Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy-két helyen már megkaptam a helyes nemleges választ, de: Ugye az M2A vagy inkább E77 nem fizetős?
Azért Papa, mert Teddy árokásó medve már rég jelezte hogy megvan az oil:-)
Szóval Te csekkolsz nekem - én meg neki:-) - Ő meg ás neked:-)
Ez a cserekereskedelem:-)
Na! Úgy gondoltam, hogy egy kis savanyúság jó lesz a kajcsikához, ezért készítettem nektek egy 5l-es üveg koviubi különlegességet. Remélem, ebben a "verőfényes" időben beérik szombatig!
Elővigyázatosságból, ki tudja mi kerülne amúgy a sütibe!?
Bélpoklos banda!
Azé"...hát persze, hogy meg!
Meg azé" is, mer" jobb a sütimágussal barátságban lenni. (Má" így élőben látatlanban is, szombatig.)
Azé megdögönyözhetem őket, ha arra járok?! Csak nem bántják a vérnyulat.
Nem nyitok vitát. (Virág elvtárs(nő.)
De a pöttyös az igazi!
Á a sárgapöttyös az nem
Az dalmata... Szintén vadászós ebus!
Miért a pöttyös kutya az nagyon cuki!
Persze igy is.
A betörő lába alá is csak azért másznak, h egy kis simit+dögönyt kieszközöljenek, mi? Ismerem én a fajtáját! ollan mint Sajóm. Az is ott kotort, amikor a házat festették ronda sárgára. Aztán szedhettem le a bundájáról a sárga pettyeket. hülye festők!
Nem mondoooooood?! (hú, de kár, hogy nem lehet frankón hangsúlyozni! ) Millllen buta ez a nyúl..... Azt hittem, hogy örző-védő-támadó goldenrottweilerek!

Idegrendszer? Hát... alap betegségük az epilepszia. Add össze....
gyufásmacska
Tündériek! De én viszkászosat szeretnék!
Kitágítja Dorinabőrt, aztán hogy fog máááá kinézni utána! Ceggéééény...
A cicaház saját gyártmány
Tűnés! Mit garázdálkocc a rád nem való huzatban?
Kajla kutyekok!
+ Olyan barátságosak,hogy még a kaját sem harapják meg rendesen.
Akkor Te vadásznyúl!
Vizi szárnyasok vadászatánál alkalmazzák őket előszeretettel, ugyanis vízmániások. A farkuk szerkezete(hátsó!) is vízi közlekedésre mutálódott. Hód, vagy vidrafaroknak nevezik, vagy micsodának...
Különben is mindkettőt egy-egy hivatásos vadásztól szereztük be!

Alkalmazzák terápiás, illetve vakvezető kutyának is az intelligenciája és a rendkívüli idegrendszere miatt.
Egy kicsit OFF!
Uff!
Nálunk elpusztult Pánki a kismacsek. Nem volt jó az anyukája és nem etette meg. Magától még nem bírt enni...