Nem naon maradtál le, mert a 2-féléből 5 félét kért a banda. De jelen állás szerint csak gesztenyés lesz, mert a diót meg kéne törni. Namost egy 1kg dióbél kéne, és rohatttttul nem van kedvem diózni....
Termeltetek ám ismét, mióta nem "figyeltelek" benneteket!
esSO!
Mostani állás szerint ma tudok menni! Bár az indulás időpontja még kérdéses. Szerintem legkésőbb 8-9 óra körül tudok érkezni. Ahogy látom, ma este használhatatlan leszek, így estére a "házépítés" lesz a program... aztán kialszom magam, hogy holnap tudjak ásni!
No, majd látjuk... a lényeg, hogy este már nálatok leszek!
Tudod, én is ugyanott vettem, de nekem már Hungáriásat kötöttek. Nem is volt nagyon rossz, csak később szálltak el árilag. Na, azóta én is K&H-s vagyok.
A hungáriánál tavaly 6500-at fizettem........negyedévente.....
Most meg ? Ma fizetem be a 4/3-as cseket.....2900ft......
Ne mindegy!
És nem elég hogy brókercégeken keresztül, de általában a legszarabbnál.......
Nekem az első motoromat a bolt intézte......fizettem 7000-ret nefyed évre......mikor letelt a negyed év elmentem és megkötöttem magamnak egyet (a frász se foglalkozot azzal hogy "majd csak év végén lehet biztosítót váltani".....
Megkötöttem a hungáriánál 2100-ért.....
én tvaly 33e-ben álltam meg, mire enyém lett Zümi. Mg persze csomót kellett mászkálnom, mert a törzskönyvhöz tartozó banki papírt nem adták oda, úgyhogy be Pestre a főbankhz, aztán vissza 3x-ra is az okmányirodába...
A biztosítást próbáld meg magad megkötni, mert később egyszerűbb lesz. Ők mindenféle brókercégeken keresztül kötnek, ami az ügyintézést a későbbiekben bonyolítja. Nézz szét a NET-en az árakat illetően, és válassz körültekintően. Én a K&h-t javaslom, a legjobb díjaik nekik vannak. Oda csak a szerződés kell, megkötik 10 perc alatt, utána mehetsz átiratni az okm.irodába.
a bizti. papir kell és az eredetvizsga tanusitvány (kártya az postán jön).
aztán én beadtam a papirokat egy átiro céghez 3000ft-volt a munkadij.
2 nap alatt megvolt az egész. itt pécsen kész katasztofa az ügyintézés.
ha én intéztem volna akkor kb5-6 munkanap.
Na ott a 3. pontnál kezdődnek a problémák Mert legtöbb helyen nem ugy van hogy csak ugy bemész. Be kell jelentkezni, van ahol neten is lehet időpontot kapni. vagy sorbaállsz és nem jut szám aznapra
Lehet hogy a kötelező határidőn belül nem is tudod átiratni (ha ők nem adtak időpontot akkor nem büntetnek)
Nos, én e hó elején csináltam:
Törzskönyv:6000Ft
Forgalmi:6000Ft
Átírás: 500ccm-ig 18Ft/ccm, felette 24Ft/ccm
Eredetvizsga:500ccm-ig15500, felette 17500Ft
ez ebben a hónapban tuti
Persze, megírom, amúgy is azt terveztem! Mindenképp összeszedem. Bár nekem annyira nem lesz nehéz dolgom, mert a bolt intéz minden mást, nekem csak az átiratást kell majd letudni az illetékkel.
Lemaradtam a muffinos közvélemény-kutatásodról.
Nekem mindegy, csak sok és édes legyen!
Bartelben: édeset édesért.
Erre most olvasom hogy mit írsz!
Maci!
TE AM-ben méred az időt? Az ördögök 24 órás időt futnak:-))) Vagyis 20-21 órát írj:-)
Azért pár söritalt elszopogatunk, mielőtt téli álomra hajtod a fejed!
Termeltetek ám ismét, mióta nem "figyeltelek" benneteket!
esSO!
Mostani állás szerint ma tudok menni! Bár az indulás időpontja még kérdéses. Szerintem legkésőbb 8-9 óra körül tudok érkezni. Ahogy látom, ma este használhatatlan leszek, így estére a "házépítés" lesz a program... aztán kialszom magam, hogy holnap tudjak ásni!
No, majd látjuk... a lényeg, hogy este már nálatok leszek!
Mert nekem se itthon, se a melóban, se faternál nincs semmi problémám vele.......
K&H.......
A hungáriánál tavaly 6500-at fizettem........negyedévente.....
Most meg ? Ma fizetem be a 4/3-as cseket.....2900ft......
Ne mindegy!
És nem elég hogy brókercégeken keresztül, de általában a legszarabbnál.......
Nekem az első motoromat a bolt intézte......fizettem 7000-ret nefyed évre......mikor letelt a negyed év elmentem és megkötöttem magamnak egyet (a frász se foglalkozot azzal hogy "majd csak év végén lehet biztosítót váltani".....
Megkötöttem a hungáriánál 2100-ért.....
Szóval nagyon meg kell nézni hova megy az ember
A biztosítást próbáld meg magad megkötni, mert később egyszerűbb lesz. Ők mindenféle brókercégeken keresztül kötnek, ami az ügyintézést a későbbiekben bonyolítja. Nézz szét a NET-en az árakat illetően, és válassz körültekintően. Én a K&h-t javaslom, a legjobb díjaik nekik vannak. Oda csak a szerződés kell, megkötik 10 perc alatt, utána mehetsz átiratni az okm.irodába.
aztán én beadtam a papirokat egy átiro céghez 3000ft-volt a munkadij.
2 nap alatt megvolt az egész. itt pécsen kész katasztofa az ügyintézés.
ha én intéztem volna akkor kb5-6 munkanap.
Lehet hogy a kötelező határidőn belül nem is tudod átiratni (ha ők nem adtak időpontot akkor nem büntetnek)
Törzskönyv:6000Ft
Forgalmi:6000Ft
Átírás: 500ccm-ig 18Ft/ccm, felette 24Ft/ccm
Eredetvizsga:500ccm-ig15500, felette 17500Ft
ez ebben a hónapban tuti
nem ócó