Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél te is egy vfr-t
nekem már a múltkor majdnem összejött csak amit meg akartam venni már nem akarja eladni a tulaj
TDM900? Nem nagyon szoktam ajánlgatni a típust, de szerintem már kellő rutinod van hozzá, hogy magas súlypontja ellenére is tudjál vele rendesen karcolni, meg a testi adottságaid is támogatják
Inkább te mivel fogsz jönni
nem jön be, de a bmw-t nem merem megvenni más opció meg nincs
tavaj a motor tesztelésen azt mondtad hogy neked nem jött be a sor 4
de ha mégis bejön akkor inkább az 1000-est vedd, egyszer mentem vele, kibaszott jó gép
és kivel fogsz menni nagy túrákra?
Nah szal a gs kicsi utassal meg pakkokal a nagy nagy túrákhoz, meg kényelmetlen is, és úgy érzem hogy jövő nyáron lesznek nagy nagy túrák elégé gyúrok rá, itt ként szép summa a munkanélküli
Remek választás
Cbf 600 S
Csak túrára venném fel, úgyhogy nem gáz...

Na álmodok rá egyet...

Ha valakinek jövő héten mégis ingerenciája támad, haverral tervezünk egy szlovák karikát, lehet bátran csatlakozni...
Dzseki alá öltözni, és a dzsekire esőruha/széldzseki.
Garantált védelem!
Nehézkes levenni pl a dolgozóban.. vetkőzhetsz gatyára. Mondjuk ha van céges öltöző, akkor nem gáz
Mondjuk nekem a polár kabátom az drága is volt.. de az van rajtam egész télen, egy vékony polárpulcsi társaságában.
Aláfülledsz, vagy miért?
Amúgy a neoprén búvárruha is jó erre.. de napi közlekedésre nem jó. Csak hóbagoly party jellegű találkozón, van hideg túrán lehet használni..
még a barlangász korból tudom, hogy jók, de ami tényleg jó, az drága........

a hosszú 7végén vidéken vagyok, ergó az kilőve, mint motorozás.....

Thx!

mentQ: nemtom mennyit védhet, szörfös oldalon 11e és 15eFt körül láttam, az sok érte?
Én csak jövő hét végén érek rá. Akkor is jó idő lesz...
A GS-en télen, a mínuszokban hosszú ujjú póló, egy vagy két dechatlonos polárpulcsi, polár kabát cordura kabát téli béléssel felszerelésben közlekedtem. Nem volt rossz.. bár a michelin baba feeling azért megvolt. Meg nekem aztán semmi szélvédelmem nem volt még akkoriban.
vasárnapra nem mondanak annyira szar időt, hogy ne lehetne gurulni..... valami ötlet, esetleg egy rétes túra? (de csak 6-ig van rétes!)
Személyautónak hívják.
neoprén felső
Az milyen az?
vérnyúl plexi