Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.Az én nevem is Taschner Attila Pinnye Soprontól 18 km-re
Helósztók

ha van kedvetek október 13-ra jó időt mondanak
Lenne egy lazulós gurulás Bicskén a Lidle parkolóban találkoznánk 10 órakor. És innen mennénk el valahová a merre mindenkinek jó.
Akit érdekel itt jelezze : http://www.sportmotor.hu/motor...

Üdv Tasi
Mi valószínűleg egy kisebb szlovákiai karikát megyünk családi hangulatban. (nyugisan, több 2 személyes motor is lesz, több pihenő)
Lehet nem is én leszek a túravezető, de ha igen, akkor valami olyasmit megyünk, mint ami a101927-es hozzászólásban van. De még az is lehet hogy nem megyek. Sok a tennivaló itthon és hamarosan jönnek a szakik, én meg el vagyok maradva. ...de hát jó idő lesz...
hát ez nem jött össze...
És mivel a héten eleget esett a hűtő elvitorlázott egyengetésre.
Ergo 1 hét minimum amíg lóg.
Szó szerint.
Nameg a 4 féknyereg rögzító is sanszos hogy az X-bike még meg se rendelte a Probolttól.
De ha hűtő már megvan tekerek egy kört fék nélkül.
üzlet? merre van?
Kereskedelem.Bútor.
Hét 5 napja 9-18 szombat 9-12:30-ig.
mit melózol? ha publikus...
Melózom és lóg a motor szerda-csütörtökig.
ejjjjj, de hallgat mindenki....
nekem mindegy, csak gurulni kellene, amíg az idő kegyes.....
Pécs környékén lesz egy motoros megemlékezés du 4-kor. Lemehetnénk!? Akár hamarabb is, és akkor előtte lehetne csapani! FB-on láttam kitéve a "Motoros Közösség" üzenőfalán, majd ha gép előtt leszek, belinkelem (most telóról írok).

sörben vagy forintban?

5.000 pénz
a "lényeg" lemaradt
sziasztok!

akad érdeklődő itt köztetek GS500-ba való ledes hátsólámpára?

víztiszta búra, irányjelző és rendszámtábla világítás is ledes
Vasárnapra továbbra is esőt mond, szombatra továbbra is gyengén felhőset....
Vagyis hova megyünk holnap?
Na nekem 18,3 cm-es a kutyacsont és igy jó mert a középsztender is le ér ugy ,hogy a két kerék stabilan a földön van de mégis emelve van a segge és ma mentem vele nagyon stabil a rendszer amugy 6-os állásba van téve.
Nekem a pirossal bekarikázott részen hozzáér a vázhoz.Te milyen beállítással használod?
A zselés nem jobb motorba sőt kevesebb az indítóárama, az arra jó, ha sokszor borul a gép....
help ! a GS500-ba való akkumulátor pontos típusszámát ,ha kérhetném ! (nincs kéznél a manual)
zselés akksiról vélemény, tapasztalat ? (ár) a savasat elég hamar leamortizálom, és ahogy hűvösebbek a reggelek egyre megbízhatatlanabb.
sv telo és jó
Nem!