Én tavaly szilveszterkor napközben. 16 fok körül volt, gondoltam kicsit járatom a gépet. Beindítottam, hallgattam a duruzsolását, majd beszaladtam, páros lábbal ugrottam a gatyába meg a csizmába, oszt GO!
Nem érek rá vasárnap.
Tartok tőle hogy a holnapi lesz az utolsó nagyobb gurulás idén...bár ezt már vagy harmadszor mondom, és az időjárás hétről hétre meglep.
Szia!
Köszi!
A jelenlegi terveim szerint megyek, de én sosem mondhatom 100%-ra. Egyelőre maradjunk annyiban, hogy jövök, de rám sose várjatok! Ha minden klappol, úgyis én én érek oda először, mert nem bírom ha várni kell rám/vagy másra.
Köszi
Tudom, még régebben dumáltuk is itt fórumon, hogy Téged láttalak-e a fóti Shell-en tankolni, de utána mondtad, nem...
Ha már beszélünk volna egy ajánlatom! Tattoedangel-nek is felajánlottam, de nem nagyon van ideje, ezért kérdem Tőled is, hogy lenne-e kedved egy tank benzinért cserébe gurulni velem egyet motorcserés felállásban?!
Vasárnap rá is érnék, az idő is szép lesz, nyomhatnánk egy karikát valamerre?! Pl Pilis karika, vagy akár Eger karika
A hágók az érdekesek arrafelé (az 529-es és a 72-es út), amúgy meg a táj szép. Az E77-es is fasza visszafelé, de annyira nem extra. Ott a Magas-Tátra látványa a lényeg!
Nem lesz az hosszú karika? 5 óra után már sötétedik, azért is választottuk ezt a rövidebbet.
Pofára valami maszk kéne.
De 2009 szilveszter is.
2009 12 26
2009 12 31
Tartok tőle hogy a holnapi lesz az utolsó nagyobb gurulás idén...bár ezt már vagy harmadszor mondom, és az időjárás hétről hétre meglep.
Veled majd Mátraháza felé megyünk vissza is, oksa?
De ha már gurulás, ha esetleg erik64 nem ér rá, vasárnap megejthetnénk... Mit szólsz?
Köszi!
A jelenlegi terveim szerint megyek, de én sosem mondhatom 100%-ra. Egyelőre maradjunk annyiban, hogy jövök, de rám sose várjatok! Ha minden klappol, úgyis én én érek oda először, mert nem bírom ha várni kell rám/vagy másra.
Köszi
Ha már beszélünk volna egy ajánlatom! Tattoedangel-nek is felajánlottam, de nem nagyon van ideje, ezért kérdem Tőled is, hogy lenne-e kedved egy tank benzinért cserébe gurulni velem egyet motorcserés felállásban?!
Vasárnap rá is érnék, az idő is szép lesz, nyomhatnánk egy karikát valamerre?! Pl Pilis karika, vagy akár Eger karika
Mit szólsz?
holnap én is csatlakoznék.
ha jól olvastam akkor ez lett a végleges?
és itt van a találkozás 10.00-kor?
köszi
Nem lesz az hosszú karika? 5 óra után már sötétedik, azért is választottuk ezt a rövidebbet.