Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És melyik motort gumizod ily bőszen? A GS-t, vagy az újat?
Ha eladod, tudnod kell hogy álmodban felnégyelünk!
Kész, Sanyi pályát tévesztett! A médiában a helye!
A kiscsávó sem gyenge előttetek: "az embereket nem annyira szeretem, mert azokból sok van"
Sajna gyanús, csak az akciók miatt bizonytalanodtam el, mert a motorkiállításon szoktak jó árak lenni...

Viszont ha tényleg jó őszünk lesz (mondjuk akár november közepéig is lehet gurulni) akkor muszáj már a héten, pénteken kicsúszott alólam, de szerencsére meg bírtam tartani (alacsony tempós fordulás volt)...
Én a lottópízt is félreteszem motorozásra.
O.K. meggyőztél!

Kértem is ajánlatot a Kék Hold-tól, remélem felteszik ingyé, ha náluk veszem...
Mi az, itt csak én lottózok?
Használt gumiban utazok már egy ideje, de ha újat szeretnél akkor majd most nézegess, mert tavasszal most is drágultak azok amiket kinéztem.
Ahhoz egy ideális világ is kéne
Az ideális a minden hétvégén motorozós nyáron 2-3 1 hetes sokatmotorozós lenne.
Ha télen nem mész sokat akkor most. Semmi sem lesz olcsóbb.. szerintem
Szerinted most, vagy tavasszal érdemes gumit cserélni? Árak miatt kérdezem, gondolom most rendesen képben vagy, ha vettél is papucsokat!?
Jobb mint egynaposozni. Szerintem inkább 3-4 kurta 3 napos, mint egész nyáron minden hétvégén egy 1 napos, főleg ismert helyeken motorozós.

Az egész évben alig motorozós, egyszerre két hét alatt bepótlós meg még jobb
Meg is van a jövő év egyik programja...
Egyébként miután visszaengedtem a gumim, már nem csúszkált, előtte melegen 2,8 volt benne ... persze, hogy csúsztam esőben.
Télen nincs motorolás.A benyapíz meg megy a malacba.
Ezt felhasználva nagyobb a vigyorfaktor.Mint sok aprónak.
A szállás költség elenyésző.Inkább a 3-4 nap alatt felhasznált benzinmennyiség az ami időarányosan tűnhet soknak.
Linkeld már be a celeb videót!
Én benne vagyok, csak győzzem anyagilag. De hát optimista vagyok, mert lottózom.
Tényleg?

Igyekszem.
Ha az útra koncentrálok nem a pofáraesésre elég jól sül ki.

Jövő tavasszal GO tengerpart.
Batlax 020-as. Remélem nem nyúltam mellé.
Te meg faszán mentél!
Az újat felszórni.
Szélén igen, középen nem. A hátsó nem is érdekel mert az tapad szépen, de elöl a 110-es felnin 120-as gumi van, így ki sem tudom használni a teljes felületet, amit meg ki tudok, az gatya. Szűkebb kanyaroknál, és visszafordítóknál túl óvatos voltam. Városban hirtelen kanyaroknál meg körforgalomban már csúszkált.
Vót azon még minta.
Megbeszéltük!
Már 1500 km-el ezelőtt cseréltem volna a gumit, meg is vettem de nem raktam fel. Gondoltam így a szezon végén még elgurigázok vele ide-oda. Nem gondoltam volna hogy ilyen fasza őszünk lesz!
Múlt héten szlovák karika, tegnap is gurultunk, és a mai nap.
Nem forsziroztam, jobb egy közepes tempó, mint egy törött motor. Bár lehet csak túlaggódtam és bírta volna a gumma, de egy csomó kanyarnál már a húzódta be középre és úgy kezdtem.
Papuk