Én nem vagyok se kanyarvadász, se speeder........de mégis tudom hogy hol vagánykodnak egyesek......
1., Mátra 24-es főút......
2., Zirc - Csesznek 82-es......
No és ahol ugye most is volt a balhé......
Továbbá még jó a 86-os is......csak ugye az már messze van.........
A poén?
Nem csak a magyarok csinálják ezt!
Tavaly kint voltunk egy Burgenlandi túrán, és Kőszegnél jöttünk át a határon. Előttünk egy A-s rendszám csekkolt.......elindult, majd ahogy kiért a látótérből csak azt lehetett hallani...WIIII-Wiiiiiiiiiiiiiiiiii-WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mert ugye Ő is tudja, hogy idehaza nem igazán van ellenőrzés...........lásd az alábbi videót is..... a rendőrők még egymással se állnak nagyon szóba.-)
Ez kint?
Hát nem 60.000ft-ba kerül......
Szóval csak nyugodtan......KEMÉNYÍTSENEK....
Nekem nem gond - legalább nem rongyol senki belém....
Állj! nem ennyire olcsó. Rendelési-szállítási díj: 1490Ft.
Jobban jársz, ha akkor rendeled meg, ha más is kell(olaj,szűrők,lánc,stb) Az áraik igen korrektek. Én vasárnap rendeltem cuccot, ma már itt van!
Szeszről, hangoskodásról és hajnalban mikor már aludnál - általában mindig akad olyan csóka aki megakarja mutatni hogy Ő tud részegen is motorozni, vagy hogy épp az Ő motorja a leghangosabb:-)
A lényeg?
Én specc tuti nem járok és nem is fogok......
1., Anti vagyok......de nem Antal:-) Tehát minek?
2., az ottani zene nem a világom:-) Én Spears kisasszonyt hallgatok
3., Utálok sátrazni
A legfontosabb?
- az a 3-4000ft-os belépő már egy tank benzin......Én pedig inkább motorozok! hiszen ennyiből már elmegyek egy frankó 1 tankos túrára (400km)
- valahogy ÍRÍTÁLNAK a részeg emberek........ valaki azért lesz BIKA mert megiszik 2 üveg sört és Ő már kibaszott erős......Én meg akkor vagyok így ha részeget láttok.....valahogy olyankor előjön belőlem az állat....egyszerűen GYÜLÖLÖM a részeg embereket......
Kitolom a vasparipát a ház elé, ketyeg, hogy melegedjen. Letámasztom oldalsztenderre, csukom a kaput, egyszer csak marha nagy puffanás, a vas fekszik!
Gyors csekkolás után rájöttem, hogy a legnagyobbat a blokkvédő kaphatta. Elhajlott a kuplung karom, meg az indexbúrákon kis horzsolások lettek. Meg a kormánysúly karcolódott. Semmi komolyabb.
Na este szétszedtem a kart, hogy majd visszaegyengetem... Már egész jól állt, mikor megadta magát. Tőben az a kis fül. Na ennyit az egyengetésről.
Megragasztottam zselés Loctite pillanatragasztóval. Befogtam satuba és vártam a csodát.
MEGFOGTA!
Na nem vagyok megnyugodva, veszek is rá másikat, de addig is tudok vele menni /kezem lábam folyton a féken/.
Tényleg, hol lehetne olcsón rendelni egy ilyen kuplung kart?
Más:
Találkozókra, fesztiválokra nem szoktatok járni?
Már 3 éve nem hagyom ki, de eddig sajna csak kocsival. De az idén egy győri haverral és a cbr400-asával megerősítve megyünk. Annyival több mint más találkozók, hogy itt van hill climb is, ami szó mi szó elég durva, de tiszteletet keltő. Ja és persze az árak nem összemérhetőek Alsóörssel, meghát van 1 kis rockos beütésem
szal a link: http://straydogsmc.hu/
14:00 Százhalombatta - MOL porta előtti parkoló
14:20 M0 , OMW kút...
kb. 14:50 , M3 utolsó SHELL kút
a menet -
M0 - M5 - Hungaria - M3 - 2A - 2
Aki jönne ezeken az időpontokon jelentkezzen valahol....
Inkább előbb jöjjön és Ő várjon - mert ugye Én nem fogok várni minden helyen 20-30 perceket, mert soha nem érünk fel EsSohoz....
Mert nem hiszem aki turamotort vagy nagy 1000-es turaendurót vesz száguldozni fog. Igaz ilyen motorokat nem vesznek fiatalok.