Szóval, ez nem túl jól sikerült, de az látszik, h mindenhol van tábla.
Na! A változatosság kedvéért mentek megint, míg az út el nem fogy, beér az erdőbe./vigyázni, mert elég kanyargós ez a szakasz!) Az erdő előtt megint jobbra(csak hogy ne keverjétek ). 10m után 3 felé megy az út. Na vajon merre kell menni? Úgyvan, jobbra! És itt már megérkeztetek: JOBBRA a 2 ház!
Folytatás!
Tehát itt jobbra, és végig, amígát nem mentek egy vasúti átjárón. Az átjáró után lesz egy nagy víztorony jobb kézről, utána egy kereszteződés. Itt is jobbra! Képek:
Ha sikerül feltennem, akkor képes itiner következik! Apropó! A másik fórumban van útleírás Nyírjes megközelítésére!
Szóval a Pest felől érkezők az 1. lámpáig a főúton, ott ezt kell látnotok:
Sajnos, a dolog máshonnan eredezik!
Én már picit előrébb vagyok korilag, és ez bizonyos fokú élettapasztalattal jár együtt. Ugyi, ezzel nincs mit dicsekedni, mert ez egy állapot, ezért nem is azért mondom.
Fizetés továbbra sincs, szerintem csak hétfőn.
Minden ok lenne ha nem kellett volna az autonkon kuplung szettet cserélni (37000.-), az meg muszáj volt.
De mindent megpróbálok az ügy érdekében.
A gesztenyés lesz ilyen sokEEEEEEs verzió! Hisz az bóóóóti fagyasztott! A dió az annyira bio vóna, hogy felelősséget sem tok vállalni a minőségéért!
amúgy:
zsoké: naon-naon megharagszunk, ha a köv talira sem tolod el a pacidat magaddal és a kedveseddel felmálházva!
Viktor: $-függő, hogy jössz-e? nemááá
Blue: egyenlőre úgy tűnik, h hnap megyek Őrbottyánba ( ), szal vszeg nem veletek megyek. Ha igen, akkor úgyis távrecsegek. Amúgy a Savoya-parki kút az ott van, ahol a 6-os és a szerémi szétágazik? nem naon vagyok képben. ha külön megyek, akkor lehet, h előbb indulok, és bevárlak titeket valahol. olllan j lenne együtt gurulni...
dzsoki: már csak abban reménykedj, hogy nem sózom-e el túlságosan a sütit!
Oké, Esso nyert, nem fogok menni hozzájuk.
De! Velencére motorral megyek úgy tűnik!
Úgyhogy gondolok rátok. Ja és az én Drágaságom szintén muffint fog sütni!
(A csokismuff még nem került szóba :) )
Úgyhogy már-már olyan lesz, de mégsem.
ígérem ezentúl figyelek, legközelebb remélem sikerül.
Azt elhiszem.
Bár most én inkább diót törnék valahol, mint itt diliznék!
Nem tudnál olyan ízűt mondani, amit nem szeretnék, így a gesztenyés is tökéletes.
Mivel Te vagy a nagy gépmágus, ha gondolod, tedd át a képeket a másik fórumra! Nekem elég mágia volt ide.
Na! A változatosság kedvéért mentek megint, míg az út el nem fogy, beér az erdőbe./vigyázni, mert elég kanyargós ez a szakasz!) Az erdő előtt megint jobbra(csak hogy ne keverjétek ). 10m után 3 felé megy az út. Na vajon merre kell menni? Úgyvan, jobbra! És itt már megérkeztetek: JOBBRA a 2 ház!
Tehát itt jobbra, és végig, amígát nem mentek egy vasúti átjárón. Az átjáró után lesz egy nagy víztorony jobb kézről, utána egy kereszteződés. Itt is jobbra! Képek:
Ha sikerül feltennem, akkor képes itiner következik! Apropó! A másik fórumban van útleírás Nyírjes megközelítésére!
Szóval a Pest felől érkezők az 1. lámpáig a főúton, ott ezt kell látnotok:
Én már picit előrébb vagyok korilag, és ez bizonyos fokú élettapasztalattal jár együtt. Ugyi, ezzel nincs mit dicsekedni, mert ez egy állapot, ezért nem is azért mondom.
Küldjem vissza, megtérítik a posta költséget, meg küldik a jót.
Én meg veszélyeztetem az életemet tovább a ragasztott karommal.
Csak azért írtam meg, hogy sajnos ez is előfordul...
Minden ok lenne ha nem kellett volna az autonkon kuplung szettet cserélni (37000.-), az meg muszáj volt.
De mindent megpróbálok az ügy érdekében.
Fejlemény?
Ügyi vagy Te! (Legalábbis azt gondolom, a vélemények alapján. )
A gesztenyés lesz ilyen sokEEEEEEs verzió! Hisz az bóóóóti fagyasztott! A dió az annyira bio vóna, hogy felelősséget sem tok vállalni a minőségéért!
amúgy:
zsoké: naon-naon megharagszunk, ha a köv talira sem tolod el a pacidat magaddal és a kedveseddel felmálházva!
Viktor: $-függő, hogy jössz-e? nemááá
Blue: egyenlőre úgy tűnik, h hnap megyek Őrbottyánba ( ), szal vszeg nem veletek megyek. Ha igen, akkor úgyis távrecsegek. Amúgy a Savoya-parki kút az ott van, ahol a 6-os és a szerémi szétágazik? nem naon vagyok képben. ha külön megyek, akkor lehet, h előbb indulok, és bevárlak titeket valahol. olllan j lenne együtt gurulni...
dzsoki: már csak abban reménykedj, hogy nem sózom-e el túlságosan a sütit!
A GS-ed tud sütni?
Csoki helyett jó a méz v. a tejszinhab is, bár kicsit elcsépelt!
Nem vagyok boldog, h nyertem.
Azt is meglátta, hogy este sörözünk együtt!
Oké, Esso nyert, nem fogok menni hozzájuk.
De! Velencére motorral megyek úgy tűnik!
Úgyhogy gondolok rátok. Ja és az én Drágaságom szintén muffint fog sütni!
(A csokismuff még nem került szóba :) )
Úgyhogy már-már olyan lesz, de mégsem.
ígérem ezentúl figyelek, legközelebb remélem sikerül.
Bár most én inkább diót törnék valahol, mint itt diliznék!
Nem tudnál olyan ízűt mondani, amit nem szeretnék, így a gesztenyés is tökéletes.