Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig hibátlan. Még tapad is, pedig nem ez volt a fő szempont.
Egyébként vártam a lehúzást. Mondjuk nem tőled... Te nagyjából sejtheted mire használom, arra meg tökéletes.
Amit linkeltem az az.. a transalposok oldalán találtam.

Mondjuk az is igaz hogy elég sokféle gumiról találni ehhez hasonló képeket
Mitas E08
Milyen gumit adnak ilyen olcsón?
Tavasszal 25-ért vettem egy garnitúra új gumit a Windre. 5-ért feltették, hozzá se nyúltam a motorhoz. Ergo 30ezresből motorozok több, mint 20 ezer km-t!
Most győzzetek meg a használt gumi előnyeiről!....
Szerinted ilyesmitől eldeformálódhat a gumi vagy nem kell vele törődni? Kíváncsi vagyok a véleményedre. Köszönöm!
Egy csavar kijött, a másik makacskodik...
Próba szerencse... végülis csak a szerelés árát bukhatod
Help me! Kapnék ingyen egy hátsó gumit, nem sokat futott. A bibi csak az, hogy két évet állt leeresztve úgy, hogy a súly ránehezedett és összenyomta a lapos gumit. Érdemes így használnom? Vagy eldeformálódott, ütni fog stb.?
Nekem a szerelőm foglalkozik használt gumikkal is, itt Győrben :) és mivel régóta járok hozzá, nekem ingyen rakja fel a gumit
Másoknak is intő jel lehet...
Ezt egy kamuötvenes 125-ösmotorral is össze lehetett volna hozni... na ott aztán nem perkált volna a biztosító a segédmotoros biztosításra.
autós.
TB-n besírok egynémely utós balfasz beköpésétől.
Az üllői szimpatikus kezd lenni.
Viszek két gumit.
Felpattintják és a hidegben már új pacskereken fog aludni.
Valamikor decemberben.
Az üllői úton szerelnek.
Amúgy meg 3 opció volt.
Vagy Szigethalmon átveszem, nulla forintért.
Vagy az Üllői úton átveszem nulla forintért.
Vagy elküldik postán.
Itt pesten vagy lenn valahol szigethalmon?
ja, és nagyon precízek..és nem mellesleg jófejek is.
Ezt írtam te... 1000 Ft per kerék ha náluk veszed a gumit. Az új szelep 250... nyár elején így volt

Nemtom.Én odamegyek két kerékkel ahova mondják.
Vagy eljön postával.
Amelyik kevésé macerás és olcsóbb.
És nem tudod, ha velük tetetem fel (lásd üllői 206. szervíz) akkor gondolom lejön a szállítási ktg. hisz odaviszik nem?

Mennyiért szerelhetik?
Helló!

Te egyébként hogy állsz?Vettél már másik motort? folytatod a további túrázásokat? Nem akarsz könyvet írni? :D Nagyon olvasni akarok túrás könyvet!
:)
Egy csomag max 50 KG lehet.Ez elsőből KB 9 db hátsó esetén meg 7db.
De mivel te nem veszel ennyit max 2000 lehet.