Megyek, de csak este derül ki, hogy Veletek, vagy haverral!
Fel akarunk menni Mikulas-ig, ha nem kell melóznia.
Ha dolgozik, akkor megyek Veletek!
Csörög, ha végzett és megmondja.
Amúgy Ő már volt arra, azt mondja elég light-os...
az egy kurwa drága Louisos plusz párna ami szart sem ér
elvileg zselé van bent, de szinte semmi különbséget nem érzek, viszont annyira kicsire sikerült hogy a combon 300 km-után elkezdi vágni, de köv mocira tuti hogy csináltatok ülést, szal azt is adom a motorral ha kell a köv tulajnak
Elöl ráadásul még a gyári szerelésű gumi lehet. (pilot road 1), hátul meg valami conti van.. lehet hogy nem is áll távol a valóságtól a kilométer óra állása
Ez nagyon jó, már az új blokkos, kevesebbet fogyaszt és nyomatékosabb. Nedves úton alacsony fordulaton kipörög a kereke és nem csak 1.-ben, nagyon tol, négy hengeres 600-tól nagy szó. És fekete. Ja és persze: HONDA. Ezt ne hagyd ki. Nincs ennek semmi baja, csak nincs pénze a magyarnak. Aki normális, az ezzel tisztában van és ezért olcsóbban adja. És ne felejtsd el, valószínűleg neki sincs pénze! Ez mindent megmagyaráz. Ha nincsenek külsérelmi nyomok egy ilyen motornak, ilyen évjárattal nem lehet baja. Persze ki kell próbálni. Szerintem, ha ilyet akarsz, ne nagyon gondolkozz.
Go!
Látom hogy olcsóbb.. de szerintem nem annyival, hogy az valami turpisságra utaljon. Szerintem egyszerűen csak el akarják adni, és nem hirdetgetni a végtelenségig.
nemár hogy nem olcsó, hát nézd már meg a piacot, a szürke blokkosokat, azok az új modellek, ennél jóval több km-es van drágábban, egy olcsóbb van ennél de az meg külföldi papíros
Komáromtól Komáromig durván 280 km lesz. Annyit csak elmegy 1 tankkal. Persze azért rá kell számolni a hárón való többszöri fel le futkosást ia, mert a tövében tábort verünk.
Valószínűleg nem leszünk kevesen, így a tempó normális lesz, nehogy szétszakadozzunk.
Úgy áll, hogy jövök, kivétel, ha beírom hajnalban, hogy még szarul vagyok, vagy küldök sms-t Ataa-nak. Tehát alapban jövök.
8:30 körül indulok Bp. 11 kerből, valaki útközben?
Lemegyek az 1-esen Tatabányára, majd ott elvben a városnál nem fizetős az M1 az első lehajtóig Tatánál és voálá...
Fel akarunk menni Mikulas-ig, ha nem kell melóznia.
Ha dolgozik, akkor megyek Veletek!
Csörög, ha végzett és megmondja.
Amúgy Ő már volt arra, azt mondja elég light-os...