És a legjobb.. hogy bármelyik árából kijön egy TRX850-DRZ400S-Honda Spacy retro űrrobogó hármas. Amivel nagyjából minden motoros igény lefedhető (nekem) A Spacyt esetleg le lehet cserélni egy SR125/250 Yamahára is
Ha gonosz akarok lenni akkor van a listában egy autómotoros lowcost semmiresevaló , egy feltételezhetően unalmas sor4 hatszázas, aminek még a külleme se valami magával ragadó, vagy egy buzimotor SV és egy Kawa.. erről inkább semmit nem is mondok
Kedves motor cserén gondolkodók, főleg GANJA kolléga! Az legfrissebb MOTOZIN újságban van egy összehasonlító teszt, melynek résztvevői: Honda NC 700 S, Kawasaki ER-6 N, Yamaha XJ6, Suzuki Gladius. Jó szórakozást!
lesz masik, azert ez egy tomegmotor, mindig tobb elado lesz, mint vevo. Ha mindnek dobok egy sms-t es paraszt modon 100-al kevesebbet ajanlok, akkor is leaz aki visszair, hogy ok.
Elbaszott egy világot élünk.
Mintha Ganja-tól olvastam volna, hogy nézegetné az NC-ket.
Kedves motor cserén gondolkodók, főleg GANJA kolléga! Az legfrissebb MOTOZIN újságban van egy összehasonlító teszt, melynek résztvevői: Honda NC 700 S, Kawasaki ER-6 N, Yamaha XJ6, Suzuki Gladius. Jó szórakozást!
Vásárlás előtt állok kinéztem egy párat már le is van a sorrend, hogy melyiket nézem sorjában.
Első
Második
Harmadik
Negyedik de ha egyiksem volt tökéletesen akkor ez nem mert messze van
Úgyszintél. Főleg ha nincs alku
Szerintetek melyikkel nem foghatok mellé?