A mártogatásnak ez a hátránya. Nem leszel mindig képben. Érdemes megolvasni a szövegkörnyezetet is. Én sem értem a délelőttieket, de Nyuszi neked intézett hozzászólásából kiválogattam, hogy miről van szó!
Mit vettem fel? Figyi, tök őszintén... asse tudom, miről van itt nagyba" szó... Aszonták ide kell jönni mártogatni, benéztem, röhögtem, továbbmentem röhögni... Még mindig nem vágom, miről van szó, de a fejemre már kaptam...
Ez a "maga az Ördög" olyan lehet, mint amikor mindenre azt "mondtam" 11 hónapos koromban, hogy "A". Nos, ez is hasonló... mindenre igaz, de senki sem érti...
Más. Mivel a szövevényes délelőtti eszmefuttatásokat nem gondoltam kibogozni, ezért egyetlen hozzáfűzni valóm van. Valamit "felfrissíteni" nagyon nem jelenti azt, hogy jobbá tettük.
Jöjjön bátran, aki akar, de a "buzizás" és "f@szozás" nem egészen divatos dolog erre felé. Mert konzervatív szemem kiböki vala és nem látom utána, hogy kinek és mit írok.
Nyuszikusz: Banános-csokis muffin? Na olyat még nem csináltam, csak csokisat
Elküldöd a receptet? Max. küldök olyan tortás receptet, amihez nem kell sütni tésztát, de torta lesz a vége Tök finom ám!
Hű...ez igen!
Ezek szerint Neked is nagy formád van (nem félreérteni ).
Nekünk van 2db 6-os, meg egy ilyen kicsimintás 18-as. Ez utóbbit elneveztem sörétnek, olyan kis aprók. :))
A mártogatásnak ez a hátránya. Nem leszel mindig képben. Érdemes megolvasni a szövegkörnyezetet is. Én sem értem a délelőttieket, de Nyuszi neked intézett hozzászólásából kiválogattam, hogy miről van szó!