Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fazék topic is olyan
Nekem csak egy "sztárfotóm" volt de azon pont fél kézzel fogom a kormányt. Még jó hogy azért külön nem számoltak fel egy tizest!
lassan EX GS500-as fórum lesz , hazajáró lelkekkel...
Kifejezetten azért fogják megvenni.. ez szinte fix
Az 25 kW sokat nyom rajta szerintem.
Micsoda kipusztultság van a képek alapján!
Én ma csak beindítottam. Mentem is volna csak nem volt időm.
Mi az, te mit akarsz venni hogy eladáson gondolkozol?
én vagizásból szoktam néha. de már nem ! nem egészséges !
Tesco-s nem játszós?
Én már évek óta gyúrok egy olyan traffipaxos fotóra amin elengedett kormánnyal megyek, de még nem jött össze.. sajnos/szerencsére

Lehetne fellebbezni, hogy ez képtelenség... el se merem engedni akkora tempónál a kormányt. Maga el merné engedni?
A szitálástól nem szabad megijedni. Nem, nem üzemszerű viselkedés, de nem is életveszélyes addig amíg nem pánikból reagálunk rá.

Ha beszitál és nem tudsz mit tenni, finom hátsófékkel lassítva a szitálás is csillapodik, mivel nagyobb súly kerül olyankor a motor elejére. Az a lényeg hogy a hirtelen reakciókat kerülni kell

Ha az útminőség miatt szitál be, vagy bukkanó miatt, az még ennyire se para

Nekem elvileg azért szitált a motor (a 900) mert rosszul volt feltéve az első gumi. (új gumin van jelölés hol legyen a szelep.. állítólag ha nem úgy van felhelyezve akkor centrírozni se lehet tökéletesre)
na most miért is kell elengedni a kormányt?
Értem... Hát még súly nincs is rá téve, de muszály lessz, mert a szitálás is meg van 60-70 között elengedett kézzel, és centirozni is kell majd, sőt az kéne segítsen elméletileg rajta de elég ilyesztő olyankor elengedni a kormányt, kormány súlyból is eisze a legnagyobbat kell vegyem.... ami nem is olcsó
ha menni kell , nincs fájdalom, nincs félelem ...
én baótba indultam , farmerbe, nyári dzsekibe (csak ez van ), de nem bírtam megállni , átgurultam b. keszire egy alibi kávéra. jól esett. nem a KV !
Én már így vettem. De le cseréltem mert repedés volt rajta a befogó csavarnál.
..tegyél nagyobb súlyt a kormányra..akkor kevésbé zsibbad.....állítólag a "csutka" kényelmetlenebb...bár én ezt csak hallottam..
Köszönöm a gyors választ és képet is . Furva volt, de a louisban mert onnan érkezett újan Látom át lett alakítva,a régi csutka kormány, hasonló dolgon töröm a fejem,nem is találtam még képen sem. Mennyire kényelmes? esetleg méretek? házilag sikerult teljesen egyformára hajlítani? Attól féltem, hogy a kábelezést át kell alakítani kissé,most látom a képen, mivel így nem érnek fel rendesen még valakinek átalakított csutka kormánya, véleménye róla? Az eredetivel azért el tud zsibbadni az ember rendesen
2003-as .43600 km összes papír 2db gyári kulcs,eredeti szerszám készlet...sz.könyv..új lánc...és tele írhatnám az oldalt.. Vissza tudom csinálni eredeti állapotára....gondolom akkor elég ha valami közép árat lövök be..
Jahh és ami előny ,hogy 25 kw...szóval buta a papír
Én most azt látom a piacon, hogy a extráktól csak jobban eladható, nem pedig drágább.
A kinézete a motorodnak van akit elriaszt, van akinek bejön, de ami tuti bejön az a hátsó kerék/gumi és a kipufogó, továbbá, hogy hyper állapotban van, elég ha ránéznek a garázsodra.
Ne tudom fejből, hogy neked mikori és mennyi van benne.
Utána jön az, hogy visszaépítve, vagy így?
Jó a tükröd!
Szerintetek mennyiért lenne reális eladnom a motoromat?
..inkább elmebeteg!
Kemény vagy.
Gratula
Rétes nem volt...zárva a bazár! Minden döccenőnél üvöltöttem a fájdalomtól....a cipőmet nem tudom kifűzni...teljesen zombi a mozgásom..
..de azért a vigyor ott volt az arcomon!
Köszi
Voltak megnézni?