Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan motoros aki nem ajkar motorformát vezetni csak autót?
Pedig a Spacy olyan helyes, én nem hagynám ki!
Nézőpont kérdése. El tudom fogadni ha valaki ilyet vesz.. sőt, ha nagyon megerőltetem magam még meg is értem miért.
KB stimmel a felsorolás.Az XJ szódával elmegy de semmi kedvem döglötthalat vezetni.

Elbaszott egy világot élünk.
És a legjobb.. hogy bármelyik árából kijön egy TRX850-DRZ400S-Honda Spacy retro űrrobogó hármas. Amivel nagyjából minden motoros igény lefedhető (nekem) A Spacyt esetleg le lehet cserélni egy SR125/250 Yamahára is
Olyan rosszak vagytok.
Mintha Ganja-tól olvastam volna, hogy nézegetné az NC-ket.
Ha gonosz akarok lenni akkor van a listában egy autómotoros lowcost semmiresevaló , egy feltételezhetően unalmas sor4 hatszázas, aminek még a külleme se valami magával ragadó, vagy egy buzimotor SV és egy Kawa.. erről inkább semmit nem is mondok
Na ez az a lista amiből sose kell választanom.
Ja bocs azt hittem nekem írtad
Min egy rakás...?
Na ez egy olyan lista, amiből én személy szerint nem tudnék választani.
Helló Halló!

Kedves motor cserén gondolkodók, főleg GANJA kolléga! Az legfrissebb MOTOZIN újságban van egy összehasonlító teszt, melynek résztvevői: Honda NC 700 S, Kawasaki ER-6 N, Yamaha XJ6, Suzuki Gladius. Jó szórakozást!
33kW-os ezért nem találtam és ami nem jó nekem
Hol?
Foregon meg 4 kiló körül az újabb verziót adja magyar papírokkal.
Hali!
Vásárlás előtt állok kinéztem egy párat már le is van a sorrend, hogy melyiket nézem sorjában.
Első
Második
Harmadik
Negyedik de ha egyiksem volt tökéletesen akkor ez nem mert messze van
Úgyszintél. Főleg ha nincs alku

Szerintetek melyikkel nem foghatok mellé?
Ha BT a hátsó és kopott, akkor az szinte biztos hogy kocka.
Nyomj fel egy fényképet a hátsóról, a megkopottban is simán lehet még pár ezer km.
Hát először beszerzek egy kormánysúlyt az tutti BT gumikkal vettem,hát a hátsó meg van kopva, de az első kölsőre jó állapotban van....
Mar vissza is irt, hogy mit kepzelek.... gyujtogessek.
Kulonben elfagy minden, jogos. Na jo legyen a kedvedert egy kis hó...
lesz masik, azert ez egy tomegmotor, mindig tobb elado lesz, mint vevo. Ha mindnek dobok egy sms-t es paraszt modon 100-al kevesebbet ajanlok, akkor is leaz aki visszair, hogy ok.
hát nem elengedett kormánnyal szoktam járni, csak vagy 4x próbáltam ki, épp ebből a célból, hogy hogyan viselkedik az eleje....