Na...annyira elgondolkoztam, hogy reggel meg kellett néznem, van-e fitymám
Ugyanis hiába utálom a Lilát, kezd kéknek tűnni, ennek okai:
Éves súlyadó 18 rugó helyett, csak 7500huf.
Átírás 81 ezer helyett, csak 40.000.- lenne.
Szerintem ez a motor kék!
Ebay használt árai a mérvadóak, no meg a hazai kínálat. Azzal szerintem mindenki tisztában van hogy három, neves gyártótól származó doboz, konzolostól mindenestől újonnan eléri a 200 ezret. Használtan meg csak a töredékét éri. Valószínűleg az újkori műanyagszag adja az érték jelentős részét
Mivel így ezen még nem gondolkodtam, h külön el adjam ezért nem tudom. Az igazat megvallva nem tudom, h újonnan milyen árban vannak, és hogy használtan mennyit érhetnek.
Rendőrt sem izgatja, műszakin sem teszik fel gépre hogy utánamérjenek.
Ha így jött ki a gyárból, nem a te kötelességed hogy utánanézz hogy pontosak e a paraméterek. Arra ott van az eredetvizsga, ha már egyszer fizetünk érte! Vannak ilyenek, bár inkább GS-nél a leggyakoribb de láttam már 750-es vagy 600-as Kawát is ilyen papírral.
Köszönöm, de nem kell még, csak felizgatom a gyomorsavam
Ha zsebemben a pénz és tartalék is, akkor kezdek el telefonálgatni és utazgatni, addig felesleges, csak nyáladzom, de köszönöm a felajánlást!
Január előtt, semmi nem lesz még
..már már majdnem lila..
.de éppen nem...
Ugyanis hiába utálom a Lilát, kezd kéknek tűnni, ennek okai:
Éves súlyadó 18 rugó helyett, csak 7500huf.
Átírás 81 ezer helyett, csak 40.000.- lenne.
Szerintem ez a motor kék!
Oldaldobozok kb ugyanennyi (db-onként)
Konzol 20+eFt
Nemrég kérdeztem meg a Kelo-ban...
Amúgy miért adod el? Mármint láttam, hogy nagyobbra cseréled, de elégedetlen voltál vele, vagy gyenge, vagy mi a gond vele?
..ha rajtam ragad..nekem ez life ime megfelel...
...ha meg ráunok..akkor húzok rá kék csíkokat
Ha így jött ki a gyárból, nem a te kötelességed hogy utánanézz hogy pontosak e a paraméterek. Arra ott van az eredetvizsga, ha már egyszer fizetünk érte! Vannak ilyenek, bár inkább GS-nél a leggyakoribb de láttam már 750-es vagy 600-as Kawát is ilyen papírral.