Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen jó GS-re a Ferrodo szerintem.
Egyenlőre az anyagi forrásokat koncentrálom egy nagyobb lélegzetű jövőbeni túrára.
Vedd meg a dobozokat.. aztán vehetsz hozzá tigrist
Tégla vöröses színű a betét árnyalata. A fekete felnin jól látszik a nyoma...
Tökéletes lenne egy 900-as tigerre.
GS450GA

Automata váltós és kardános.. ezt leszámítva alig különbözik a mostani 500-astól. Ezért is mondom hogy a GS egyre csak olcsóbb lett az évek alatt...
Mondjuk véleményem szerint a modern oldaldobozok se mutatnak jól az F modellen.

Hepco+500F
Noname+500F
Régi motorra, vagy alkalmi felhasználásra viszont tök jó. A Denfeld amúgy a BMW beszállítója.. szóval nem lehet rossz a minősége.
Huhh, tényleg elég retro, azért köszi!

foregon: óvatosan a leengedéssel, ahogy dipshit is mondja! Kanyarnál 2 személlyel nekem pl még akkor is leér a középtámasz ha rendesen 2,8-ra fújom..
Lábtartót valaki? A képről minden megvan még!
Gyere végig autópályán.. ilyen esetben az a legjobb választás
Két személlyel eleve jobban tapad.. főleg hátul.
Ha puhább akkor meg jobban terül.. fékezésnél hasznos lehet, bár kanyarodásnál bizonytalankodhat.
Lenne egy kérdésem jövőhéten megyek haza, ma 22 fok volt napon árnyékba 15 körül, ez tök jó lett volna erre, jövőhéttől hóesés,víz lesz és 3-4-5-6 fok, szal muszáj kikerülnöm a hegyeket, de linz és bécs környékére is esőt mond és csak 5-6 fokot, azért vagyok ideges hogy kopott a gumim és kétszeméllyel pakkokkal kell menni, a kérdésem az lenne hogy jobban tapad a gumi ha két személlyel pakokkal csak 2,4 re fújom a gumit? igazából most a fogyasztás nem érdekel
Nem egy modern formájú cucc, de vicc az ára.
Denfeld dobozok

Amúgy az eladó rosszul tudja, mert ezeknek darabja olyan 35 liter lehet..
linkeld és megskubizom...

Bár ahányan eddig megkérdezték a gépem, én is gondolkodhatok akár 4-ben is
Oldalkofferekben gondolkodik-e itt valaki? Van az apróban nagyon olcsón (14k Ft) oldaldobozpár.. jobbnak tűnik képről mint a lofty és egyéb kínai nevenincs dobozok.

Már komolyan azon gondolkozom hogy megveszem.. bár nem tudom mit szólnának itthon, ha 4 oldaldobozom lenne egy motorhoz
Köszi!

Az ára miatt érdekel, de a bulk-hoz még mindig nem fogok tudni kimenni sajna...
Lehet, majd utánanézek...írj, mail-t, hogy ne felejtsem el...
Most írkáltatok egymásnak.
Az nem az én gépem.. az enyémben 28.700 km van....
Az ki az?

Az a gáz, hogy mind hasonló árban van:
Kék Hold: Nissin 15420, Ferodo 14771
Motoralkatrész.eu: Brembo 17700, Bendik 13500
Pink Motors: AP-Racing 14900

Így meg hogy a fenébe lehet eldönteni, hogy melyik a legjobb ár/érték arány szempontjából? Mert ugye azt senki nem írja meddig jó, meg milyen fékhatásuk van egymáshoz képest...
Hívd fel Sanyit.