
Üdv Mindenkinek!

Frankók a képek! Kíváncsian várom a többit is! (Én csak moziztam.)
Te soha nem vagy hangyamentes, Blue!

Nyuszi!
A Nyúlcipőt majd alkalom adtán megkapod, úgyhogy jobban jársz, ha veszel egy újat.

Teddy!
Édesapám lenyúlta tőled a 4sátor-izét. Majd te is visszakapod. Jaj, és egy tusfürdőt is leltünk, asszem az is a tiéd... De miért is kenegeted a szőrös medvetestet BABA tusfürdővel? Meg a borod...
Köszi, Blue! Ennél értelmesebb képet nem is rakhattál volna fel...

Nekünk nem sok használható képünk van, de egy pár akad. Meg sem próbálkozom az eftépével...
Sziasztok!

Mint Teddy mondotta én is szerencsésen hazaértem! SO-nak és Dorinának köszöneta lehetőségért, és e hangyamentes fekhelyért! Naon-naon-naon jó volt! Meg a banda is szupi!

dzsoki: cupp a pörkiért, meg a jégborocskáééé annyira fincsi volt, hogy itthon ódákat zengedeztem róla. Tervben van egy Miskolctapolcai écakai pancsizás a közeljövőben Zsvel, így akkor esetleg beugranánk egy "kis" nedűért! jelige: sütire+pénzre biznisz

SO: az a nyúlcipő jól ott maradt a nyakatokon. Itthon vettem észre, hogy hiányzik. Asszem veszek másikat, ha van a bótba.

Ratesz: hát ez irigylésre méltó! Klassz kaland!

Blue: küldesz mailben jelszót, és akkor feldobom a képeket mindenki, főleg a Medve és SO (s)örömére!

Üdv mindenkinek!
Én is jól éreztem magam, és köszönet mindenkinek.
Sajna én csak 5 telós képet csináltam, amiket alább csatolok. Blue ha gondolod tedd át őket, ennyiért kár ftp-zni.
Na mivel nekem mint ismert: "a buli akkor ér véget mikor a képek fent vannak"....így tessék......
Most már nyugodt szívvel megyek HANGYAMENTESEN ALUDNI így egy laza majd 45 óra után:-)

http://blue---speed2.fw.hu/200...
Teddy!

OKSI! Le is jöttek.......

Várom a többiekét - főleg esSO és Nyuszi képeit.....no meg Goliátét:-))) És mindenki másért:-)))))

Csak a tanulás kedvéért:-)
ACDSee progi.....egy full egyszerű program.....

1. kép a TE eredeti képed
2., a szerkesztett kép (ezt amugy már ecseteltem esSOnak is egyszer régen....)

a lényeg? A MÉRET!
A felbontás nem változott....csak a kép nagysága byte-ba....

1kép = 1721168byte = 1,72MB
2kép = 249072 = 0,25MB

Na és ugye a fény és a színek....
Valamelyik nap olvastam és nagyon érdekes

http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki070628/
Megrendeltem szombaton a hengerfej tömitést, és a szelepfedél tömitést, a Suzukinál, nem hittem volna de legolcsobb a gyári.
Holnap rendelek még szelepszár szimmeringet, biztos ami biztos, és a vétkes gumigyürüket.
Nem is, hanem a 10572-eshez! Olyan vagyok, mint Teddy? Agyilag gondolom!
Jaja! Csatlakozom a 10573-as hozzászóláshoz.