Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ilyesmire tippeltem , de most hogy megerősítettél, már van mire hivatkoznom!

Köszi a segítséget mindenkinek! ataaa, Dipshit, Ganja, ha a római tér környékén jártok, lehet jelentkezni a whiskey-kért
az "punipú"
Én az út mellett mentem volna a füvön.
Bár gondolom ott is elsüllyedt volna...
Egy kis zene!
Keféltél már cigánnyal?

Hát cigánylánnyal?
Nedvesek mint az állat..és ha kis levegő jut be akkor röfög mint a disznó..arra mondják ,hogy énekel!
A témába vág... mocskos és lucskos, most találtam

Moto Magadan 2012 blogon

Ez egy út (mellesleg olyan helyre vezet ahova egyszer így vagy úgy de én is el szeretnék jutni.. azt hiszem ilyen helyre még bukócsővel se elég a Divi, bármennyi vér is van a pucámban)
jó estét !
látom (olvasom) jól elvagytok !
na bazz, ezt a hozzászólást nem is vettem észre
Az a beszéd járja hogy a cigány lányok puncija forróbb
Mert egy punci vagy el tud szívni egy cigit, vagy nem!
/ Bocsánat, de nagy szeretettel csak annyit tudok mondani: hülye kérdésre, hülye válasz! / Hátha ezzel nyersz!
Pontosan! A közúti sportmotorosok, akik akár évekre elégedettek a közúton használt sportmotorjukkal, valójában nagyon szelíd "halvérű" vagy döglött tehénvérű emberek. Mert egy közúton 5000 és 8000 között használt sportmotornál szelídebb puhább dolog nem igen létezik. Már pedig közismert, hogy az átlagos fordulatfelhasználás a közutakon szinte törvényszerűen 5000 körül van, hiába az igyekezet, a vége mindig az. Vagy marad 2-esben 3-asban motorozgatni órákon át, hogy pörögjön a gép megengedett sebesség mellett is. Ez a mosoly már nem őszinte!
De az is egy városi legenda, hogy pár fokkal forróbb...
Most már engem is érdekel a fogadás végeredménye.
ja ez az a bolt ma nem voltam bent, de csak dicsérték
Szerintem ugyanaz a lényege, mint ennek a viccnek.

Rendőrtisztin felvételiznek.
Egy nagyon egyszerű kérdést tesz fel a rektor a felvételizőnek.
-Mi az, női nemiszerv és 4 betű?
-Száj.
ezt ma fogtam is, katasztrófa, a puha protektorokat rakták fel egy hálós ingre, gagyi varrás, és fogásra olcsó minőség, ennyiért Pesten is kapok jó darabokat, de Győrbe tuti
nem,
nem nézel rossz oldalt, mi ma voltunk és egy rakás....
Semmi normális cucc nincs, de szó szerint semmi, olyan mintha csak azokat árulnák amik rájuk ragadtak, és mi Gigába voltunk, se egy protektor, se egy esőcipő, se egy normális kesztyű, cipőből is úgy van méret hogy 40-es meg 38-as...., aztán cordura kabátot néztünk, mind gagyi, de nagyon...
Persze ne értsétek félre, volt minden horror áron, persze van cordura ruha 600 euróért, meg esőcipő 40 euróért.... de magyar pénzel semmi, az olcsó ruhák gagyik és régiek, legközelebb tuti hogy abba a másik motoros boltba megyek, aminek nem jut eszembe a neve, egyébként ugyan ez volt nyáron is a német lajosba, csak az jó ami horror áron van
Kicsit off a téma, de már csak bennetek bízom, sokat tapasztalt motoros cimbik:

Vitatkoztunk haverral, és fogadásig fajult a dolog, de nem találtunk objektív forrást a helyes válaszhoz, ezért Benneteket kérdezlek! Vegyétek nagyon komolyan, egy 10eFt-os whiskey forog kockán!

Szóval, a kérdés, amire a jó választ kell megadnom:
"Miért mondják, hogy a cigány lányok puncija énekel?!"

Az alternatívákat amiket én mondtam nem írom ki, nem akarok befolyásolni senkit, de bárki jó nálam egy pohár whiskey-re, aki segít és a római felé téved!

Előre is köszi!

L.
csak kérdezem, hogy ez bevált?
Estetek esetleg benne? nekem haverom dőlt el benne, szó szerint csak dőlt 5km/h-val és kiégett az állítólagos cordura egy elég nagy helyen, kb 5 centi
Akkor olyan inkább mint a döglött tehén..
"A döglött tehén majdnem hibátlan.
Összesen csak 1 hibája van."

Ellenben

"A döglött tehén jóindulatú.
A hátad mögött nem mondja azt, hogy múú!"

Bizony 8-e ig döglött hal és az élet / rendőrség, trafi, rossz utak, kis távok, minek érjek oda 2 perc alatt; drága benzin, emiatt nem pörgetem stb./ belekényszerít ebbe a döglötthalba, az egyik legravaszabb motoros élménytelenségcsapdába egy élménymotornak kikiáltott motoron. Ami igaz is, csak versenypályán, de nem közúton ott csak szenvedés és átveréses csalódás. Mert a mai ominózus videó is torzít, hiszen jellemzően 10.000-es fordulat és 200km/h alatt nem nagyon voltak értékek, és itt tényleg élmény, de ez rutinszerűen közúton kivitelezhetetlen, legfeljebb egyszer egyszer, de akkor is sanszos egy eléd kikanyarodó autó, majd pedig tolószék. --------------- Így tehát marad a döglött hal 8 ezerig. Brutális és ravasz átverés!
Kivétel erősíti a szabályt!
Azért például a Kapócs Zsóka nem rossz bőr, hiába van mély hangja és nagy lába
Az RR 120, az F4 106-110 (láttam már ilyet olyat is).
Egyetértek! Egy motor a legkevésbé se hasonlítson egy autóra, azért motor. Ezért sem szeretem a túl nagytestű, dögnehéz, agyonburkolt autóshangú "motorokat"........ az én ízlésem szerint. A háromkerekű robogóktól és a gömbölyű tetővel és biztonsági övvel elátott robogóktól pedig egyenesen rosszul vagyok!
Ha beülök egy cukrászdába, akkor sem pörköltre fáj a fogam, hanem, ami leginkább cukrászdai termék: mondjuk krémes. Olyan motort szeretek, amely a leginkább kifejezi műfajára leginkább jellemző tulajdonságokat. Ezért nem szeretem pl. a nagydarab mélyhangú túl domináns nőket sem, hiába nő.

Meg tudom érteni, hogy valaki az ilyet imádja, és ez rendben is van, de akkor sztem valami autószerű alkalmatosságot szeret és nem motort. Én viszont motor-motorfan vagyok.