Nem kell levenni a féknyerget!
Hátsónál simán kihuzigálod a csapokat rögzítő sasszegeket, a rugókat óvatosan leszeded, csapok kihúz, betét kiemel.
Az elsőnél sem nehezebb, viszont én nem találtam először a sasszeget, ezért leszedtem a féknyerget, de anélkül is cserélhető.
Olvastad a kommenteket? Az elozo videonal se volt semmi. Mondja az urge hogy a vegen szet kellett szednie az egyesz feknyerget. Hahaha repulnek az alkatreszek mindenfele. Jo hogy megtalalta a fuben
Csináltasd meg Te is! A végén még karbonba borul az egész fórum!
Ganja: megkérdeztem a jelenséget is, amit mondtál (lásd felhólyagzás), a szaki egyértelműen a matrica minőségével magyarázta. Azt mondta, a 2-3eFt-os matricák sajnos valóban kevésbé strapabírók, viszont Ők kizárólag a 3M-et használják, aminek 6eFt m2-e, és a legeslegjobb a piacon. Nézd meg a referenciaképeiket (refképek), azt hiszem magukért beszélnek!
Emiatt ne aggódj, linkelek egy céget, aki kimondottan a szinterezés eltávolításával foglalkozik és ahogy írják még hevítéssel és homokfúvással is macerásan jön le Murányi
azert ezt a videot nem rek;amoztam volna. Egy nagyon konnyu 5 perces melot bonyolult fel oras munkava varazsolt a video keszito. Azert egyaltalan nem igy cserelunk fekbetetet.
Ajánlani tudom mindkét céget, nagyon normálisak voltak és jól dolgoztak:
Ide beviszed a leszerelt hidat és a két kis kormányrögzítőt, és kérsz egy matt fekete szinterezést (előtte homokszórják): Porlakk Kft.
Ha kész, akkor átviszed ide és kérsz egy fekete karbonmatricázást: Nortek Kft.
Egymástól nincsenek messze (néhány 100m). Az előbbiek 1 nap alatt megcsinálták és kis alkudozással 4eFt-ot hagytam ott. A matricázás 2eFt-ba került, szintén alkudozást követően, de ha elég udvarias vagy, menni fog Ez is megvolt 1 nap alatt...
Ha kell segítség szét, ill. összeszerelésnél kérdezz bátran, friss rutint szereztem!
Pedig könnyen lehet hogy ez volt az utolsó jó nap.
Ki kellett szednem menet közben a dzsekiből a bélést, mert annyira melegem volt. Ha megálltunk, 800 m magasan is pólóra vetkőztem...holnaptól meg hálál!
Én nem szoktam lődözni, de a többiek igen. Ha kapok, akkor rakok fel.
Voltunk a Motoros vendéglőben is, de csak kávéztunk meg Koffoláztunk.
Mindenki először járt azokon a kanyargósokon Selmecbánya körül, el voltak ájulva!
11h-kor ébredtem másnaposan, szerinted?!
Délután meg szívtam a híd visszaszerelésével, Fél 5 körül fejeztem be, de még mindig émelyegtem , úgyhogy maradt a tejterápia és a szitkozódás, hogy ilyen jó időben nem gurultam...
Doktoragy! Doktoragy jelentkezz-jelentkezz!