Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem naon maradtál le, mert a 2-féléből 5 félét kért a banda. De jelen állás szerint csak gesztenyés lesz, mert a diót meg kéne törni. Namost egy 1kg dióbél kéne, és rohatttttul nem van kedvem diózni....
Szépet!

Lemaradtam a muffinos közvélemény-kutatásodról.
Nekem mindegy, csak sok és édes legyen!
Bartelben: édeset édesért.
Jogos az AM/PM...
Szép jó reggelt!
Féltél mi hogy nem lesz medence:-)
Én meg már majdnem hivtalak hogy elkisérlek egy darabon:-)

Erre most olvasom hogy mit írsz!
Maci!
TE AM-ben méred az időt? Az ördögök 24 órás időt futnak:-))) Vagyis 20-21 órát írj:-)
Mindenképpen jó tervnek hangzik. Azt hiszem, ma este pont egy párra leszek kalibrálva! Utána csak a fejem búbján pörgök én!
Végre, hogy megkerültél!
Azért pár söritalt elszopogatunk, mielőtt téli álomra hajtod a fejed!
Az bizony! Legalábbis az első fényszóróba!
Sziasztok! egy kérdésem lenne. (H4 12v 55/60-as) izzó kell a gs 500-ba?
Jó reggelt Népek!

Termeltetek ám ismét, mióta nem "figyeltelek" benneteket!

esSO!
Mostani állás szerint ma tudok menni! Bár az indulás időpontja még kérdéses. Szerintem legkésőbb 8-9 óra körül tudok érkezni. Ahogy látom, ma este használhatatlan leszek, így estére a "házépítés" lesz a program... aztán kialszom magam, hogy holnap tudjak ásni!
No, majd látjuk... a lényeg, hogy este már nálatok leszek!
Esso melyik oldala van gondotok?
Mert nekem se itthon, se a melóban, se faternál nincs semmi problémám vele.......
A busa halászlébe nem az igazi! Azt lófejből kell főzni!
Új fejlemény! Mégiscsak halászlé lesz szombat este! Az akmt-n blue igért 1 szép kopoltyúst
Tudod, én is ugyanott vettem, de nekem már Hungáriásat kötöttek. Nem is volt nagyon rossz, csak később szálltak el árilag. Na, azóta én is K&H-s vagyok.
Úgy biza!

K&H.......

A hungáriánál tavaly 6500-at fizettem........negyedévente.....
Most meg ? Ma fizetem be a 4/3-as cseket.....2900ft......
Ne mindegy!

És nem elég hogy brókercégeken keresztül, de általában a legszarabbnál.......
Nekem az első motoromat a bolt intézte......fizettem 7000-ret nefyed évre......mikor letelt a negyed év elmentem és megkötöttem magamnak egyet (a frász se foglalkozot azzal hogy "majd csak év végén lehet biztosítót váltani".....
Megkötöttem a hungáriánál 2100-ért.....

Szóval nagyon meg kell nézni hova megy az ember
én tvaly 33e-ben álltam meg, mire enyém lett Zümi. Mg persze csomót kellett mászkálnom, mert a törzskönyvhöz tartozó banki papírt nem adták oda, úgyhogy be Pestre a főbankhz, aztán vissza 3x-ra is az okmányirodába...
Zimacs!

A biztosítást próbáld meg magad megkötni, mert később egyszerűbb lesz. Ők mindenféle brókercégeken keresztül kötnek, ami az ügyintézést a későbbiekben bonyolítja. Nézz szét a NET-en az árakat illetően, és válassz körültekintően. Én a K&h-t javaslom, a legjobb díjaik nekik vannak. Oda csak a szerződés kell, megkötik 10 perc alatt, utána mehetsz átiratni az okm.irodába.
a bizti. papir kell és az eredetvizsga tanusitvány (kártya az postán jön).
aztán én beadtam a papirokat egy átiro céghez 3000ft-volt a munkadij.
2 nap alatt megvolt az egész. itt pécsen kész katasztofa az ügyintézés.
ha én intéztem volna akkor kb5-6 munkanap.
Na ott a 3. pontnál kezdődnek a problémák Mert legtöbb helyen nem ugy van hogy csak ugy bemész. Be kell jelentkezni, van ahol neten is lehet időpontot kapni. vagy sorbaállsz és nem jut szám aznapra
Lehet hogy a kötelező határidőn belül nem is tudod átiratni (ha ők nem adtak időpontot akkor nem büntetnek)
Nos, én e hó elején csináltam:
Törzskönyv:6000Ft
Forgalmi:6000Ft
Átírás: 500ccm-ig 18Ft/ccm, felette 24Ft/ccm
Eredetvizsga:500ccm-ig15500, felette 17500Ft
ez ebben a hónapban tuti

nem ócó
500-ig:15500, felette 17500
Persze, megírom, amúgy is azt terveztem! Mindenképp összeszedem. Bár nekem annyira nem lesz nehéz dolgom, mert a bolt intéz minden mást, nekem csak az átiratást kell majd letudni az illetékkel.