Ha a motorra méretezik a kipuffot akkor felszerelés után max egy szinkront csinálsz..
Ha valami jól hangzó márkát teszel rá..de nagyobb köbcire valót akkor biza a tűszelepekkel is játszadozni kell....
Mindezt úgy írom ,hogy feltételezem új légszűrő van benne és a szelepek is a gyári paramétereken belül mozognak..
2-3 év múlva gondolom majd te is reálisnak fogod tartani, ha azt mondja adott esetben mondjuk a biztosító, hogy hát ennyi kilométerrel ez a motor csak 300-at ért. Nyilván nagy örömmel fogod ezt tudomásul venni, és nem fog meglepetésként érni
igen nagyon jól tudjuk, volt is a kocsi ismerősnél szervizbe, ott derült ki ugye. A szervizkönyvbe persze nem ez állt... de tudtuk is hogy nem megyünk sokra vele mikor megvettük a kocsit, de a gyertyát mégse szedheti ki az ember vásárlás előtt, de mivel alá is tudtunk nézni, ezért megvettük, a motor ránézésre is pöpec állapotú volt! Egyébként nem károsodott vagy ilyesmi a motor, rádugták gépre is meg minden, a pacik is megvannak szal hála az égnek jó vétel volt
Mindegy én nem a kolega üzletét akarom alá ásni, csak megválaszoltam a kérdését amit nem ért. Hogy miért van az hogy állítólagosan ilyen mocskosul jó áron árulja a motort és mégse keresik. És valószínű nekem van igazam, mert én is ez miatt nem kerestem...
senki nem mondta hogy rossz vételt csináltál, engem az bosszant hogy olyan dolgokra alapozol amitől itt tart a magyar piac ahol tart...., tény és való hogy az én motorom már nem egy újszerű állapotú , sőt km is sok benne, de én azt hiszem ezt tudomásul vettem és kompenzáltam a motor árával ami mondjuk hogy 370.000 ft, amiből mondjuk lehet alkudni 350-ig én egy hasonló csóró srácnak szeretném eladni a motorom mint én voltam anno mikor vettem
mutatok én olyan motort neked amiben van 90e. és nem mondja meg senki...még műszerrel a kezében sem,hogy az újhoz képest mekkora az eltérés...Jó gazda esetén meg pláne 20-30e.km megállapíthatatlan..
És ez nem fél hogy az egyeztetett helyszínen egy kommandó várja és elviszik kurtavason? Vagy lehet pont ők biztosítják a terepet a zavartalan üzlet lebonyolításához?
5 kilóért 07-es SV-t vettem.
Ha valami jól hangzó márkát teszel rá..de nagyobb köbcire valót akkor biza a tűszelepekkel is játszadozni kell....
Mindezt úgy írom ,hogy feltételezem új légszűrő van benne és a szelepek is a gyári paramétereken belül mozognak..
Állapot nem számít és simán kihagysz egy olcsóbbat mert nincs papír hozzá?
Tényleg fura nekem ez a vásárlói szokás dolog.
Pedig lassan 20 éve kereskedelemben vagyok.
Lehet, hogy már volt téma, de nincs időm végig olvasni az előttem lévő hsz-eket. :-)
A kérdésem a következő, ha szeretnék a motoromra (GS 500f) sport kipufogót tenni, akkor van egyéb tennivalóm a felszerelés után?
Köszönöm!
Üdv,
Attila