Megmondtad az igazságot... Csak ez a motor szervizkönyvön felül patika állapotú. Azért egy hozzáértő megmondja hogy a motorba 20ezer van akkor az tényleg 20 nem 50.
erről meg annyit hogy a múlthéten vásárolt 150,000km-es kocsinkba még a gyári gyertya volt, pedig érdekes módon mindig márkaszervízbe volt hordva a nagyra tartott szervizkönyv szerint, és a gyertya is cserélve volt már aztán meg a nagy ló...., ha te tudnád mik mennek a szervizekbe biztos hogy nem tartanád nagyra a szervizkönyvet
Elmondom akkor azt is hogy itt nálunk a kocsi márkaszervízébe azt mondták hogy lepecsételik a könyvünket ha kifizetünk egy óra munkadíjat, aki egy kicsit is ért a dolgokhoz nagyon jól tudhatja hogy ki lehet törölni a .... ot a könyvel
Én már úgy vettem, hogy nem volt hozzá szervizkönyv, így nem is volt kérdéses a dolog.
Másrészt ha meglenne, akkor sem vinném szervizbe, amikor a dolgok túlnyomó részét otthon is el tudom végezni szabadidőmben (és még élvezem is) a maradék részt meg olyan szakemberre bízom, akit ismerek. Így anyagilag is jobban kijövök, és több információm lesz a motorom valódi állapotáról. És eszembe nem jutna megpiszkálni a km számlálót!
Az enyém 2003-as..és vezetve van neki....hogy évekig állt a garázsban...puff...bejegyzés sincs...
kb. 3 éve megint használva van...és most van benne 43000km...pedig én kevesebbet megyek mint a többiek...
Csak megsúgom ,hogy a szervizkönyvvel is úgy játszanak mint az órák pörgetésével...
Motornál nem kilométert...nem papírt veszel...hanem állapotot!
Szerintem..
Szerintem is túl olcsó. Itt a tél, van időd hogy jelentkezzen rá vevő!
Most hogy számomra is világos az új jogosítványrendszer, az összes GS bele esik a korlátozásba (épp hogy) így lehet pár hónap múlva kelendőbb lesz. Szerintem a te motorod úgy hogy nem ismerem a pontos állapotát is, legalább 500-at ér...
Tapasztalatból mondom. Aki sokallja a kilométert, azzal a személyes találkozót se kell erőltetni. Mert..
1. Egyrészt úgyse fog hinni a szemének, biztos szart akarsz rásózni
2. Már-már elhiszi hogy nem trágyadombra való a gép, de a kilométerre hivatkozva lazán alkudna 30-40%-ot
3. kukacoskodik, és bizonygatja hogy miért szar a gép, ha ennyit futott. Majd bemond egy pofátlan összeget
Én vevői szemmel mondom, mert egy hete vettem egy ilyen motort. Néztem a tiedet is, de inkább még egy százast is rádobtam,hogy olyat vegyek mi végig vezetett szervizkönyves. Ott nem nagyon lehet játszani a vissza tekeréssel.
? Miért sok? Számolj! Éves szinten lebontva egy átlag futás!
Jahh..hogy nincs pörgetve.....?
Nem mindenki akarja átcseszni a másikat!
Tudom..sokan garázsdísznek vesznek motort..és nem motorozni...
én meg már a múltkor is elmondtam hogy sok az idióta... de ha gondolod holnapra rakok bele neked 15.000 km-t ugyanis eddig tartana visszatekerni, a buta hozzánem értő álmodozó vevőnek sok 55.000 km egy kiba csöves 13 éve motorba már ne is haragudj
áhh nem, max kettő ha ráülsz meg egy, ilyen zselés valami, sokat nem ér főleg nem 50 eurót, de ha ingyen vágom valakihez az örülni fog neki mert azért kicsit kényelmesebb tőle
ha nem viszik így felrakom külön az egészet, ha jól számoltam van rajt 100.000 ft extra, ha használt árat nézek ez kb 50.000, a motort meg csak elviszik 370.000 ért, viszont akkor már bánnám hogy rakattam rá új gumit
Hát igen csak a táska szett gyári ára volt 40.000 én akcióba vettem 30 ért, háromszor használtam talán akkor a popi párna is 50 euró volt, a szivargyújtó is 6000 magyar huf, doboz+ konzol 35 ezer, PLexi rajta volt szal arról nem tudom mennyi, és amik előttem szerepelnek a listán még doboz sincs egyiken sem... a telefon mégsem csörög, szal nem igazán értem, tényleg ennyire nem vesznek motort az emberek?
Akkor vedd meg! Előnyök: kedvező áron adja! Fent van a fórumon, utána olvasható a múltja kendőzetlenül, hitelesen. Foregon jó gyerek, kirajzolódik szintén a fórumból, ha utánaolvasol, tehát jó kezekben van.
Talán ez is számít: segítettél rajta is és ezt a fórum is megjegyzi neked mindenki. .................... Ha így lesz, szerintem bónuszként Foregon CBF-ét is kipróbálhatod egy körre.
kb 30 másodperc alatt találtam is..nyilván nem csak ez az egy hirdetés van
Elmondom akkor azt is hogy itt nálunk a kocsi márkaszervízébe azt mondták hogy lepecsételik a könyvünket ha kifizetünk egy óra munkadíjat, aki egy kicsit is ért a dolgokhoz nagyon jól tudhatja hogy ki lehet törölni a .... ot a könyvel
Másrészt ha meglenne, akkor sem vinném szervizbe, amikor a dolgok túlnyomó részét otthon is el tudom végezni szabadidőmben (és még élvezem is) a maradék részt meg olyan szakemberre bízom, akit ismerek. Így anyagilag is jobban kijövök, és több információm lesz a motorom valódi állapotáról. És eszembe nem jutna megpiszkálni a km számlálót!
kb. 3 éve megint használva van...és most van benne 43000km...pedig én kevesebbet megyek mint a többiek...
Csak megsúgom ,hogy a szervizkönyvvel is úgy játszanak mint az órák pörgetésével...
Motornál nem kilométert...nem papírt veszel...hanem állapotot!
Szerintem..
Most hogy számomra is világos az új jogosítványrendszer, az összes GS bele esik a korlátozásba (épp hogy) így lehet pár hónap múlva kelendőbb lesz. Szerintem a te motorod úgy hogy nem ismerem a pontos állapotát is, legalább 500-at ér...
1. Egyrészt úgyse fog hinni a szemének, biztos szart akarsz rásózni
2. Már-már elhiszi hogy nem trágyadombra való a gép, de a kilométerre hivatkozva lazán alkudna 30-40%-ot
3. kukacoskodik, és bizonygatja hogy miért szar a gép, ha ennyit futott. Majd bemond egy pofátlan összeget
..és csak az eladó idejét rabolja.
Jahh..hogy nincs pörgetve.....?
Nem mindenki akarja átcseszni a másikat!
Tudom..sokan garázsdísznek vesznek motort..és nem motorozni...
..de hát el akarod adni..
..ínséges időket élünk..
..sajnos..
A "popi párna" mennyit emel ? 2-3 cm már javítana a komfort érzetemen :)
Ha véletlenül megmaradnak az oldaltáskák...és azt is fillérekért dobod valaki után.......majd szólj ,hogy hova álljak!
Talán ez is számít: segítettél rajta is és ezt a fórum is megjegyzi neked mindenki. .................... Ha így lesz, szerintem bónuszként Foregon CBF-ét is kipróbálhatod egy körre.