Én pont amiat az 1-2 idióta miatt nem megyek.......és a túrákon is épp ezért keményítettem
1., rááldozom a szabadidőmet a szervezésre
2., rááldozom a lehetőségeimet (telefon, net, pénz)
ez egy dolog.....mert magamnak is csinálom......
Utána kupporgatok hetekig, hónapokig hogy összejöjjön a pénz - hiszen a szlovén túra is nekem hogy egyedül megyek olyan 60-70.000-be lesz.......és ugye normális melós vagyok Én is......nem újgazdag fasz.
ezután pedig semmi kedvem olyan emberrel menni, aki hisztizik, csinálja a fesztivált.
Az Én szabadidőmet és pénzemet ne kúrja el más a szarságaival.
Ez mindig megvolt mondva , le volt írva......
- Nem várok senkire. Ha más eltud készülni X időre akkor Ő is.
- Nem variálok az útvonalon más kedvéért
- Nem állok órákat egy étterem előtt, mert Ő biza nem eszik szendvicset, csak frissensültet.....
.......a túrákat MAGAMNAK csinálom - és akinek tetszik és elfogadja a szabályaimat? AZ eljön velem és jól érzi magát.
Gurultunk már itt nem is egyszer már közösen.....
Képzeljétek el ha lett volna egy balfasz aki kielőzget.......
állandóan rá kell várni mig felöltözik........mi meg izzadunk a napon........
és cuzamme mindig lenne valami nyavajognivalója.......
Ugye milyen szar lenne?!
Szóval a talákozók?
Csak az alapok.... mindenhol ugyan az a zenekar.....sőt volt olyan is hogy 1 zenekar , 1 napon, 4 találkozón lépet fel......és ugye a legtöbb helyre mindig ugyan azokat hívják meg......
pl: Nemcsak Berry, Blues Company....stb
Nekem specc tetszik a zenéjük - meg is van a legtöbb album, de azért mindhol őket hallgatni?
És ez is egy fontos szempont!
Lehet hogy nagyon jó volt, tökéletes volt a motorostalálkozók téma, de mikor már az utolsó kis falusi baráti társaság is motoros találkozót szervez - hát istenem, kicsit unalmas......
Engem is szinte naponta keresnek meg zenekarok, XY emberek hogy szervezünk MI is.....Ők adják a helyet, szolgáltatást - Én meg hozzam a népet.....
Nem kell messzire menni......
a következő 1,5 hétben 9db motoros találkozó lesz......
Szóval hol marad az egyediség? Alsó-felső pikurcsifélősházai Baráti társaság csináljon egy 10.-et?
Szóval Én inkább felmászok a vasra és nyomok egyet erre-arra......
Motorozok is - és kulturálódok is.........hiszen a koszon kivül rám ragad egy kis cool-túra is:-)
Nyuszek, szerintem a bandának teljesen mindegy, hogy milyen az a muffun, a lényeg, hogy legyen valamilyen! Szóval én arra tippelek, hogy olyat csinálj, ami neked kényelmesebb! (olyan lehetőség nincs, hogy akkor nem is csinálsz )
Zsoke!
Hol a jóistenbe voltál eddig? Így elég nehéz fórumos progit csinálni, ha nem olvasod hónapok óta!
Az esetedre visszetérve: én nem csináltam vna semmit a biztos igazam tudatában. Ők csak hadd fussák a köreiket. Aztán a végén, amikor már börtönnel fenyegetnek, v foglalnának, v letartóztatnának, na, akkor nagy nyugiban mutatnám nekik, h ti hülyék!
Na igen, gyakorlatilag hetek óta nem voltam otthon hétvégén. így nem csoda, hogy nem tudok hétvégén motorozni.
Múlt héten 2* jöttem munkába GS-sel, ennyit tudok felmutatni. Azt is nagyon élveztem, pedig nem nagy élmény a reggeli forgalomban átmenni fél Bp.-en.
Kedvem pedig lenne, csak már megígértem a másik társaságnak.
Vannak még előrelátható találkozók, mert ha előre jól betervezném, akkor lehet, hogy menne.
