Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Odébb lesz az még... most úgy néz ki karácsonyig nem igen lesz szabad időm... de valamit kezdeni kell a motororral, ha tavaszig nem viszik el.
Na akkor zsírtalanítsd, pl aceton, aztán hólégfúvó, praktikeres occsó is jó, azt hajrá
A jobboldali hasidomon bátran gyakorolhatok, mert abban már kárt nem tehetek
Egyébként ha elmész egy dekoroshoz, ott kérhetsz leesett fóliát, amit amúgyis kidobnának, megkapod ingyen, azzal meg lehet próbálkozni.
Vegyél fóliát és próbáld meg feltenni valamire, ne a mocin kisérletezz először, ha még nem csináltál ilyet. Egyébként meg egyemberes. De nem könnyű.
Az eredeti fényezést és matricázást nem akarom bántani. Hiába karcos.. mégiscsak jobb egy kopottas eredeti külső mint egy újrafényezett, szarul kinéző
Inkább vegyél egy 20 kilós teszkó diszperzitet meg egy színezőpasztát és letedyzed.
Értem ez alatt hogy egyedül nyilván nem tudom egyszerre melegíteni, feszíteni, odafogni és simítani is a fóliát..
Hány emberes munka lehet a motor összes, eredetileg fényezett elemét jó minőségű fóliával bevonni? Egyáltalán megérheti vele itthon kísérletezni?

Ha már előbb mint utóbb kell kezdeni valamit a fényezéssel.. akkor már bemattítanám a motort. Bundeswehr grün vagy matt olive amin elgondolkodtam így hirtelen.. Forgalmi cserét sem igényel
Te fóliáztattad le a kormánybefogót? Annak a karbonhoz nem sok köze van. Az matrica.
Szét van szedve, megnézhető. Főtengely, hajtókarok, dugók, hengerek, szelepek, vezérműtengely, vezérlés rendben Kuplung nincs már rajta csak.
Kellett nekem karbonkodni, úgy látszik fertőző
:)
Egy itteni haveromnak ilyen Honda fűnyírója van
:)
GSX650F-et nem nézted?
Miért fűnyírós az?
Mi baja van még a blokknak?
Muszáj a fűnyírósat?
ja értem bocs a képet nem nagyítottam ki csak azt láttam hogy karcos

Cbf 600 SA -t akarok
Kösz a linket Zoli, még az is lehet, hogy unalmas téli estéken nekiesek. Mekkora királyság lenne egy szépen lakkozott karboncucc az oldalán .
Ez a másik végszükség B terv :). De azért bizakodom, hogy nem lesz rá szükség, és egy két ezerét találok bontva.
Ha nem dől az olaj és semmi egyébb hegesztő megoldja.
Carbonból le kell venni csinálni műgyanta/üvegszövetből egy sablont.
Majd Ebe beleügyeskedni a carbonszövetet.

Anyagot mindent találsz a www.novia.hu oldalon.
Enyém is Kappa! nekem így mindenestől 20e ft-ért sikerült megvenni!
Szerencsére én azzal együtt vettem.
Állítólag nagyon drága. Az enyém Kappa tartó és Aprilia doboz.
Neked mennyibe volt?
Igen nemrég vettem rá,de valami nagyon jó dolog!