Minnél többet járok köves vagy földúton egyre jobban ingert érzek egy enduro vagy cross motorhoz. Ma elmentünk két haverral (Transalp és Freewind) az Üvegtigris Büféhez aztán Annavölgy Csolnok majd Dorog felé majd Esztergom érintésével Dobogókő, s vissza. Jó volt. Cross gépekkel csak úgy tekertek át a vízmosásokon, amiken én csak ferdén mentem át nehogy felüsse az alját. Szóval tényleg kellene egy olyan motor amivel itt is vígan el lehet kerekezni, bár ez még tökéletes minőségű földút volt. Erre jártunk.
Olyan volt, mintha sniccerrel, vagy borotvapengével vágták volna keresztbe, nem repedés volt... de persze bármi lehet, pláne, ha már láttál hasonlót.
Akkor majd figyelgetem a hátsó Avon-omat is bőszen, de 13-ért nem bírtam otthagyni.
Na embörök, találkozó 9:30-kor Érden a Tesco melletti Shell kútnon (érdekes körforgónál).
Az útvonal az előzményekben található (101407).
Mindenkitől kérnék egy gyors visszajelzést hogy ott lesz!
Pontshow, te meg ha elküldöd a telefonszámodat az ataaa@freemail.hu címre, akkor felhívunk ha Pécsre érünk. Oszt lenyomhatjuk együtt azt a Mecsek karikát.
Az csak úgy néz ki....eddig vagy 5 gumim hasadt így meg(és Avonom ugyan nem volt, de láttam olyannál is) a jelenlegi elsőm is a horvát út után....4 conti volt 1 első 3 hátsó és a mostani pirelli első is keresztbe hasadt, de idővel eltűnik....
Nem szálszakadás volt, a futófelületen volt keresztbe egy mély vágás. Gumis azt mondta nem életveszélyes, én meg tosztam lecserélni a pár ezer kilométeres gumit.
A végén már enyhén V alakban kopott.
Minnél többet járok köves vagy földúton egyre jobban ingert érzek egy enduro vagy cross motorhoz. Ma elmentünk két haverral (Transalp és Freewind) az Üvegtigris Büféhez aztán Annavölgy Csolnok majd Dorog felé majd Esztergom érintésével Dobogókő, s vissza. Jó volt. Cross gépekkel csak úgy tekertek át a vízmosásokon, amiken én csak ferdén mentem át nehogy felüsse az alját. Szóval tényleg kellene egy olyan motor amivel itt is vígan el lehet kerekezni, bár ez még tökéletes minőségű földút volt. Erre jártunk.
Akkor majd figyelgetem a hátsó Avon-omat is bőszen, de 13-ért nem bírtam otthagyni.
Az útvonal az előzményekben található (101407).
Mindenkitől kérnék egy gyors visszajelzést hogy ott lesz!
Pontshow, te meg ha elküldöd a telefonszámodat az ataaa@freemail.hu címre, akkor felhívunk ha Pécsre érünk. Oszt lenyomhatjuk együtt azt a Mecsek karikát.
Vannak itt páran akik látták is.
Vegyétek, vigyétek!
(nyugi, csak irányár, tudom, hogy magas)
A végén már enyhén V alakban kopott.