Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként hol ez a videó?
Elég lett volna csak szépen higgadtan végiggondolni a lehetőségeket.. volt rá majd 10 percük.

..hogy is van a mondás? Mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul
Dipshit nem azt mondja hogy van mentség, hanem azt hogy az eljárás jó magyarosra sikerült... és nem lett volna ez a vége ha a rendőr higgadtan áll hozzá ahogy a posztja elvárná
Ez nem mentség. De némiképp árnyalja a média által felfújt rendőrgyilkos képet..

Akkor lett volna mentsége bármire is, ha a második, az ismételt megállásra történő felszólítást követően szépen megállt volna, és alá vetette volna magát az intézkedésnek. Ehelyett szórakozott, ami így vagy úgy de tragikusan végkifejletet eredményezett.

Véleményem szerint a Hummeres kivagyisága és a rendőrök tehetetlen balfaszoskodása együttesen okozta a tragédiát. Lehet itt jogosan mutogatni a terepjárósra, de a rendőröknek is van miért magukba nézni.
a bank a saját középárfolyamán számolja, nem bankba kell venni eurót , hanem az ezzel foglalkozó kis bódékba stb... Győrbe a kékciklámen váltja a legjobban, amikor az unicredit 270 adott érte, akkor én eladtam itt 285 ért
Ha ez az ember benarkózva elüt téged a nem villogós..és nem rendőrnek tűnő motoroddal....akkor szerintem meg sem áll.
Az előzményeket nem láttuk....a szavakat nem hallottuk..
Szerintem nincs mentség arra amit tett...
Az előéletét tekintve szükséges mentségeket keresni?
Nem tisztem eldönteni mi történt ott ténylegesen. De egyet tudok érteni a védelemmel, hogy nem ölési szándék vezérelte a faszit amikor elütötte a zsarut. (feltéve ha tényleg igaz a paprika spray mese)

Van egy automata váltós kocsi. Ha nem szedi ki N-be vagy P-be a váltót, akkor csak féken tartott lábbal nem gurul tovább az autó.
Emberünk szórakozott.. ha menekült volna nem azzal a tempóval teszi. A videón látszódik hogy kis sebességgel ment és lazán követték a rendőrök. Fékezett, gázt adott fékezett.. hogy húzza a rendőrök agyát. Eközben a később elgázolt rendőr előre ment és 15-20 méterre a kocsitól leállította a motorját az út szélén.
Közvetlen ez után odament a lehúzott ablakos autóhoz az életben maradt motorosrendőr, és a leírás alapján befújta a sprayt a sofőrre.
Ekkor a sofőr, hogy megkapta a képébe a paprikát, elhúzta magát a középkonzol felé, menekülve a támadás elöl. A dőlés közben rántotta magával a kormányt, fékről lelépett és gázt adott (a gázadás vagy szándékosan vagy véletlen történt)..és eközben ő egyrészt azért mert elhajolt, másrészt mert elvakította a spray nem láthatott semmit sem.

A rendőri munkáról, így külső szemlélőként nekem az jött le hogy végtelenül bénák voltak, és azt se tudták hogy hogyan kezeljék ezt a helyzetet.
Épeszű ember egy járó motoros autóba nem fog befújni semmit sem.. főleg ha a kollégája az autó előtt van, továbbá motorral, attól hogy kék-fehérre van festve se fog senki megállítani egy ekkora batárt, ha annak a vezetője nem akar megállni. Ha meg meg akar állni, akkor fölösleges elé állni.
Ott volt egy rendőrautó.. miért nem azzal előzték meg a terepjárót?

Nem vagyok rendőr de szerintem ahogy csinálták az nem volt ésszerű..mondjuk ettől függetlenül lehet hogy ezt így oktatják, és ez a bevett gyakorlat (ha pedig így van az elég nagy baj)

Legközelebb majd kétszer is meggondolják a zsaruk hogy keményebbek e mint a Chuck Norris..és nem fognak túlerő ellen pattogni, mert a rádió úgyis gyorsabb bárkinél.

Simán beszólhattak volna Makóra, vagy akár Szegedre is a rendőrök, hogy mi történt. Nem lett volna nehéz kitalálni merre mennek a Hummerek.. addig meg kísérhették volna a konvojt visszatámadás nélkül. Motorok vagy akár az autó elöl tisztíthatták volna az utat..nehogy baja legyen másoknak, egy valaki pedig hátulról követhette volna őket. De nem, mert ők kemények, mint Semir Gerkhan, és csak azért is megmutatják hogy a magyar rendőrrel nem lehet packázni. Hát ez lett a vége
Ez viszont így nem igaz.
Középáron számolják tehát jobb.
Szállásra,kajára KP benzin és egyébbre mindíg kártya a jobb.
Tapasztalat.
Venni bankban szar.
Lehet fizetni MasterCardal de nem érdemes, a bankok váltják legszarabbul az eurót, jobban jársz sztem ha váltasz valahol, a nyitva tartás meg fent van a honlapon, kint nem hiszem hogy ezek a napok rendes munkanapok lennének, de lehet tévedek
Elég egyértelmű video!
A faszi megáll, mellette megáll a két motoros. Aztán a motoros elé áll, a Hummeres meg lassan elindul. Akkor rohan oda a másik motoros. Azt nemtom, hogy lefújja-e, de épphogy a kocsihoz ér, az megindul és áthajt a motoroson elég célirányosan.
Aztán mikor már a földön van, ott is még ellenáll a hatóságnak.
Vitathatatlanul agyonlőném egy Hummer találkozón!
Ja így már értem.
Hova készülsz?
Azt hittem csak tavasszal mész a horvátokhoz, mert a Húsvéthoz igazítottad a dolgot emlékeim szeint.
Tömeg közlekedjek egész nap 10 ezerért... vagy oldjam meg fél nap alatt 2ezerrel többért? Úgyhogy nem kérdés hogy motorozni fogok
Mentem egy 50-est a városban.....igaz...robogóval....
...elég is volt...
Holnap lesz egy bő 300 kilométeres köröm
Cölöp ceglédi és teszek velük egy próbát.A katayunga itt van a pólus melett egy utcában.Velük nem.
Ők kik és hol találom?
Pedig nekm fog kelleni fizikailag is.
Ja, hideg van már, ilyenkor fejben sem jó motorozni.
Lovi81-et bújtassuk el...féltem.
Régen járt erre.
Poncso.
Poncso.
Poncso.
Ha még kétszer leírod hogy poncsó, szerintem megjelenik.