A hátralévő 8 hétvégéből kb. 3-4 még szabad.
Köszönöm kérdésed, már azon gondolkoztam, hogyan tudhatnám meg, hogy pontosan milyen program is készül a hétvégén, mert mostanában ritkán ovlaslak Titeket és biztos ezért nem mindig tudom, mi van épp soron.
"Sajnos" már meghívtak szombatra egy sátras buliba, így kevés esélyt látok.
De ha mégis, akkor pontosan mi a pogram, a helyszín az időpont?
Ha nem is csak arról, de jelentős részben.
Én 2* voltam, az elsőt kb. 6-7 éve nagyon élveztem, pedig autóval voltam, egy motoros barátommal.
Aztán voltam tavalyelőtt GS-sel.
Nem volt rossz, de nem is volt akkora jó, mint régen. A barátok miatt jó volt, akikkel voltunk, de amúgy állandóan arra kellett figyelnem (főleg estefelé), hogy egyik hülye részegen motorozó idióta se csapjon el a földúton. A sátrunk is már csak az út mellé fért, nem esett valami jól alvás közben, hogy fejemtől 2 méterre mennek el. Nappal is állandó a motorpuffogtatás, nem látom be, mi értelme van, de jó hangos.
A P-Mobil homofób, hűdenemzeti zenéje is elég unalmas volt már így másodszorra is, nem is mentem.
Azért az emberek általában barátságosak és hülyeségükben is normálisak, leszámítva néhány idiótát.
És sok szép motort látni!
Hali!
Ezt én most éltem át.
Kaptam levelet, hogy fizessek, mert jogosulatlanul használtam a pályát.
Megnéztem a dátumot, a kocsi aznap a ház előtt parkolt, mert bográcsoltunk.
Felhívtam, mondták, menjek be 1 ügyfélszolgálatra, nézzem meg a képet, lehet, hogy tévedés.
Bementem, nem ők tévedtek, a képről valóban az én rendszámom virított. A márka is stimmelt, csak az évszám nem, az én autóm 19 éves, a képen meg egy viszonylag új modell volt.
Az ügyfélszolgálatos nő azt mondta, írjam meg nekik, ne fizessek.
Megírtam, nem fizettem.
1 hónap múlva jött a levél, hogy küldjek egy képet, és hát a határidők addig is érvényesek, tehát már 60 ezer Ft-ot kéne befizetni. Itt egy kicsit pipa lettem.
A rendszámom alapján ott volt a gyártási év (1988), a típús, minden aadat. Aki látott már Volvot, annak egyből leeshetett, hogy a képen nem egy 1988-ban gyártott autó van, főleg, miután felhívtam a figyelműket erre az apróságra.
Megírtam nekik, hogy szerintem hány féle képpen lehetett volna 10-15 perc alatt kideríteni az igazamat az internet segítségével, illetve 1 telefonhívással egy márkakereskedőnek mondjuk (feltételezvén, hogy senki nem ért az autókhoz az Autópályakezelő Rt.-nél). Továbbá közöltem, hogy nem fizetek 60 ezret, mert az ő emberük miatt nem fizettem be a pénzt. A 12500-at befizetem, ha küldenek egy csekket, de addigra már egyszerűbb azt kiküldeni, hogy minden oké, igazam volt. Azért csatoltam 2 fotót a gépről.
És a csoda, jött a válasz! Igazam van, elnézést a kényelmetlenségért, és visszaküldték a fotókat.
Még nem hallottatok olyat, hogy motorral valakit elkaptak?
Én már hallottam, sőt át is éltem párszor kismotorral ifjonc koromban...
De pl. az egyik barátomat elkapták 210-es fotó után a városban, 3 utcával arrébb keresztben rendőrautó...
+ ittas vezetés.
3év + 120e ft első fokon. Fellebbezett, kapott 5 évet.
Én nem védem, barom volt, megérdemelte. De ebböl is látszik, hogy el lehet kapni a motorost is!
