Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, az RR-rel kevered. Tulajdonképpen csak az ülés és a középtámasz a különbség az FS és az F4i között

FS vs F4i
Nem az RR a 117
Tudtommal az FS 117 paci es mas a futomu, mig a sima F4I 106, az FS kormanya alacsonyabban van es az ules is ugye...
Szerintem is jobb lehet egy 750-es, az alul már nem hat döglöttnek, viszont felül sem lesz olyan gyilkos mint egy literes
Ezres alatt minden motor csak bicikli.

link
Amikor haver kölcsönadta az R6-osát egy körre, úgy kezdtem előzni mint a GS-el szoktam.
Le kellett néznem a motor alá, mert azt hittem elhagytam a blokkot. Persze amikor felpörög a "lendkerék" akkor meg úgy meglódul mintha nem akarna megállni soha.
Biztos szokni kéne egy jódarabig, lehet meg se szoknám. De a 750-nél talán már jobb a helyzet.
Erre mondom én hogy 8-e ig egy döglötthal is megfogja utána meg hátbabasz egy szeneslapáttal.
Mondjuk elég lineáris... azt meg kell hagyni
Wikipedia szerint ugyan olyan erősek. Bár az ülés tényleg más.

Nyomatéka az nem sok van viszont
Az FS a sportosabb, erősebb, kényelmetlenebb, kevésbé túra jellegű, speed ülésekkel, tehát alapban is kizárom.
Mi a különbség az FS és az F4i között?
Megmutattam és jeleztem, miatta nem FS-t veszek
Persze nem hitte el, de persze azt veszek amit akarok, csak vigyázzak magamra, majd beszáll a karácsonyi ajándék gerincprotektorba, hiszen ez mindkettőnk érdeke!
Ez javított a helyzeten.
Köszi, na most nyugodott meg végleg. Mondjuk így könnyebb fogyni, mert vacsi...na az nem lesz.
65? Azt hittem 56...kaccs...kaccs
Mutasd meg neki hogy annak milyen kényelmes a hátsó ülése.
Egyébként nagyon hasonlít az újabb GS-ek ülésére.
Csak akkor majd, ha megvan az új árának a nagy része, nem maradok tavaszra motor nélkül.
Fasza, puszil asszony, itt ült mellettem.
Kérlek írjátok, hogy igazam van és csak 65 paci a CBR600F4i... nem akarja elhinni!
2 éve nekem is állandóan ez volt, akkor én is csináltam még egy reget, de ez valahogy megjavult azóta.....a fene tudja..
Akkor mi a szar? Ugyanannál a szolgáltatónál, vagy más-más helyeken is? Adminok nem pikkelnek rád valamiért?
Biztos hogy nem.Kb 3 gépen baszkodik random.
Zoli, nem lehet hogy neked az oprendszered baszakszik, és azért kell váltogatnod a profilodat (Zoli32/Zoli3200)? Télen ezt a gépedet is rakd rendbe a motor mellett!
Nemaz.
Aha, tényleg az lesz az!
Mindegy most már megcsináltam az emailfiók szabályt, így legalább látom ha ír valaki és mégsem bassza tele a levelezőládámat.
Ja.De nem jött be.