Aha, de a golden és ők egy banda. Jól hangzik a dögönyözés. Imádom a blökiket! Majd, ha nagylány leszek szép "kevésbésültzsemleszínű" nagybundás retrieverem lesz!
Jó hírem van! A szomszédban van ilyen is - olyan is! Ez lesz a reggeli ébresztő! Labrador egy van, Golden (a világ legszebb kutyája ) pedig három... Gyönyörűek!
Banyek. Nem mondod! Úúúú, de örültem vóna, ha befizetnek autós, és mocis jogsira is. Micsoda szavakat ismersz. Írhatnál egy szótárat akár. értelmezőset! tökszár......
Rövid a szőrük a drágáknak. Egy sárga és egy fekete.
Úgy tudom a Labrador Retrievereknek rövid a szőrük.
Lehet, hogy a Golden Retrieverekre gondolsz? Azoknak szép hosszú, aranysárga.
Majd ha, nálam lesz a tali, meg lehet őket szeretgetni! Nem is érdekli őket semmi más csak, hogy valaki dögönyözze őket. Amúgy vadászkutyák lennének, csak vadász hiányában házikedvencek.
Nem kell az ördögöt festeni, jön ő maga személyesen! Amúgy nem kell a bizonyítványodat magyarázni, látom, h penge a rábeszélőd. Medvekoma is eljárja majd az esőtáncát, és akkor már többszörösen be leszünk biztosítva eső ellen!
esSO vok, megyek a helyemre!
Vadászkutya.... ahogy én vadásznyúl....
Úgy tudom a Labrador Retrievereknek rövid a szőrük.
Lehet, hogy a Golden Retrieverekre gondolsz? Azoknak szép hosszú, aranysárga.
Majd ha, nálam lesz a tali, meg lehet őket szeretgetni! Nem is érdekli őket semmi más csak, hogy valaki dögönyözze őket. Amúgy vadászkutyák lennének, csak vadász hiányában házikedvencek.
Másfél éve beirattam autóra, h milyen jó lesz nekem! Azt hiszed járt?
Gyanús vagy Te nekem!
Megyeháza... a múltkor meg közgyűlés vagy micsoda....
Igyekszem, hogy mindenki elégedett legyen, és emlékezzen rá.