Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyuszi!

Mi ez? Nem tudom értelmezni!

Ez olyan, mint a biankó csekk? Azt írok bele, amit akarok?
Nem mindegy? Így is, úgy is én nyerek!
Ha nem jössz, nyertem! Ha jössz, akkor is nyertem, mert végre megismerünk személyesen!

Na, miután így körbenyaltalak, a labda Nálad.
Két dolog jutott eszembe:
1. Ez olyan ember véleménye, akinek meg kell néznie mire költi a pénzét.
2. Neked nem ér annyit az élmény, de másnak igen.
Nyuszika! és aki velem jönne.....

Mivel szétnyomták az M3 - 2a csomópontot így a módosítás:

14:00 MOL Északi porta
14:30 6-os főút, Dunaparti benzinkút (Budafoknál, a Savoya park előtti kanyarban) ha minden igaz OMW

.....6-os........ládmányosi híd......Hungária.........

15:00 Rendőrpalota előtti TB székház....(Teve utca)........2 utva egyenesen, majd balra....majd rá a Váci útra

váci úton végig, majd 2a

15:30 2a/ Dunakeszi utni SHELL kút....
Jó persze:-) Blöróról Én se sok rosszat hallotam:-) és ugye ilyen helyen agyon is vernék a tátogó "sztárokat".........
Bex útvonala? Hát az megkavart:-) De majd kilyukadunk valahol:-) Hisz az útak vezetnek mindig valahova-)))))

Amugy mit kavartál Te fel?
Én egyszerűen csak megírtam a saját véleményem a "találkozókról":-))))
Szóval semmi pozitiv és negatív dolog nem történt részedről és részemről se...

Aki akar elmegy - aki nem az nem.....ez ennyi.....

De ha akarod akkor feldobom az új témát:-)
Hülye az aki 1000ft-ért moziba megy:-)))

Én megvárom a DVD-t és 500-ért megnézi az egész család:-)
Fordítsd le magadnak az egyenletet pasira és megtalálod a választ.
Mondjuk nem véletlen, hogy minden hülye filmben csokit kezd zabálni a pasiban csalódott nő.
A "lehet"-ből nem nehéz ilyen arányt felállítani.

10 mit teszel 1 ellen?
Nos úgy látom a találkozós kérdésemmel sikerült felkavarnom a "véleményeket". Pedig senkiből nem akartam kihozni az "ördögöt". de:
írtam is h főleg a hill climb a lényeg, és ilyen nincs máshol
http://hillclimb.straydogsmc.h...
A pálya melett állva is BRUTÁLIS! A linken írt 56fok sztem nem túlzás. Gyalog biztos nem bírék felmenni a pályán!
Én ált évente 1-2 ilyen találkozóra jutok el. Tény h a neten nézve a zenekarok szinte mindenhol ugyanazok, és kb ennyi alkalom nekem is elég belőlük, de sajna futottam már bele 1-2 "nagy" zenekar félórás élőnek korán sem nevezhető "koncert"-jébe. Na itt ilyen NINCS. A tavalyin D.Nagy, vagy Feró (bocs én sem voltam színjózan) vagy be volt rúgva, vagy csak fáradt volt, de az tényleg tré volt, ellenben Blöró olyan hangulatot csinált amilyet egy IGAZI zenekarvezetőnek kell! Persze tudom: piszkos a szája, nem túl dekoratív stb., de évi 1-2 alkalomra igenis igényt tartok.
Az elmúlt években én is "öregesen" a faluban egy szállón aludtam, de akkor még kocsival mentünk. Az idén viszont (már én sem fiatalodom) lesz ami lesz sátor! Lehet h nem alszunk túl sokat, de 3 éjszakát ha nem bírok ki elmegyek nyugdíjba :)
Bocsi, nem akartam senkit sem megbántani, sem ezzel, sem a felvetéssel. Bizonyos mértékig mindegyikőtökkel egyet tudok érteni, de...
Ha gondoljátok (bár sztem eléggé kiveséztük) szombaton folytathatjuk, szeretem az ÉSZ vitákat.

Blue: remélem Bex akmt-s útvonatervét is memorizáltad

én jövök, 3 személyes sátram van, ha vkinek nem jutna hely, nyugodtan, bár horkolok
Ha csoki=endorfin, akkor minek Zs?
Hahahaha!
10-et teszek 1 ellen, h nem így lesz!
Nem arra gondolt Blue, hogy a nyúl csokival párosítva kollektív muffot alkot, hanem, hogy be fognak csajozni, és akkor már minden egy helyen lesz. Nem vadásznak ezek ilyen szelíd nyúlra!

csoki=endorfin, azaz örömhormon, ergo mindegy, hogy csoki van, vagy nő... nem?
Nem problémás - csak ha mínőségi kell:-))))
De ugye minőségi bort se kapsz minden piáldában:-)

Bár tény:-) A csoki jó endorfin szint emelő:-)
huligán?! Ha nem sodrod a csinovnyik gs-tulajokat veszélybe, akkor huligánkodhacc kedvedre!
Nem sérteném meg Nyuszit ilyen feltételezéssel, főleg amilyen erkölcsi megnyilatkozásai voltak.

Nem vagyok semmi jónak elrontója, ellenben én az exklúzív csokismuffot részesítem előnybe, nem a 4 in 1 formulát.

Azonban jól látod, általában a muff szerzése a problémásabb, nem a csokié.
Nézzük a jó oldalát, ha nem sikerül a muffszerzés, még mindig ott a csoki!
Ha jössz, akkor kaphatsz egyet, amennyiben időben érkezel, és addig el nem pusztítja a banda. Amúgy akinek ilyen cééép mocija van, bármikor benevezhet a sütire! (amikor sütök legalábbis)
Kiujjamat nyújtom, aztán már csokis muff, meg pudingos muffin, meg teleportálós muffin kell! megrovásban lesztek részesítve Bélpoklosok!

esSO: Dorinán jobban állt az esSO bunda, semmint fordítva, hogy a stílusról ne is beszéljünk. Rontod az imidzsét szegény lányzónak!
ME?

azért mert néha nem birsz 70-el menni
Néha felhajtos a rendszámod

Részemről Én mindig szívesen láttom élőben is azokat akikkel itt diskurálunk....
Erre e vegyél mérget:-)

Viszünk csokit és akkor már csak a muff kell hozzá:-)

Erik!
Te is beállsz a sorba? 4-en csak szerzünk már valami nőt:-) Ha nem max elraboljuk:-)
azt hittem már kihagytok, mert túl huligán vagyok...
Bár akár te is jöhetsz és akkor kapsz:-)
Számból vetted ki a szót! Átvitt értelemben!
Szerintem még Z3-as csóka is jöhetne- hisz a TZR bír ennyit.....
Ő is rendszeresen jelen van eme kis társulatban:-)
Max kinevezzük tiszteletbeli GS topicosnak - és megelőlegezzük neki a bizalmat Gs ügyben:-)
bár én nem megyek, de azért küldhetnél diósat...!
pudlingos kérek:-))))