Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így kell imbuszkulcsot venni:

1. Auchanba bemész, kiválasztod a 459 Ft-os legolcsóbb 12 részes készletet
2. Fizetsz érte 690-et, majd visszakapsz a vevőpultnál 460-at

Ergó vettem 230Ft-ért egy 12 részes imuszkészletet
Mennyire jöhet ott ki a szállítási költség?

Nem értem ezt a 9db/csomag dolgot...
Majd kiváncsi leszek a pirellire.

Remélem tartja a revol. még az árait mire oda jutok hogy kilehelem az árat.
Közvetlen felszerelés után, (pedig előtte figyelmeztettek is hogy kis gázzal induljak) az udvarban szépen ledöntöttem a forgolódás közben a motort, ahogy illik, húztam a szokásos gázt.. na akkor majdnem összefostam magam, úgy elment a segge mintha olajra mentem volna. De mire hazaértem vele, mentem vagy 20 kilométert, és azóta tök faszán tapad.
Hmmm..........hogy ááááá de para lesz a formaleválasztó téma.
Sándor felszórta...............kitáncikáltam billegve (/70-es első fura volt)az M6 bevezetőre és kilóötvennel a nagy kanyarokat.
Egy szem csúszást nem éreztem.
Azótase.
Bár állítólag allrébbtett egy-két dolog.
Eddig eccer éreztem hogy hopp elment a segge.
Turacher strasse kanyar jobbra és egy olyan kígyóformájú repedésféle az aszfaltban egy csomó kulimásszal benne.
Most vagy javítás vagy repedés a melegtől folyékony aszfaltal a közepén ezt nem tom de hogy az jó félméterrel alrébbrakott az fix.
A kezdeti formaelválasztós csúszkálás a legfajább
Speciel az én fingottam rá először érzés megfizethetetlen.
Első, hátsó, és 10 000-et elmész vele?
Akkor az nagyon jó!
Hol veszed?
Én legutóbb 15 000-et költöttem használt gumira és mentem vele 8500 km-t (igaz már a vége felé kicsit bátortalanul).
ha még elpilickázok vele 500-at, akkor 9 000-et megyek el 18 000 Forintos költséggel (3 000 a szerelés). Így 1000 Forintra jön ki 500 km.
(Ja és ezek 120 illetve 150-es gumik)
Ennyiből nem jössz ki új gumi esetén, az hétszentség!
Én sem magamtól veszem...mindig máshoz megyek érte
Benne van a pakliban..................de azért a télen kaparok össze egy új szettre valót és tavasszal azzal kezdem.
Remélem defektem nem lesz.
Sosem gondolkodtam PR2-ben.
Hagyjuk ezeket a tőlünk nyugatabbra kommenteket. Én éltem több olyan országban, ahol papíron jobb volt az életszínvonal és hidd el, mindenütt megvoltak, akik a használt gumira esküdtek. Mondjuk az osztrákok valószínüleg nem gondolkodnak ilyesmin, de a franciáknál, angoloknál, íreknél, spanyoloknál is simán vadásznak a használt abroncsokra. Ott sem vet fel mindenkit a pénz, sőt.
Mondjuk én mindig újat veszek. Szerintem nem csak a mintázat mélysége, de az is számít hányszor mentek vele kátyúba, hány hőcikluson ment át, milyen idős. Magamtól pl nem vennék használtan abroncsot :)
Én 2 db-ot is vettem Aldi/lidl szerszámakciójában.5-6e körül lehettek anno.Kerék szereléséhez kitűnő.Kis nyomatékot necces vele lekattintani.
Arra mostanában találtam 10-ért olyat ami a kis crovafejekhez való 30 Nm-ig.
Pl. a lajos boltokban.....én is ott vettem az egyiket, de ha a neten rákeresel a szerszámáruházakra azonnal legalább 5 olyat ad ki ahol olcsóbban kapsz és postázzák is...
És ha az új gummával kapsz egy izmos defektet..vagy egy hasítós padkát/kátyút....na az az igazi szívás..
..mondjuk az a szomorú ,hogy tőlünk nyugatabbra...hmm...nincs ilyen vitatéma...
Adj tippet! Iszom szavaid! (hátha árulnak imbuszkulcsot is)
O.K., megyek imbuszt venni, ami van az kicsi! Sájsze!
Kevés helyen nézted....
Néztem sok helyen, de a legolcsóbb is 9500 volt (OBI)
igeeee
GS méretben nincs... ha csak nem cserélsz felnit. Michelin Pilot Road 2
Azt egy szerelés árán megoldod..7-8 rugóért kapható...
Bővebben?