Vasárnap volt is egy parám, amikor elkezdett esni, mert hirtelen elkezdtem csúszkálni, ... a köv. kútnál megnéztem a guminyomásom, hát 2,8 volt, leengedtem 2,4-re és láss csodát, többet nem volt vele gondom.
Egyébként a csúszkálást is túlparáztam, nem volt mostanában eső... elkényelmesedtem
Balkán u. 3..ha jól emlékszem a címre....anno a srácnak volt választéka..és árban is jó...kocsihoz és a pöcsköszörűhöz is nála vettem..
Keress rá a neten....cím alapján..hátha.
Milyen márkájú akksit érdemes venni?
Esetleg valaki ismer valami olcsó akksi boltot BP.-en?
(Reggel motorbetolás volt, Akkufesz 8.7V-on...) Valamikor 2010 előtt vette az előző tulaj.
Melóba menet bementem az Üllői úton egy akksi boltba, mindenféle motorakksi volt, de B10L-B2 nem /csak balos szuszogóval/.
Mindkét variáció tetszik, összeszedem a bátorságot (lásd gumik), és ha a szinterezés meg a matricázás is kész lesz, akkor lehet becsatlakozom (feltéve, hogy péntek este össze tudom rakni a vasat)
C pontig számomra is ismerkedős a szakasz, mert arra még nem jártam. D pontban van egy motoros vendéglő, ahol 4 Euróért ettem egy tál ételt meg ittam egy korsó Koffolát, és a szlovák tulaj a Szent Korona látogatásáról tartott nekünk élménybeszámolót activity stílusban.
A visszaút garantáltan élmény. Igaz sok a bagolybaszós szakasz de én azokat szeretem.
Nem akarsz meszabadulni némi Euro-tól? Szívesen beváltanám!
Lehet most csak 1,8 Bár.
Egyébként a csúszkálást is túlparáztam, nem volt mostanában eső... elkényelmesedtem
Veszel egy üreset, felsavazod, 7eFT körül kijön az egész.
A sarukat meg kell hajlítani, hogy rá tudd csavarni! Nekem kb 3 éve kifogástalan!
Keress rá a neten....cím alapján..hátha.
Milyen márkájú akksit érdemes venni?
Esetleg valaki ismer valami olcsó akksi boltot BP.-en?
(Reggel motorbetolás volt, Akkufesz 8.7V-on...) Valamikor 2010 előtt vette az előző tulaj.
Melóba menet bementem az Üllői úton egy akksi boltba, mindenféle motorakksi volt, de B10L-B2 nem /csak balos szuszogóval/.
Jövő héten fel is teszik, úgyhogy most már csak drukkolok, hogy legalább a 2 hosszúhétvégén jó idő lesz gurulni
Sok sikert!
A visszaút garantáltan élmény. Igaz sok a bagolybaszós szakasz de én azokat szeretem.