Apropó csepptöltő!
Télire akarok venni egyet amivel a motor és autó aksiját is töltögetni lehet. Hol érdemes venni most és milyet? Valamikor itt írogattátok hogy lidis volt 3 és 5 ezer HUF között.
Hol lehet most kapni hasonló áron olyat ami jó is és mindkét célnak megfelel?
akkumulátorgond lesz az. (sz.tem ) az enyém se szereti a reggeli hideget.
én elég sűrűn amortizálom az akksikat
ha már gyengélkedik éjszaka beviszem a szobába + csepptöltő.
Üdvözlök mindenkit a fórumon:Azt szeretném meg kérdezni,hogy tegnap reggel indítottam a GS-t,csak 1-csattanás volt és olyan mintha az akkumlátor nem bírná,pedig Márciusba volt véve.Szerintetek?köszönöm a válaszokat előre is további szép napot.
Sziasztok! Sikerült beszereznem egy Puig plexit A kérdésem az lenne, hogy a bekarikázott lukacska( amihez külön csavarokat adtak) a GS-nél kap-e valami szerepet, vagy más fajta naked mociknál lehet kihasználni plusz rögzítésként? Képeket elnézve, a legtöbb gsnél csak a lámpa csavarjához van rögzítve,ott is láttam olyant, hogy a lámpa és lemez közé volt rögzítve(ami szerintem a ,,normális"),valamint csak a lemez külső felére... Azt is olvastam, hogy a teleszkoppal kell párhuzamosnak lennie... Amielőtt nekifognék szerelni, bármilyen vélemenyt szivesen meghallgatok Még friss GS tulaj vagyok, és forumozó de remélem idővel mindkettővel jól haladok majd!
Mi régen azt csináltuk, hogy le mentünk ketten vidékre, 8-10 címmel a megyébe. Abból 4-et 5-öt tuti megvettünk. Összegyűjtöttük őket egy helyen, majd másnap lementünk értük, és indult haza a kocsikaraván.
Amikor az előző GS-em hirdetem, nekem is sokára jött érdeklődés. De az első néző el is vitte! Mondjuk mókás szitu volt, mert hirtelen ketten is akarták, csak aki megvette az itt lakott D.keszin és gyorsabb volt. Amíg nézegették 3-szor 4-szer hívott a másik érdeklödő, hogy mi a helyzet. Szinte ciki volt, mert úgy nézett ki a dolog, mintha megbiztam volna valakit, hogy hívogasson közben.
Széles utat, gumi fákat, ez már nem az a tapadós idő.
...ez kiba fájdalmas..
Ebben a formában szopás
Hol tárolod a motort? Hány fokban?
Télire akarok venni egyet amivel a motor és autó aksiját is töltögetni lehet. Hol érdemes venni most és milyet? Valamikor itt írogattátok hogy lidis volt 3 és 5 ezer HUF között.
Hol lehet most kapni hasonló áron olyat ami jó is és mindkét célnak megfelel?
én elég sűrűn amortizálom az akksikat
ha már gyengélkedik éjszaka beviszem a szobába + csepptöltő.
Csak kitámasztó szerepe van hogy a menetszél ne bírja hátrább tolni.
Mi régen azt csináltuk, hogy le mentünk ketten vidékre, 8-10 címmel a megyébe. Abból 4-et 5-öt tuti megvettünk. Összegyűjtöttük őket egy helyen, majd másnap lementünk értük, és indult haza a kocsikaraván.
Ja és azért megkértem az árát a gépnek!