Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyet már olvastam valahol, csak az autós sztori volt. Nem vett matricát a delikvens, és kicserélte kamurendszámra a sajátját. A levél meg az eredeti tulajnak ment, aki bizonyítani tudta, h nem tartózkodott az országban ez idő alatt.
Egyszerübb ahogy Oldi csinálta: basztt láncot belogatott a rendszámra, a felét nem lehetett látni.
Ha rendör szól: párdon odacsuszott
Vagy mész autoval, robogóval, mert a B-d az továbbra is érvényes
ez tényleg szép sztori. na ezért nincs rendszámom...
A Hungárián ott mehetsz lassan van elég hely, de sokhelyen nincs és országuton sincs, nem örülök ha tölem 20cm-re megelőznek. Volt hogy ezokbol én is araszoltam a sávom bal oldalán erre nem jobbról be akartak előzni. A frászt hozta rám
a megoldás:
mikor még megvan a jogsi beslattyogsz az okmányirodába, hogy sajnos elhagytam. Kapsz egy újat. Szépen azzal jársz és gyorshajtasz veszettül ha úgy tartja kedved. Aztán ha cobra11-be illő nyomozás után elkapnak és elveszik, akkor utána lehiggadsz és azzal jársz amit elvileg elhagytál. Okosan, szabályosan, hogy ne adj okot arra, hogy cb-n lekérdezzék az adatokat...
Az egy dolog......

A cumi az, mikor másik betüt formáznak belőle - és a bünti neked jön!

PL: USE-xxx - ből gyárt a csóka USB-xxx-t

Vagyis az E-t leragasztja körivben.........

No ott már magyarázhatsz neki hogy csessze meg, nem látja hogy ez egy R1....nekem meg egy CBR-em van....
A pont nálad!

a személyes körömből se volt még olyan akit elkaptak volna........motorral legalábbis:-)
Mert olyan volt hogy kocsival elkapták, bevonták a jogsiját.....csak ugye a kis jelzés hogy mehet motorral is - az ezen a jogsin van:-)
nem tudom kiről beszélsz, az már régen lehetett mert nekem nincs rendszámom...
hú képzeld egyszer én is láttam itt egy r1et le volt ragasztva a rendszáma valami fekete szigszallaggal..hát nem borzasztó?
Jó reggelt:-)

És akkor mi van?
Ő annyira akív - hogy aktívabb már nem is lehet:-)
Ezzel egyetértek......

A 60-os tele van most 40 meg 60-as táblákkal....... Ha valaki bebújna egy bokorba hát meglepődnek:-)
mert a közlekedők 100% sebességtúlépést csinál..........
Ráadásul SZAR is:-)

Most pl csinálják ugye a 6-ost.....(SZÉP , ZSÍR , ÚJ Szafaltocska kerül rá:-)

A MOL mögött van egy kemény hézag......(kimaradt 3m aszfalt:-)
Kint van a 40-es tábla......

Kipróbáltam .......
Hát másnap inkább csak 10-el mentem bele:-)
nem okoskodni akarok, de nem ismerek senki olyat akit elkaptak volna h motorral gyorshajtott. Ha vki durván gyorshajt, akkor azt rendszám nélkül teszi és nem áll meg senkinek. Trafi szemből fotóz, autó hátulról fotózhat pályán, de ugye nincs általában rendszám, vagy le van ragasztva a delikvenseknek, ha meg tripodról fotóznak és sapkás emberkék integetnek, egyszerűen nem állnak meg.
Városban egy dolog (pl HUngária)....de ugye ott nem ism mérnek, mert tudják hogy MINDENKI gyorsan megy.........no meg ugye fényképez? Mit? elől ugye nekünk nincs semmi:-)

Országúton?
Ha nem akarok annyira gyorsan menni, akkor szépen lelassulok és a sok köcsög meg hadd előzőn meg.....
Valexx!

Sajnos nem nyert:-)
De miért is nem vették el a jogsimat?

1., városban nem megyek - hiszen nem azért van.....
Elém már ugrott ki kutyus mikor 28-al gurultam.....szarrá törttem:-)
Szóval nekem az volt a JÓ LECKE.....
2., a múlt héten (vagy 2 hete?) meg ugye egy macska volt a rövid pálcás......és életem első motoros áldozata....pedig még 50-re se gyorsultam fel. Ha ott berándom megint az első féket akkor MEGINT BORULOK....
3., vasuti átjáró.....és ha jön a vonat?

természetesen Én is átlépem a határokat...a különbség az, hogy
a., ésszel
b., tudom hogy hol és mikor "szabad". Nem városban fogok gyorsulási versenyt rendezni - hanem mondjuk délután a 6-oson mikor se mögöttem, se előttem senki......
c., az alapszabályokat nem sértem a saját érdekem miatt.....PL ZÁRÓVONALON NEM ELŐZŐK

Csak egy cikk:
"Pedig az autópálya-rendőrök engedékenyek voltak, csak azokat az autókat mérték, amelyek a megengedettnél legalább 30 km per órával gyorsabban, vagyis minimum 160-nal mentek. Az új traffipaxokból négy van, kettő az M1-es és M7-es közös szakaszán, a másik kettő Tatabánya térségében
"
Vagyis nem szentírás a határ......a motorok órája elve CSAL 100 fölött.....a GS specc majd 5-10%-ot....
Hiszen mikor a többiek 120-at mennek, az Én digi órám még csak 114-et mutat.....160-nál pedig csak 142-öt.....

