Bex útvonala? Hát az megkavart:-) De majd kilyukadunk valahol:-) Hisz az útak vezetnek mindig valahova-)))))
Amugy mit kavartál Te fel?
Én egyszerűen csak megírtam a saját véleményem a "találkozókról":-))))
Szóval semmi pozitiv és negatív dolog nem történt részedről és részemről se...
Aki akar elmegy - aki nem az nem.....ez ennyi.....
De ha akarod akkor feldobom az új témát:-)
Hülye az aki 1000ft-ért moziba megy:-)))
Én megvárom a DVD-t és 500-ért megnézi az egész család:-)
Fordítsd le magadnak az egyenletet pasira és megtalálod a választ.
Mondjuk nem véletlen, hogy minden hülye filmben csokit kezd zabálni a pasiban csalódott nő.
Nos úgy látom a találkozós kérdésemmel sikerült felkavarnom a "véleményeket". Pedig senkiből nem akartam kihozni az "ördögöt". de:
írtam is h főleg a hill climb a lényeg, és ilyen nincs máshol http://hillclimb.straydogsmc.h...
A pálya melett állva is BRUTÁLIS! A linken írt 56fok sztem nem túlzás. Gyalog biztos nem bírék felmenni a pályán!
Én ált évente 1-2 ilyen találkozóra jutok el. Tény h a neten nézve a zenekarok szinte mindenhol ugyanazok, és kb ennyi alkalom nekem is elég belőlük, de sajna futottam már bele 1-2 "nagy" zenekar félórás élőnek korán sem nevezhető "koncert"-jébe. Na itt ilyen NINCS. A tavalyin D.Nagy, vagy Feró (bocs én sem voltam színjózan) vagy be volt rúgva, vagy csak fáradt volt, de az tényleg tré volt, ellenben Blöró olyan hangulatot csinált amilyet egy IGAZI zenekarvezetőnek kell! Persze tudom: piszkos a szája, nem túl dekoratív stb., de évi 1-2 alkalomra igenis igényt tartok.
Az elmúlt években én is "öregesen" a faluban egy szállón aludtam, de akkor még kocsival mentünk. Az idén viszont (már én sem fiatalodom) lesz ami lesz sátor! Lehet h nem alszunk túl sokat, de 3 éjszakát ha nem bírok ki elmegyek nyugdíjba :)
Bocsi, nem akartam senkit sem megbántani, sem ezzel, sem a felvetéssel. Bizonyos mértékig mindegyikőtökkel egyet tudok érteni, de...
Ha gondoljátok (bár sztem eléggé kiveséztük) szombaton folytathatjuk, szeretem az ÉSZ vitákat.
Blue: remélem Bex akmt-s útvonatervét is memorizáltad
én jövök, 3 személyes sátram van, ha vkinek nem jutna hely, nyugodtan, bár horkolok
Nem arra gondolt Blue, hogy a nyúl csokival párosítva kollektív muffot alkot, hanem, hogy be fognak csajozni, és akkor már minden egy helyen lesz. Nem vadásznak ezek ilyen szelíd nyúlra!
csoki=endorfin, azaz örömhormon, ergo mindegy, hogy csoki van, vagy nő... nem?
Ha jössz, akkor kaphatsz egyet, amennyiben időben érkezel, és addig el nem pusztítja a banda. Amúgy akinek ilyen cééép mocija van, bármikor benevezhet a sütire! (amikor sütök legalábbis)
Szerintem még Z3-as csóka is jöhetne- hisz a TZR bír ennyit.....
Ő is rendszeresen jelen van eme kis társulatban:-)
Max kinevezzük tiszteletbeli GS topicosnak - és megelőlegezzük neki a bizalmat Gs ügyben:-)
Mi ez? Nem tudom értelmezni!
Ez olyan, mint a biankó csekk? Azt írok bele, amit akarok?