Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi Zseby!

A mártogatásnak ez a hátránya. Nem leszel mindig képben. Érdemes megolvasni a szövegkörnyezetet is. Én sem értem a délelőttieket, de Nyuszi neked intézett hozzászólásából kiválogattam, hogy miről van szó!
Mit vettem fel? Figyi, tök őszintén... asse tudom, miről van itt nagyba" szó... Aszonták ide kell jönni mártogatni, benéztem, röhögtem, továbbmentem röhögni... Még mindig nem vágom, miről van szó, de a fejemre már kaptam...
Szerintem ő nem jutott el eddig az életkorig!
Jaja. Értem. De Te rögtön felvetted, h elegünk volt a bunkó stílusából és a hülye hozzászólásaiból!
Ez a "maga az Ördög" olyan lehet, mint amikor mindenre azt "mondtam" 11 hónapos koromban, hogy "A". Nos, ez is hasonló... mindenre igaz, de senki sem érti...
de legalább már tudod, mi a fenén fetrengtem én minden topicban...
gyenge az elmém ehhez a stílushoz.
mindenki megkapja ma...
Csak láttam, hogy a gsr-fórumon megkaptad eme nemes jelzőt te is!
A Suzuki GS500 maga az ordog!
na de most miért?
Gsr-fórum: Zema maga az ördög! Az eszem elhagyom!
Ja, ott se voltál?

Szia Cs.É. Medvekoma!
Kykee, mesélj még, mi volt... csüngök szavaidon szótlanul, mint gyümölcs a fán...
Csupán 51 oldalnyi nyuffin van benne!

Más. Mivel a szövevényes délelőtti eszmefuttatásokat nem gondoltam kibogozni, ezért egyetlen hozzáfűzni valóm van. Valamit "felfrissíteni" nagyon nem jelenti azt, hogy jobbá tettük.
Jöjjön bátran, aki akar, de a "buzizás" és "f@szozás" nem egészen divatos dolog erre felé. Mert konzervatív szemem kiböki vala és nem látom utána, hogy kinek és mit írok.
elküldtem a recepteket! a tied is jöhet!
Amúgy ezt okezsoke-ék csinálták. De van soksoksok receptem...
Szia Kawajány!

Adj mailcímet! Van sokoldalnyi rendszerezett muff(in)receptem!
Nyuszikusz: Banános-csokis muffin? Na olyat még nem csináltam, csak csokisat
Elküldöd a receptet? Max. küldök olyan tortás receptet, amihez nem kell sütni tésztát, de torta lesz a vége Tök finom ám!
Lecsavarás is volt...aúúúúúú!
Hű...ez igen!
Ezek szerint Neked is nagy formád van (nem félreérteni ).
Nekünk van 2db 6-os, meg egy ilyen kicsimintás 18-as. Ez utóbbit elneveztem sörétnek, olyan kis aprók. :))
Na... izé... A múltkorról vannak képek... Vájlingban készült a nagy adag sütitészta...
hmm,tudod Te,de mondd el magad,mert így úgy tünne,hogy futtatlak!
Tudod ,a jattos beszólós lecsavarós
Várj-várj, akkor most jön ez:

Ne menj el légyszíííííííííí!

Na ezen túl vagyunk, beszélgethetünk.

Szóval nem emlékszel a kutasra?
Ja, légyszi, mert én se tudom...

(ja, bocs... ez nem a hazai pályám... ) Megyek is...