Nem tud valaki 98-as gs-re jobb oldali deknire, a gyújtásfedélre fekete színű kör alakú suzuki feliratú lemezt? Bolti ára 4400..., kicsit sokallom... köszi!
OK, vagy próbálj meg kijönni, Franciaországban, Norvégiában, Németországban, vagy Angliában, Svájcban, Belgiumban, Hollandiában, Luxemburgban, Ausztriában, esetleg Svédországban.
Valóban Portugália, Spanyol és Olasz nem annyira bezzeg ország... de ők a kisebbség.
Mi kelet-európai szopóállam vagyunk és én is befejeztem a politikát.
Nem akartalak megbántani. Egyszerűen csak idegesít a nyugatozás. Próbálj Olaszországban, Spanyolországban vagy Portugáliában kijönni egy átlagos fizetésből. Ugyanígy fogod érezni magad mint itthon. Na de elég a politikából, én csak személyes tapasztalatból beszéltem. És még egyszer elnézést, ha sértő voltam.
Sport Demon baszott jól tapad, de pont annyira kopik is, pillanatok alatt kocka lesz. Állítólag az oldalfalát érdemes nézni, ne hasadjon ki, na abból nem vennék használtat.
Hagyjuk....de akkor honnan is szállingózik be ez a rengeteg használt gumi? Minden bizonnyal mindenhol vásárolnak használt papucsot....de milyen arányban is? Kurvára nem mindegy ,hogy a keresetednek mekkora a vásárló értéke...jahh és mindenhol vannak kevésbé vagyonos emberek...
..meg az sem mindegy ,hogy itthon..és "nyugatabbra" milyen ár cetli lóg a gumin....és azt hány óra ,nap ,hét,hónap alatt gazdálkodod ki.. (itt a keresetre gondolnék..ha valaki félre szeretné érteni)
....persze én csak egy hülye vagyok..aki még csak a nyamvadt városából sem jön ki..és híreket sem néz.....szóval egyszerűen vak,süket..és kiba sötét..
...tehát még egyszer hagyjuk!
Most is Sport Demonom van, mert eléggé döntögetek, csak az ár és a repedezgetés miatt gondolkodtam a váltáson, de az üllői u-i linknek köszönhetően nem fogok!
Nekem sport démon van hátul, elöl bt 45 tudom nem lehet így nagyon összehasonlítani, de a bt 45 már 10.000 nél tart, a hátsó 7000 nél, és sajna a hátso démonom elkopott, cserés! Az biztos hogy sokkal jobban melegszik mint a bt, meg jobban is tapad, az eleje kétszer is megcsúszott a motornak nagyobb kanyarba, de ha te nem vagy nagy döntögető felesleges a Sport démon ezt akartam kihozni az egészből csak fáradt vok már
A GS is tömlős volt.. igazából eszembe se volt tömlőt tartanom magamnál. Ismerve hogy merre jártam vele és hogyan ez elég nagy felelőtlenség volt.. De hát még zöldfülű voltam
A divi nem belsős... de azért egy belsőgumit vettem hozzá.
Az meg egy másik kérdés, hogy meg tudnám-e csinálni magam, ha baj történik
75 ezer kilométer defekt nélkül... remélem egy darabig ez a sikertörténet nem szakad meg (szó szerint)
Múltkor dumáltunk arról a pléh kajáldáról. Na ma kipróbáltam. Hát mit ne mondjak. Valóban baromi nagy adag, de arányos áron. Konkrétan kértem egy sajttal-sonkával-gombával töltött sertésszeletet sültburival, és kaptam mindezt a képen látható méretben, egy gramm gomba nélkül, ja és a pacák a tányért mint egy merőkanalat belemerte a sültkrumpliba, majd a tetejébe vágott egy "krumplit" puszta kézzel, szinte már csak az "egyí gyérékém" felkiáltás hiányzott... Mindezt 2770 Ft-ért. Nem pléh hanem tré a hely, nem hiszem, hogy sokat járok majd oda
Ezért az árért vállalhatónak tűnt, meg endurósok is megerősítették, hogy a Mitas nem rossz. Felrakattam....
Olyan 4-5 ezret ment eddig, kopás alig látható.
A defekttől félek kicsit, tömlős a bringa. Hosszabb útra két tartalékbelsőt szokok vinni.
Nem tud valaki 98-as gs-re jobb oldali deknire, a gyújtásfedélre fekete színű kör alakú suzuki feliratú lemezt? Bolti ára 4400..., kicsit sokallom... köszi!