Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem könnyebb volt.Melóhelyre vittem.A raktárban elállt.És azzal jártam.
Legközelebb ez lesz, nem alkalmazkodom senkihez, az tuti...
Rosszul csinálod.

Megmondod hogy ekkor és ekkor itt a motor és megnézhető.

Ha nem jön akkor nem jön.

De már érik.

Pénz kell hozzá.
GS500- ra sajnos inkább jellemző, hogy beszitál mint nem a kormány vagy a kerék.
Nem mindig egyébként: függ a sebességtől, mennyire van megpakolva, lejtő vagy emelkedő, húzatod, vagy fékezel, milyen a kanyar, gumi stb.
Egyszerűen fogni kell a kormányt és akkor nem igen lehet észrevenni, különben pedig el kell fogadni. Szerintem jól tolerálható. Sok más, akár modern motornak sem tökéletes az eleje, ez van.
Mi gyökerek vannak...

Tegnap este (sötétben) meg akarja nézni a vasat, direkt mondom neki, hogy jöjjönek ma világosban, meg hogy hozzon szerelőt, mert állítólag kezdő jogsis, azzal talán szakibb véleményt hallhat...

Erre még én csörgök rá mikor már besötétedett, hogy nem jó az időpont, vagy már nem aktuális és "ja igen, bocsánat, nem, csak elfelejtettem szólni". 3 kérdés után már azt is sikerült elmondania, hogy nem az időpont nem jó, hanem nem aktuális már a dolog.

Gyanús, hogy át akartak vágni (esetleg kirabolni), mert nagyon hebegett-habogott....

VIGYÁZZATOK NAGYON MOTOR ELADÁSNÁL, VÁSÁRLÁSNÁL!
Lefényezted már a tankor? Képeket!
Hol laksz?
Ezt a boltot hol találhatom meg?
Kukásnarancs kérem.
nem szégyen az. minden családnak megvan a fekete báránya!
Má nem.
Sziasztok! Ha valakit netán érdekel egy jó állapotú Bandit.

GSF 650 S Bandit
majd lesz
Bazz...........sose vót GS 500-am..............most erre varjon valaki gombot.
Köszi ezt ki kell próbálnom
nekem még soha nem volt egyik motorom sem

Aldis.

Van motor funkció meg mittomén.
A végsúly a motor rezgéseit csillapítja, hogy a csuklód ne rázza, a gumi teljesen más rezgést produkál, nem lehet összetéveszteni...
Nekem a GS-en nem volt.. gyárilag sem, és nem volt rá jellemző a szitálás
Ekkor szerepe van a súlynak?
Nem biztos h a kormány súly megoldja a problémát,de az is kell.
Én is tapasztalom ezt a kormány rázást ( de valami kegyetlen módon tud rázni néha :) )
Itt már az első gumi megérett a cserére de nagyon :) Szerintem ott is.
?
Ha GSXR-em lenne, akkor is ide jönnék megvitatni az "élet nagy dolgait".