Hali!
Igen, de még a szokásos "laza unalmas"-on kívül nem gondolkoztam (Dobogókő, Esztergom, Visegrád) , de az is biztos, hogy csak kis körre, mert 9-10 előtt nem kelek fel :)
Ez volt a finomság...
A tésztagolyókban jobb oldalt finomra darált sertéshús volt
A pitékben bal oldalt pedig krumplipüré (azt hittük először sajt)
És természetesen sajttal és szalonnával ettük a sztrapacskát...
Esőruhát nem szeretem csak esőben. Olyankor baromi jó, meg ha nem vagyok rendesen aláöltözve akkor is, de azzal tervezni az egész túrát az kényelmetlen...
Elég kényes az anyaga, féltem is, de tény, hogy valóban fog 3-4 fokot is akár a hőérzeteden...
Gyalog túrázgatva is baromi jó a Pilis:
- Rám-szakadék
- Prédikálószék (szerintem Mo. legszebb kilátásával)
Hogy csak a legjobbakat mondjam. De mondjuk én nem nagyon szeretek saras, laza talajon túrázni, inkább csak késő tavasszal, max kora ősszel, de inkább nyáron. Igaz akkor fülledt meleg van, de nem leszel nyakig kulimász...
Mióta 2 kerekűm van azóta nem is nagyon emlékszem komolyabb gyalogos túrára. Talán a fenti kettő 1x az elmúlt 6 évben....
Hiába na, ez van ha motorozik az ember...
Hová volna kedved menni holnap amúgy? Épp célpontot keresek, az egész napom szabad..
azért egy neoprén overálra lehet beruházok..
Jó dolog aláöltözni, csak így már "kicsi" volt rám a gatya
Vékonyan kell meleg aláöltözet, az meg csak a fenti megoldás...
Ez volt ma rajtam:
- 2 zokni (egy neylon, egy túra)
- jégeralsó, kordura motorosgatya téli béléssel
- atléta, pamutgarbó, pamutpulcsi, póló, kordura motoroskabát téli béléssel
- derekamra sál
- nyakvédő, arra motoroskendő
- széthasznált, zajos, elég szeles 6 éves sisak
- lyukas nyári motoros kesztyű
- profi túrabakancs (nem motoros)
Ebben így nem fáztam, csak Michelin babának éreztem magam
Na, nekem ma egy Dobogókő maradt asszonnyal, kutyával és autóval... gyönyörű idő volt, viszont holnap gurulnék egyet...
Ti tudtátok, hogy az a sok ember azért jár fel, mert kirándulnak? Eszem megáll, sétálgatnak, meg tele van túraútvonalakkal is... beszarás mit ki nem talál az ember, ha van ideje
A letkési hidat állítólag lezárták. Ha így van, akkor a következő átjáró Ipolyságnál (Sahy) van.
Ha meg úgy van kedvünk, Esztergomnál a turul-t még mindig hozzácsaphatjuk...
Akkor holnap csörögj, de ha nem veszem fel ne ijedj meg, valószínű alszom Ha felébredek visszahívlak!
Csak mert lehetne az a kiskör kint is... (SK)
Igen, de még a szokásos "laza unalmas"-on kívül nem gondolkoztam (Dobogókő, Esztergom, Visegrád) , de az is biztos, hogy csak kis körre, mert 9-10 előtt nem kelek fel :)
A tésztagolyókban jobb oldalt finomra darált sertéshús volt
A pitékben bal oldalt pedig krumplipüré (azt hittük először sajt)
És természetesen sajttal és szalonnával ettük a sztrapacskát...
Elég kényes az anyaga, féltem is, de tény, hogy valóban fog 3-4 fokot is akár a hőérzeteden...
- Rám-szakadék
- Prédikálószék (szerintem Mo. legszebb kilátásával)
Hogy csak a legjobbakat mondjam. De mondjuk én nem nagyon szeretek saras, laza talajon túrázni, inkább csak késő tavasszal, max kora ősszel, de inkább nyáron. Igaz akkor fülledt meleg van, de nem leszel nyakig kulimász...
Mióta 2 kerekűm van azóta nem is nagyon emlékszem komolyabb gyalogos túrára. Talán a fenti kettő 1x az elmúlt 6 évben....
Hiába na, ez van ha motorozik az ember...
Hová volna kedved menni holnap amúgy? Épp célpontot keresek, az egész napom szabad..
Jó dolog aláöltözni, csak így már "kicsi" volt rám a gatya
Vékonyan kell meleg aláöltözet, az meg csak a fenti megoldás...
Ez volt ma rajtam:
- 2 zokni (egy neylon, egy túra)
- jégeralsó, kordura motorosgatya téli béléssel
- atléta, pamutgarbó, pamutpulcsi, póló, kordura motoroskabát téli béléssel
- derekamra sál
- nyakvédő, arra motoroskendő
- széthasznált, zajos, elég szeles 6 éves sisak
- lyukas nyári motoros kesztyű
- profi túrabakancs (nem motoros)
Ebben így nem fáztam, csak Michelin babának éreztem magam
Ti tudtátok, hogy az a sok ember azért jár fel, mert kirándulnak? Eszem megáll, sétálgatnak, meg tele van túraútvonalakkal is... beszarás mit ki nem talál az ember, ha van ideje