Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vedd meg a kilencszázasom. Adok hozzá grátiszba egy marék kipufogó bilincset
Se a transalp se a freewind sose volt cross gép.
Sziasztok,

Minnél többet járok köves vagy földúton egyre jobban ingert érzek egy enduro vagy cross motorhoz. Ma elmentünk két haverral (Transalp és Freewind) az Üvegtigris Büféhez aztán Annavölgy Csolnok majd Dorog felé majd Esztergom érintésével Dobogókő, s vissza. Jó volt. Cross gépekkel csak úgy tekertek át a vízmosásokon, amiken én csak ferdén mentem át nehogy felüsse az alját. Szóval tényleg kellene egy olyan motor amivel itt is vígan el lehet kerekezni, bár ez még tökéletes minőségű földút volt. Erre jártunk.
Olyan volt, mintha sniccerrel, vagy borotvapengével vágták volna keresztbe, nem repedés volt... de persze bármi lehet, pláne, ha már láttál hasonlót.
Akkor majd figyelgetem a hátsó Avon-omat is bőszen, de 13-ért nem bírtam otthagyni.
Jövök
dettó
Gyors.
Na embörök, találkozó 9:30-kor Érden a Tesco melletti Shell kútnon (érdekes körforgónál).
Az útvonal az előzményekben található (101407).
Mindenkitől kérnék egy gyors visszajelzést hogy ott lesz!
Pontshow, te meg ha elküldöd a telefonszámodat az ataaa@freemail.hu címre, akkor felhívunk ha Pécsre érünk. Oszt lenyomhatjuk együtt azt a Mecsek karikát.
Nagyon egyszerű, annyira szereti hogy nem akarja eladni.
Monster matrica készlettel.
Te, ez drágább mint újkorában
Nekem nagyon durva volt ám, valószínűleg szövetig ért a hasadás/vágás
Vannak itt páran akik látták is.
Az csak úgy néz ki....eddig vagy 5 gumim hasadt így meg(és Avonom ugyan nem volt, de láttam olyannál is) a jelenlegi elsőm is a horvát út után....4 conti volt 1 első 3 hátsó és a mostani pirelli első is keresztbe hasadt, de idővel eltűnik....
Dunlop Arrowmax 501 D. Nagyon jó gumi volt, így is 20 ezret futott és még bírta volna. Nem anyaghiba volt, hanem valami éles megvágta.
Eladó a vasam: GS500F

Vegyétek, vigyétek!

(nyugi, csak irányár, tudom, hogy magas)
Conti vagy Avon volt?
Nem szálszakadás volt, a futófelületen volt keresztbe egy mély vágás. Gumis azt mondta nem életveszélyes, én meg tosztam lecserélni a pár ezer kilométeres gumit.
A végén már enyhén V alakban kopott.
vékonyka vagyok........
Szálszakadás(nem ritka) vagy centrírhiba....
Nekem az előző gumim erősen rezonált 140 felett, de 180 felett kisimult a rezonancia. Nem tudom mi okozhatta...
Oh yess................bár ott picit nehéz megállni.
azt ismerem végig..... kistarcsa végénél leszek akkor (M0 felhajtó) 8:30-kor
szép lesz. pont.