Ja, és az hogy csak integetni kell a rendőrnek. Tud az a kamera fordulni is emberek! Hátul meg van rendszám a GS-eken általában. Elmenni ugyse birsz 130-al...
Ha nem akarod tetőzni a bajt, megállsz.
Meg, hogy nincsenek trafik Mo-on. Én nem tudom, Ti hol éltek? Kb. kétnaponta találkozok velük Békés Megyében. Szerencsére ált. jeleznek a szembe jövők, de ha nem jeleznének...
De még mindig a legzsírabb történet az hogy veszel egy tartót és rongyátöröd......
azt ha megállítanak (mert nincs rendszámod) akkor elkezdesz anyázni, hogy ki a rák törte el.....mennyibe kerül egy új rendszám......stb..........
Ez jobb megoldás mint a felhajtás, mert most arra nagyon rászálltak.......nézegetik ám a technikákat - és amelyik "hajlékony" azt megcseszik de nagyon:-)
Mekkora az esélye, h megállítják? Engem még csak egyszer ellenőriztek 6 év alatt, pedig tavaly óta tényleg sokat megyek....
Szinte sehol sincsenek zsaruk....
vagy ha igen, akkor vissza kell nekik integetni és menni tovább, ahogy egy ügyvéd ismerős (csaj-persze) csinálta. NEm esett le neki, h miért integet az egyenruhás....
Én pont amiat az 1-2 idióta miatt nem megyek.......és a túrákon is épp ezért keményítettem
1., rááldozom a szabadidőmet a szervezésre
2., rááldozom a lehetőségeimet (telefon, net, pénz)
ez egy dolog.....mert magamnak is csinálom......
Utána kupporgatok hetekig, hónapokig hogy összejöjjön a pénz - hiszen a szlovén túra is nekem hogy egyedül megyek olyan 60-70.000-be lesz.......és ugye normális melós vagyok Én is......nem újgazdag fasz.
ezután pedig semmi kedvem olyan emberrel menni, aki hisztizik, csinálja a fesztivált.
Az Én szabadidőmet és pénzemet ne kúrja el más a szarságaival.
Ez mindig megvolt mondva , le volt írva......
- Nem várok senkire. Ha más eltud készülni X időre akkor Ő is.
- Nem variálok az útvonalon más kedvéért
- Nem állok órákat egy étterem előtt, mert Ő biza nem eszik szendvicset, csak frissensültet.....
.......a túrákat MAGAMNAK csinálom - és akinek tetszik és elfogadja a szabályaimat? AZ eljön velem és jól érzi magát.
Gurultunk már itt nem is egyszer már közösen.....
Képzeljétek el ha lett volna egy balfasz aki kielőzget.......
állandóan rá kell várni mig felöltözik........mi meg izzadunk a napon........
és cuzamme mindig lenne valami nyavajognivalója.......
Ugye milyen szar lenne?!
Szóval a talákozók?
Csak az alapok.... mindenhol ugyan az a zenekar.....sőt volt olyan is hogy 1 zenekar , 1 napon, 4 találkozón lépet fel......és ugye a legtöbb helyre mindig ugyan azokat hívják meg......
pl: Nemcsak Berry, Blues Company....stb
Nekem specc tetszik a zenéjük - meg is van a legtöbb album, de azért mindhol őket hallgatni?
És ez is egy fontos szempont!
Lehet hogy nagyon jó volt, tökéletes volt a motorostalálkozók téma, de mikor már az utolsó kis falusi baráti társaság is motoros találkozót szervez - hát istenem, kicsit unalmas......
Engem is szinte naponta keresnek meg zenekarok, XY emberek hogy szervezünk MI is.....Ők adják a helyet, szolgáltatást - Én meg hozzam a népet.....
Nem kell messzire menni......
a következő 1,5 hétben 9db motoros találkozó lesz......
Szóval hol marad az egyediség? Alsó-felső pikurcsifélősházai Baráti társaság csináljon egy 10.-et?
Szóval Én inkább felmászok a vasra és nyomok egyet erre-arra......
Motorozok is - és kulturálódok is.........hiszen a koszon kivül rám ragad egy kis cool-túra is:-)