Sajna gyanús, csak az akciók miatt bizonytalanodtam el, mert a motorkiállításon szoktak jó árak lenni...
Viszont ha tényleg jó őszünk lesz (mondjuk akár november közepéig is lehet gurulni) akkor muszáj már a héten, pénteken kicsúszott alólam, de szerencsére meg bírtam tartani (alacsony tempós fordulás volt)...
Meg is van a jövő év egyik programja...
Egyébként miután visszaengedtem a gumim, már nem csúszkált, előtte melegen 2,8 volt benne ... persze, hogy csúsztam esőben.
Télen nincs motorolás.A benyapíz meg megy a malacba.
Ezt felhasználva nagyobb a vigyorfaktor.Mint sok aprónak.
A szállás költség elenyésző.Inkább a 3-4 nap alatt felhasznált benzinmennyiség az ami időarányosan tűnhet soknak.
Szélén igen, középen nem. A hátsó nem is érdekel mert az tapad szépen, de elöl a 110-es felnin 120-as gumi van, így ki sem tudom használni a teljes felületet, amit meg ki tudok, az gatya. Szűkebb kanyaroknál, és visszafordítóknál túl óvatos voltam. Városban hirtelen kanyaroknál meg körforgalomban már csúszkált.
Már 1500 km-el ezelőtt cseréltem volna a gumit, meg is vettem de nem raktam fel. Gondoltam így a szezon végén még elgurigázok vele ide-oda. Nem gondoltam volna hogy ilyen fasza őszünk lesz!
Múlt héten szlovák karika, tegnap is gurultunk, és a mai nap.
Nem forsziroztam, jobb egy közepes tempó, mint egy törött motor. Bár lehet csak túlaggódtam és bírta volna a gumma, de egy csomó kanyarnál már a húzódta be középre és úgy kezdtem.
Ha eladod, tudnod kell hogy álmodban felnégyelünk!