A másik cikk:
"engem gyorhajtásért még soha nem kaptak el... megmost nem is fognak egy 2hónapig, mert ittas vezetésért nem kell vezetnem
"
GARTULÁLOK!

És aki azt mondja NEM TUDAOSAN HAJT GYORSAN?
Egy másik fórumbeszólás:
"Igazából legelső lépésben az érdekelne, hogy autópályán (pl M5), a normál szakaszon (130 km/h max) lehet-e 200-at, 220-at adni, vagy az már sokba kerül? (leérnék Szegedre 40 perc alatt)
"
Ezt nem lehet kimagyarázni....az hogy 30 percel hamarabb induljon az már nonszensz ugye:-)

Amugy a jogszabály:
Mekkora büntetés jár a gyorshajtásért?

Aki a km/órában meghatározott vagy a jelzőtáblával km/órában jelzett sebességet

100 km/órát meg nem haladó sebességkorlátozás esetén legalább a felével (50 km/h helyett 75 km/h, 100 km/h helyett 150 km/h),
100 km/órát meghaladó sebességkorlátozás esetén legalább a harmadával (130 km/h helyett 173 km/h) túllépi,
60.000 forintig terjedő pénzbírsággal sújtható és 1 hónaptól 1 évig terjedő időtartamon belül járművezetéstől eltiltás is alkalmazható.

Aki ennél kisebb mértékben lépi túl a sebességkorlátozást, az 30.000 forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, és nem tiltható el a járművezetéstől.

Bármilyen fokú is legyen a gyorshajtás, tilos a helyszínen elvenni a szabálysértő jogosítványát!

SZÓVAL
25% alatt megúszhatod egy ejnye-bejnye, meg ha jól tudom 10 ropi.....

25-50% már kicsit húúúzósabb.......

50% fölött jogsi és kemény pénz.....

vagyis:
30-nál......45......
50-nél......75k
m/ó fölött GÁZ
90-nél......országúton 135 fölött GÁZ - de ugye ennyit már végsebbeségen megy a motorom:-)

DE!
Ha gyorshajtok - azt TUDATOSAN VAN! és ha elkapnak? Hát bizony így jártam......az én bajom, és nem sír a szám hogy KÖCSÖG RENDŐR....
Nekem ne mondja senki hogy "nem vettem észre". Egyszerűen csak nem foglalkoznak vele az emberek.
Nagggggyon vicces!
Blue!

Megnéztem az AKTÍV FAN-ok listáját az oldaladon. Inkvisitor annyira aktív, hogy kétszer is szerepel benne!

Végre lesz egy másik sárga gs is esSO partiján. Aragorn száguld vele...
Nyussz!

A 100m-en belüli 40 db táblát férfi KPM-esek rakták ki férfi vezetőknek! Én most itt határozottan fellépek a nők diszkriminálása ellen!Van köztük is biztos olyan, aki fel tud dolgozni agyilag pár infót! Én bízom bennük!
Van reménysugár, h harcom eredményes lesz! Ha már külön utat a nőknek nem is csinálnak, legalább annyival segítik őket, h a menetirány szerinti bal oldalon is megismétlik a KRESZ táblát, hátha úgy könnyebb észrevenni!
Előre a Női Vezetőkért Mozgalom!
Na ez egy jó téma.... sebességhatárok....

Vajon normális-e, ha a 7-es úton Agárd után kitesznek egy 30-as táblát, mert az út szélén a susnyásban kavarnak valamit... Na itt is néztek volna a rend éber őrei a 140-el elmenő közlekedőkre.
Sok olyan tábla van, ami felesleges, emellett engem nagyon zavar, hogy 100 méteren 40 táblát kell észrevennem, és pillanatok alatt értelmeznem is. Miért nem redukálják a táblák számát?
Elég lenne pölö a haladási irány szerint jobb oldalra kitenni táblát, de úgy, hogy ne legyenek takarásban.
Ja meg probáljál menni szabályosan akár városban akár országuton. Tutti beterelnek az autok az árokba. Csak egy megoldás van, legalább olyan gyorsan menni vagy még gyorsaabban.
Devil,

azt ne mondd, hogy Te soha nem léped túl a sebességhatárokat.

Mennyivel szoktál menni városban, országúton?

Csak az mond ilyeneket, hogy nyugodtan szigoritsanak, akinek még nem vették el a jogsiját soha. Nem kell, hogy ámokfutó legyél, hogy belecsússzál egy traffiba úgy, hogy simán bevonják a jogsidat.

Csak egy példa:

Tegyük fel városban vasúti átjárón, vagy 30-as táblánál mész 50-el. Már be is vonták a jogsidat...

Én tudom, mert már volt ilyenben részem. Sajnos... 1 hónap, meg 30 rongy.

Félreértés ne essen, én sem szeretem a száguldozást, de nagy különbségek vannak "gyorshajtás" és gyorshajtás között.
ÁÁÁ nem.....

a gond hogy nagyon vegyes felvágott ám!

Láttam túragépen már 18 évest és 68 évest.....
és láttam 1000-res gigxeren 18 évest és 68 évest......

Igaz az arányok nem mindig azonosak:-)
Sziasztok

Elmentem a rongyok közé.