Srácok!
13h-kor a Bécsi úton az Óbudai temető után kifele menet ott fogunk félreállni, kb itt: http://goo.gl/maps/HxHG5
Ha valaki nem találja, itt a számom:06-30-4442551
Szia!
Ez a topic alapvetően GS topic!
Mint ahogy tegnap is szinte csak GS-ek voltak (2 GS(500F), 2 GS(R), 1 GS(F))
Szóval majdnem mind GS!
Vélemény:
IMÁDOM! Főleg hogy nem kell visszakapcsolni előzéskor. 5000 fölé csak autópályán pörgetem. A hajtűkanyarokat nem szeretjük, de tempós 100+ az élete! Belátható balos kanyar előzés közben 120 fölött! Na az az igazi.
Túratempóban, pl. tegnap 320km/16l
Bocs, csak automatikusan nyomom hogy "válasz erre", azt meg nem is nézem, hogy nem ataaa linkelt
Érdekelne mi a véleményed a nagybanditról a GS után?! Esetleg szerinted mik az előnyei/hátrányai. GSX650-et tervezek venni, de gondolkodtam a nagyban is (már eldőlt a kicsi felé), mégis érdekelne első kézből is....
Hagyjátok ki a nagymarosi plusz kanyart, a visszafele út a 2-esről Pestre vezessen és nyújtsátok ki a karikát Nyugat felé.
Így viszont nemtom érdemes-e még északabbra felugrani, de majd meglátjuk, mikor érünk oda...
Mikor lesztek Dobogókőn? Gondolom 13:30 körül...
13h-kor a Bécsi úton az Óbudai temető után kifele menet ott fogunk félreállni, kb itt: http://goo.gl/maps/HxHG5
Ha valaki nem találja, itt a számom:06-30-4442551
Na akkor majd jövőre találkozunk.
Végleges (?!)
Így még nem is néztem a "GS" kérdést! =))))
Ez a topic alapvetően GS topic!
Mint ahogy tegnap is szinte csak GS-ek voltak (2 GS(500F), 2 GS(R), 1 GS(F))
Szóval majdnem mind GS!
Vélemény:
IMÁDOM! Főleg hogy nem kell visszakapcsolni előzéskor. 5000 fölé csak autópályán pörgetem. A hajtűkanyarokat nem szeretjük, de tempós 100+ az élete! Belátható balos kanyar előzés közben 120 fölött! Na az az igazi.
Túratempóban, pl. tegnap 320km/16l
Érdekelne mi a véleményed a nagybanditról a GS után?! Esetleg szerinted mik az előnyei/hátrányai. GSX650-et tervezek venni, de gondolkodtam a nagyban is (már eldőlt a kicsi felé), mégis érdekelne első kézből is....
RÖVID VASÁRNAPI KARIKA
Köszi Mester! Honnan vagy ilyen naprakész mindig?!
Embörök, akkor így módosul a plan (Tatabánya opcionális): Vasárnapi karika
Ízelítőül: