Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tiszta a motor...............jobbára koszos.
Nem vészes.Cordura kabát és naci meg pár réteg alá oszt hajrá.

Pofára valami maszk kéne.
Ha megnézed a képeimet ott van olyan gép ami akkoriban volt és a képen is látható...
-15-ig nem nagyon van gond....az alatt rövidebb távok mennek egyszerre...
Szerintem a kulcs az alá és főlé öltözésben van.
Mit vettettek fel, hogy nem fáztatok? Gondolom 100 rétegű aláöltözés?!
BKing topicba írd ezt be.. nagy GSR
Akkor nem SV-m volt...
Bár ha jobban megnézem, az ötödik motor árnyéka alapján az az ezres SV.
A túlméretes gsr?...
Az a nagy GSR a Sanyié volt?
Én tavaly szilveszterkor napközben. 16 fok körül volt, gondoltam kicsit járatom a gépet. Beindítottam, hallgattam a duruzsolását, majd beszaladtam, páros lábbal ugrottam a gatyába meg a csizmába, oszt GO!
Volt hogy februárban csapattam.

De 2009 szilveszter is.

2009 12 26
2009 12 31
Csütörtöktől kezd csökkenni a maximum...
Nem érek rá vasárnap.
Tartok tőle hogy a holnapi lesz az utolsó nagyobb gurulás idén...bár ezt már vagy harmadszor mondom, és az időjárás hétről hétre meglep.
OK!
Csak azért így csinálnám, mert meg akarok állni a kőfejtőnél, na meg sima úton is kipróbálnám és az a rész Gyöngyösig elég sima

Veled majd Mátraháza felé megyünk vissza is, oksa?

De ha már gurulás, ha esetleg erik64 nem ér rá, vasárnap megejthetnénk... Mit szólsz?
Szia!
Köszi!
A jelenlegi terveim szerint megyek, de én sosem mondhatom 100%-ra. Egyelőre maradjunk annyiban, hogy jövök, de rám sose várjatok! Ha minden klappol, úgyis én én érek oda először, mert nem bírom ha várni kell rám/vagy másra.
Köszi
Az az Eger karika az szép, azt majd legyaluljuk jövőre is együtt! Csak Egertől nem vagyok hajlandó a 3-as úton hazajönni...
Tudom, még régebben dumáltuk is itt fórumon, hogy Téged láttalak-e a fóti Shell-en tankolni, de utána mondtad, nem...

Ha már beszélünk volna egy ajánlatom! Tattoedangel-nek is felajánlottam, de nem nagyon van ideje, ezért kérdem Tőled is, hogy lenne-e kedved egy tank benzinért cserébe gurulni velem egyet motorcserés felállásban?!

Vasárnap rá is érnék, az idő is szép lesz, nyomhatnánk egy karikát valamerre?! Pl Pilis karika, vagy akár Eger karika

Mit szólsz?
Igen, szeretettel várunk!
üdv!
holnap én is csatlakoznék.
ha jól olvastam akkor ez lett a végleges?
és itt van a találkozás 10.00-kor?
köszi
Nekem van ilyen, pont ilyen! megnézheted az adatlapomon!
A hágók az érdekesek arrafelé (az 529-es és a 72-es út), amúgy meg a táj szép. Az E77-es is fasza visszafelé, de annyira nem extra. Ott a Magas-Tátra látványa a lényeg!
Nem lesz az hosszú karika? 5 óra után már sötétedik, azért is választottuk ezt a rövidebbet.