Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.sportmotor.hu/motor...
Egy Suzukis hozászólása is van ott 2. post.
Hát még ha a tervem bejön.
Egyenlőre kicsit kifulladtam.
Pedig most láttam egy carbon arrow párt.
Nem vészes árban.
De még annyi minden van előtte tennivaló.
Magad felé hajlott a kezed!
Nem csak hogy szép, de a hangja... nagyon szép a hangjuk a sor hármasoknak.
Semmivel.Inkább egy turbósabb haccázas.Könnyebb nyugisan meni és ha belecsapsz a lecsóba akkor is jobb.
Amúgy nagyon szexi dög

Picit elcsábultam de inkább Ő

Túrázós-kanyargósban csak úgy lazán ő jobb.
Ez jó.
Pont ezt a kettőt akarom kipróbálni, ha lesz Suzi nyílt nap itt Bicskén.
750-él már azért van nyomaték is, csak kérdés hogy mennyivel nehézkesebb. Igazából egy motort meg kell ülni vásárlás előtt, csak úgy kapsz képet róla. És úgy sem teljeset, mert nem tudod elvinni próbakör alkalmával egy kis szerpentinezésre, aztán 3000 km-es túrára.
Most akkor többet ne írjak ide?
Unalmas lenne a fórum.
Inkább menj biztosra.Gixxer szoftos sikfutó az R6 meg a daytona 675 inkább egy szteroidos Ben Jonson.
Nem is az a baj. (persze az is) Én inkább kiadok egy összegben többet, mint hosszú távon bizonytalanul x-et...
1,3-ért már láttam szépet, ha Gixert vennék, azt is ebben az árfekvésben nézném.
motorosokkal szeretünk beszélgetni, nem motortulajdonosokkal
Amúgy simán rászoksz.De inkább 750.Hamá gixxer.
Veled nem közözköttem, meg amúgyis mér fáj az, h csak a garázsban motorozok? Nem bántalak én azzal Téged.
Nekem meg az R6 ami tetszik pofára. Sztem az a legszebb.
Azé mert mindenkivel közözköcc,400-as hondával mész és avvalis csak benn a faluban.
Jaám 650-es de volt 600-as is asszem.
És mind sornégy volt.Nem lett nagy siker.Én mentem egy szétütöttel.Hát nem fogott meg.
Miért nem? Mert nem tetszik? Biztos jó motor, meg sor3, én is elfogadnám, csak ne lenne ilyen gülüszemü.
Egyébként 650-nt írtam, de akkor ezek szerint az még sor 4 volt?
Minden tesztben azt olvasom, meg mindenhol az hallom hogy az egy ízig-vérig pályamotor. Viszont az R6-osra is ezt mondják. Azt volt szerencsém kipróbálni és az én alkatomhoz teljesen passzolt.
Jó volna kipróbálni egy Daytonát...
Ha cserélek akkor Gixer a legesélyesebb, az egy igazi utcai sportgép, Suzukiban makulátlanul megbízom, csak hát az a sor 4...de biztos azt is hamar megszoknám.
Ok, ez a szakasz a szarabbik út, minőségre is, ahol Ti mentetek. Na majd egyszercsak. Lesz jobb is
A te véleményed nem mérvadó.
Hát szar a popszakma.
Én meg elcsesztem a hűtő légtelenítését.
Így mellékvágányon vagyok míg ki nem derítem hogy mitől folyik a hűtősapka alól.
És a slusszpoén hogy az xbike beszállítója rossz csavarszettet vett le a pócról így esélyem sincs csavart szermányolni a hónapban.
Olyan ronda ez a dupla lámpa. A sor4 meg villanymotor. De azt is lehet szeretni.
Úgy éreztem hogy Ataanak nem a mostani triplákkal van a baja, hanem a másfél millával, ahonnan kezdődik a szemezgetés. Ez meg a felébe kerül
A. pontban találkoztunk egy helyi sráccal és E. pontban Mecsek burgereztünk. Volt benne bőven fasza szakasz. Legközelebb majd körbevezetsz minket mindenen.
szakasz