Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na és hasznos ez a cucc?

Csak mert sokat dícsért robogókon sem nagyon látni ilyet... (lásd: Suzuki Katana, Yamaha Jog, Honda dio)
Itt minden látszódik az első futóműből a dragsteren
Nagyon komoly!

Azt hittem fixen rögzített, mert az idomnál nem sok mozgástér látszik, legalábbis a képeken...

Ezek szerint gyári tartozék, ma is tanultam valamit
Lengőkar..a futómű része

A dollaklacinak van egy ilyenje
A tárcsafék feliratból és a két hasonló porvédőből ítélve ... (szerintem)
Fékrásegítő?
Idejössz, segítséget kérsz és kapsz mindenkitől, hálából pedig leszólod a típust, akibe lehet belekötsz (lásd Ganja) és még Neked áll feljebb ha ez valakinek nem tetszik?

Egy rossz szót sem szóltam, Te meg látatlanban fenyegetsz, leszólsz?!

Lehet ezt csinálni, előbb-utóbb találkozol valakivel, aki hamarabb cselekszik, mint gondolkodik! Ne aggódj, tényleg csak így tovább!

DE NE ITT!

Ha balhézni akarsz, biztosan van a témában fórum...

Nézz szét például EZEN

Ha valamikor Újpesten, vagy Újpalotán jársz előtte szólj és megdumáljuk, hogy részt vegyél egy edzésen. Ott (ellenőrzött és eü-ileg támogatott körülmények között) bármikor szánok Rád 1 percet, ha tovább bírod, még egy sört kapsz...
ez tegnap volt a parkolóban, mi az isten az az első kerék és a kaszni között? ez egy robesz persze

Ne örülj, ez csak rád vonatkozik, a többiekkel semmi bajom.
Ezt mondom én is!

Az vagyok, a motorom is az, és mindenki, akinek ilyenje van!?

Ne is állj velünk szóba többé, nem érdemeljük meg, hogy élvezzük a felemelkedett társaságodat...
Se nem Honda se nem Suzuki, se nem barátság
nem szeretlek csak egy gyáva szar vagy.
Igen, gyáva vagyok!
TE vagy a sokkal-sokkal-sokkal erősebb, okosabb és persze csinosabb is!
Mostmár szeretsz? Naaaa, léccci-léccci-léccciiii...

Egyszerre mondjátok:
http://www.youtube.com/watch?v...
Honda azért nem suzuki.
Lovi te meg szar vagy vagy mégsem?
Tudod a címem. Bár nem hiszem, hogy van merszed.
Jóéjt
Érdekes metafora!

Még senki sem mondta rám, hogy "cica", a végén elcsábítasz!

Az a gond, hogy több mint 30 éve nem volt beindítva...

Lejárt róla a műszaki és azóta...

Nagyon sok meló lenne vele...
nem, de te sem vagy az amúgy nem lennél ilyen félénk, cicus
Próbálok rájönni, honnan veszed ezt a rengeteg önbizalmat, de eddig nem sikerült!

Talán rendőr vagy?!

Mert akkor bocsi, és persze hogy megcsinálhatsz cica!
És most mondjátok együtt h nem a Honda a legjobb!
Elementáris majd az lesz, amikor mész is vele: városban, országúton vagy szerpentinen. A hangja pedig egyenesen frenetikus. 4-5,5 között fogyaszt 140 a vége, 120 akár tartósan, utazó 100-110. Nyomatékos, nem kell állandóan váltogatni. 3. -ban 90-100-al szinte a falon is felmegy. Játékos, könnyű motor, a 60-as évek világszínvonalú cross jawa alapjain gyakorlatilag egy az egyben, ezzel tényleg úgy tudsz közlekedni városban, erdőben mint egy biciklivel, de ez megy is. Ezek a modellek az egész világot méltán meghódították mint a videóból is látszik. Még szerencse, hogy sokan alulértékelik itthon. De pl. a németeknél már elég kemény pénzeket kell már leszurkolnod, ha akarsz egyet.

http://youtu.be/j6_ey62Zcss
Ha majd nagy leszel, te is ilyen okos leszel.
foregon nem tőled kérdeztem.
Nyugi, nem tud válaszolni!

Egyelőre az sem tisztázott, hogy hol és mikor követtem el a verbális sértést?!