Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ugye, hogy GS500-al is lehet tempósan túrázni....
Nemigazi papírkutya jelenzkezik!

Örülök, hogy épségben hazaértetek, mert a hírekben hallottakra egyből Ti jutottatok az eszembe, de szerencsére nem hozzátok hívták ki a mentőhelikoptert.
Örülök, hogy tetszett a túra szép vidék ez, de azért nem árt figyelni az utat sem, mert nem mind egyenes.
Örülök, hogy Ganja gondolt rám is.
Szépek a képek, amiket feltettetek.
Szépek a motorok is a képeken.
Szépek errefelé a tájak, miért nem olyan helyen fényképeztetek, ahol
Szépek is lettek volna a hátterek?
Látjátok boldogultatok nélkülem is.
Mint ígértem is nem mentem, mert mást csináltam.
Papírkutyát nem ér basztatni mert izomláza van.
Visszatérve a képekre. Az a nagy kopasz Boby Dick az Ganja? Te vagy-e az vagy a ninjamaszkos-Shoxkabátos?
Ha a nagy kopasz vagy, akkor még jó, hogy nem mentem, mert az egyszemélyes testőrseregem épp fát vágott és inkább segítettem neki, mert megérdemli, hamár átbaxtam egy liter olajjal és még az újját is feláldozta a motorom oltárán.

Gratulálok a túrátokhoz, remélem jöttök még erre, akár több napra is és remélem addigra lesz némi keresetem is, hogy végre újra teletankoljam a mocim és mehessek veletek.
Addig meg még tanulgatok motorozgatni, hogy ne maradjak szégyenben.

Zoli sorhármasát hiányolom a képekről, na mi van nem fért meg a sorkettő mellett?

Legyetek jók ha tudtok..

a többi nem számít.

Fantom kutya :)
Ehhez mit szóltok? Úgy tűnik, nem csak én vagyok zakkant..
http://adventure-motorcyclingh...
Mondjuk néha kikapsz 70-80%-os gumit, féláron, ha nem kevesebb és nem kell egyszerre kiadnod a teljes összeget, inkább elmotorozod.
Egy szezon alatt nem megy el az új gumi, használt talán, de még tapasztalatot is gyűjtünk, mivel érdemes...
Én pl. Sanyi véleménye nyomán előre valami sportot fogok legközelebb tenni, használtat és meglátom, mit tud...
Abszolút igaz, én is néztem, nem annyival olcsóbbak, mint amennyivel rosszabbak....

Maradok az újnál...
Megskubiztam.
Még mindig nem értem, miért szarakodtok használt gumival....
Tranzitba Pözsó motor van. Felejtsd el!
Én újat nem vennék most, nincs egy épkézláb típus.
Szívódízel LT, vagy 6 hengeres Sprinter, az is szívó!
a link fülön próbálod beollózni?
annak elvileg jónak kellene lennie....
ujtordai telszámát tudja valaki?

Szerzett nekem láncspray-t, írta is, hogy talizni kellene, de a telefonszámot nem adta meg (gondolom elfelejtette)

mail-em az adatlapomon, oda küldje el valaki pls, vagy az is jó, ha rácsörög, hogy csörögjön rám... =)

Kössze! =)
Természetesen nem ez az, csak a gaytérkép hozza a formáját...
Ezen a szakaszon lettünk kölcsöntúravezetve.
karika
Köszi!

Nyomatékkulcs összeszerelésnél ugye egyikhez sem kell, mert az sajnos nincs talonban...?
Műszerfal tartó 2db csavar le...majd kormány 4db csavar le...alatta 2 db csavar....azt is le...és emlékeim szerint még van 2 db oldalsó imbusz..és kezedben a vas
..bár már öregszem..és lehet ,hogy az nem is Gs szétszedése?
Ganja, így levezetésképp tudnál tippeket adni kormány felsőhíd leszereléshez?

Úgy szeretném megoldani, hogy semmi mást ne kelljen leszedni, megoldható? (órák lecsavar ráhajt plexire, és utána?)

Még nem csináltam, nem szeretném elcseszni...
Nyahh én is itt!
Uraim !
Köszönöm a mai napot! Király volt!
..a papírkutya meg eltűnt mint szar a gazban
Thx, vizslatom!
Isten se mossa le rólam, hogy Pumigumi részvényes vagyok...
Felső számsor a méret a gumikon, az alsó az ár ezresekben.
Fel is szereli helyben!
Mi itt szoktunk vásárolni, azért nézz körül:
gumi
A sok jóakaró Látom nekem nincs szükségem ellenségekre!

GS-t papucsolom, nem bírom ki, hogy ne guruljak vele, összetörni meg nem szeretném...
Dettó!
Nekem is a lassabb kanyarokban gáz, amikor inkább a közepe (ami nekünk már nincs) dolgozik a guminak. Hosszan ívelt gyors kanyarokban, ahol fokozatosan lehet ledönteni gyakorlatilag olyan sebességgel megyek be, amit még bír a motor.
Ha rajta lesz az új gumi, 1 milláért lesz hirdetve

kíméli
már az eladásra kliméli, azért nem jött....
Lehet jól tetted, bár nekem igen határozott egyeseim szoktak lenni!
A múltkor volt egy kettesem, de mondtam a kis hölgynek hogy befektetném a nyereményt és adjon érte egy öthetest.
Megnevetettem.