Lenne egy kérdésem jövőhéten megyek haza, ma 22 fok volt napon árnyékba 15 körül, ez tök jó lett volna erre, jövőhéttől hóesés,víz lesz és 3-4-5-6 fok, szal muszáj kikerülnöm a hegyeket, de linz és bécs környékére is esőt mond és csak 5-6 fokot, azért vagyok ideges hogy kopott a gumim és kétszeméllyel pakkokkal kell menni, a kérdésem az lenne hogy jobban tapad a gumi ha két személlyel pakokkal csak 2,4 re fújom a gumit? igazából most a fogyasztás nem érdekel
Oldalkofferekben gondolkodik-e itt valaki? Van az apróban nagyon olcsón (14k Ft) oldaldobozpár.. jobbnak tűnik képről mint a lofty és egyéb kínai nevenincs dobozok.
Már komolyan azon gondolkozom hogy megveszem.. bár nem tudom mit szólnának itthon, ha 4 oldaldobozom lenne egy motorhoz
Az a gáz, hogy mind hasonló árban van:
Kék Hold: Nissin 15420, Ferodo 14771
Motoralkatrész.eu: Brembo 17700, Bendik 13500
Pink Motors: AP-Racing 14900
Így meg hogy a fenébe lehet eldönteni, hogy melyik a legjobb ár/érték arány szempontjából? Mert ugye azt senki nem írja meddig jó, meg milyen fékhatásuk van egymáshoz képest...
Automata váltós és kardános.. ezt leszámítva alig különbözik a mostani 500-astól. Ezért is mondom hogy a GS egyre csak olcsóbb lett az évek alatt...
Hepco+500F
Noname+500F
foregon: óvatosan a leengedéssel, ahogy dipshit is mondja! Kanyarnál 2 személlyel nekem pl még akkor is leér a középtámasz ha rendesen 2,8-ra fújom..
Ha puhább akkor meg jobban terül.. fékezésnél hasznos lehet, bár kanyarodásnál bizonytalankodhat.
Amúgy az eladó rosszul tudja, mert ezeknek darabja olyan 35 liter lehet..
Bár ahányan eddig megkérdezték a gépem, én is gondolkodhatok akár 4-ben is
Már komolyan azon gondolkozom hogy megveszem.. bár nem tudom mit szólnának itthon, ha 4 oldaldobozom lenne egy motorhoz
Az ára miatt érdekel, de a bulk-hoz még mindig nem fogok tudni kimenni sajna...
Az a gáz, hogy mind hasonló árban van:
Kék Hold: Nissin 15420, Ferodo 14771
Motoralkatrész.eu: Brembo 17700, Bendik 13500
Pink Motors: AP-Racing 14900
Így meg hogy a fenébe lehet eldönteni, hogy melyik a legjobb ár/érték arány szempontjából? Mert ugye azt senki nem írja meddig jó, meg milyen fékhatásuk van egymáshoz képest...