Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haver, ez kezd olyan lenni, mint a Blöffben a kolbász... még 5 perc, még 10 perc... már 309 km-nél tartunk
akartam menni a dunakanyar északi oldalán is, ott nem nagyon gurultam még a víz mellett...
Naugye!
Hagyjátok ki a nagymarosi plusz kanyart, a visszafele út a 2-esről Pestre vezessen és nyújtsátok ki a karikát Nyugat felé.
Ez a leg-leg-leg végső: karika

Így viszont nemtom érdemes-e még északabbra felugrani, de majd meglátjuk, mikor érünk oda...
Most nézem, csak nem jó a visszaút, mert abban is benne van a letkési híd....
ja-ja,kb
OK!
Mikor lesztek Dobogókőn? Gondolom 13:30 körül...
Most későn indulunk, sry, egyébként is láttalak már egy csomószor, igaz leginkább a hátadat
Srácok!
13h-kor a Bécsi úton az Óbudai temető után kifele menet ott fogunk félreállni, kb itt: http://goo.gl/maps/HxHG5
Ha valaki nem találja, itt a számom:06-30-4442551
Nincs annyi időm!
Na akkor majd jövőre találkozunk.
Sződd bele a Dobogókőt a tankolásodba és akkor tali
Sződd már bele a Turult valahogy és akkor kimegyek!
Nem, csak még korán volt

Végleges (?!)
Kompozni fogtok?
Egész karikára nem érek rá, de ha Tatabányán vagy Tatán jártok, csörögjetek és kimegyek. Úgyis tele akarom tankolni a motort!
Csörögjetek ha Tatán vagytok!

Így még nem is néztem a "GS" kérdést! =))))
Szia!
Ez a topic alapvetően GS topic!
Mint ahogy tegnap is szinte csak GS-ek voltak (2 GS(500F), 2 GS(R), 1 GS(F))
Szóval majdnem mind GS!

Vélemény:
IMÁDOM! Főleg hogy nem kell visszakapcsolni előzéskor. 5000 fölé csak autópályán pörgetem. A hajtűkanyarokat nem szeretjük, de tempós 100+ az élete! Belátható balos kanyar előzés közben 120 fölött! Na az az igazi.
Túratempóban, pl. tegnap 320km/16l
Bocs, csak automatikusan nyomom hogy "válasz erre", azt meg nem is nézem, hogy nem ataaa linkelt

Érdekelne mi a véleményed a nagybanditról a GS után?! Esetleg szerinted mik az előnyei/hátrányai. GSX650-et tervezek venni, de gondolkodtam a nagyban is (már eldőlt a kicsi felé), mégis érdekelne első kézből is....
Szépek azok a GSR-ek Csak nem átcsábítasz mindenkit egy nagy közös Suzuki fórumba?
Nyugi, nem sietünk (fázunk ), megvárjuk míg krissal is felébred, én is megreggelizem, meg ilyenek, és utána hirdetünk mindent...
FO Google, javítok, ataaa Mester mentorálása nyomán ez:

RÖVID VASÁRNAPI KARIKA
Vagyis ez a konkrét rövid karika

Köszi Mester! Honnan vagy ilyen naprakész mindig?!

Embörök, akkor így módosul a plan (Tatabánya opcionális): Vasárnapi karika
Én is köszönöm a tegnapi túrát mindenkinek!
Ízelítőül: