Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg par kep.

Es egyebkent az sem pite, hogy Hollandiaban senki sem hasznal kerites, fuggonyt, mert naluk az az alap, hogy senki se akar lopni, sot benezni se mashova... Ennyi.
Sziasztok!

Ismet jelentkezem, sokan nem tudjak kozuletek, hogy Nemetorszagba tettem at szekhelyemet (munka miatt, termeszetesen). Szoval lehetoseg nyilt eloben megtekintenem az Assen TT-t. Nem volt szar! Hihetetlen, hogy Hollandiaban milyen komoly kulturaja van a motorozasnak. Rengeteg motoros jott (szerintem vagy 10x-ese a brnoihoz kepest), es csodalatosabbnal-csodalatosabb motorokkal. Itt ertsetek azt, hogy nem vatta uj gepekkel "jaszkariznak", mint itthon - 3 eves a geped? egy kalap szar... -, hanem gyonyoru allapotban tartjak masinaikat. Olyan fantasztikus motorokat lattam gyari allapotban, mint Yamaha RD500, Honda NS400R, Bimotak, 851, 888 Dukik, haborus BMW-k, stb..., hogy csak kapkodtam a fejemet. Hihetetlen volt! Persze lattam GS500-ast a fejidomost, de nem az F-es, hanem a ket kiskorlampas regit. Nagyon szep volt!

Sajnos ket komoly balesetet is lattam, ahol nem a motorosok voltak allatok, hanem autos balesetbol kifolyolag lett egy komoly utkozes sorozat. A kepen a hayabusas buktarol semmit sem tudok, csak elkaptam.

A palyanal a szervezettseg szinten kifogastalan volt. Ingyenes parkolas, 10 perc alatt megkozelitheto a palya, stb... Mindenki tudta a dolgat. Az autopalyarol volt par km a palya, de 40 perc alatt mar a tribunon ulhettunk. Volt sajat helikopter parkoloja is a track-nek...

Maguk a futamok is remekek voltak (250 annyira nem), az idot is megusztuk, Talma is meglatta csodalatos zaszlonkat, szoval nagyon klappoltak a dolgok.

Hihetetlen volt meg, hogy az emberek az autopalya melle, ill. a keresztezo feluljarokra vonultak ki es soroztek, grilleztek, vartak a nagy vonulast. Csak lestunk, micsoda program ez nekik! Persze volt egy-ket elvakult, aki mar reggel 6-kor varta a motorosokat "VOL GAS" vagy "WHEELY" feliratu sajat keszitesu zaszloikkal.

Egy szonak is szaz a vege - Assen nem veletlenul a motorversenyzes szent helye...

Mellekelek par kepet, nagyon nem fenykepeztem, mert masra koncentraltam.
Jó napot!

Lassan betolom az utolsó adag muffint a sütőbe. Banános csokis.
Jó gurulást, meg miegymást Nektek is!

Meg persze csokis muffot, aki arra vágyik!
Ez jó hír! Pesten még mindíg felhős, bár nem esik.
Részemről "most" elég lesz ha 30 centi mély a medancié
Teddynek izzad a homloka... Itt süt a napocska, megrendeltük a jó időt!

Még az olajadat is megitták tegnap este! Alkoholistáááááák!
Na milyen az idő Nyírjesten?
Teddy halad a medencével?
Úgy legyen!
egy motort bele és máris kész a minichopper:-)
Köszi!
Tuti hogy a tömités szállt el?
Mert nekem nem húzták meg rendesen a csavarokat és azért folydolgált anno.....
A csóka csavart rajta még 2-3 menetet és azóta is ok.....
EsSO!

Ma már nem lesz eső:-)
Reggel szarrá áztam:-) És az esélyek ugye nálam olyanok, hogy vagy az elején ázok, vagy végig, vagy a végén:-)

Mivel már megáztam, és jelnleg már nem esik - így nem is fog:-)
Hogy az a ""=!%!(())+!"+/""!§/%=?:_ߤ££÷׸¨½ÿ":-(

Kiestem a Balassagyarmati buliból.
Délben megtankoltam, lánc leápol, cucc kikészítőben aztán elmegyek dolgozni.
Munkahelyem észrevettem, hogy olajos a hengerfej bal oldala elől, nézem, mondom ez motorolaj, de honnan jön?
Szépen letöröltem a bordák közül is ahogy kell, hazamegyek 5,5 km nézem megint tiszta olaj, kitöröltem beinditom kukucskálok a hengerfej tömités kifúj és bugyborékol kifele az olaj.
Gyors kompresszió mérés bal henger 6,5 jobb henger 6 bar, teljes letargia, megállapítom, hogy jövö héten hengerfej tömités csere mert kiégett.
Jó utat és mulatást mindenkinek.
Bocs Dzsoki.
ELADÓ!
Puig plexi,1 évet használt,elején kissebb karc,matricával takarható!
(igény szerint megcsinálom)
Új ára:14200Ft)....Kb.4000-5000Ft-ért eladó,meg megjött az én irridium szinű plexim!
Ha kell csinálok közelebbi képeket!Valamelyik pöcs nekitolta meloban a xaros keeway dobozos motorját,és attól van a sérülés!
Csak akkor még volt sustya!
Hát akkor jó hogy nem 2003-2004-2005-2006-ban jöttél velem, mert biza ilyen túrák voltak:-))))
Remélem sikerül beszúrni:
vigyázzatok
Ez az a tipikus túra, amit nem lehet így 3 napban megcsinálni. Első nap: hajtasz, mint állat jó sokat, odaérj. 2. nap: ejtőzöl, ez OK. Ugyis halott vagy az előző naptól. A 3. napot gondolom nem is kell ecsetelni, ua. , mint az 1.
Ja, és ennyi pénzből közelebbre majd egy hétre mehetsz. Tehát én nem.
Mint írtam ez csak kérdés:-)

Egyenlőre nekem uti nem fér bele, mert gumacsere, lánc, Xenon....szóval hirtelen elmegy 2 horvát hétvége is a buxámból:-(
Ha kiderül h nem lesz Erdély akkor nekem belefér. A havasok jobban érdekel mint a puhos testem(d)et nézni ahogy úszik a vizen
Én viszek ücsit:-))))
És kólába folytom bánatom:-)
NO! Csak infókérdés

Augusztusban ugyebár Baja van betervezve...... de Én meg most néztem meg egy Opátiai reklámfilmet a tv-ben:-)

Szóval csak kérdés szinten....

Érdekelne valakit augusztus közepén egy 3 napos tengerpart?
1. nap lemegyünk (végig pálya) - hajnali indulás
2. nap HESSSSSZ......
3. nap haza.....kb déli indulással

Várható költség:
benya: (nekem ez olyan 1100km): 18000ft - mert nekem ZABÁL a pályán
pálya: kb 6000ft+760ft
camping: sacc 24 euró/2 nap/1fő = 6000ft
------------------------------
30000ft

Kemping lévén kaját viszünk.....

EZ NEM TÚRA, csak kérdés!
Mivel a főnök megmondta, h csak a kaja közös, erre kb egy ezres sok lesz. A cefre meg ki-ki alapon megy. Ennyi.
http://maps.google.com/?ie=UTF...
közelebbit még nem tudok
Saccográfilag: kb. mennyi kp legyen nálam? Sokszor csak annyi van hogy a kutyák ne... (vagy esSo-nál van lehúzó (nem csapágy))
A Te csapatod! De mások? Pl Bobek?