Ott köpködött, hogy mégis odaértem 4h előtt Mentek volna már a Pannónia Ringre, de így még belefértem a nyitvatartásba
Persze utána megenyhült, meg meg is köszönte, hogy siettem, csak be volt izgulva, mert második lett a bajnokságon egy bukás miatt, és holnap dől el minden... Mármint hogy első tud-e lenni
Amúgy most hogy kivackoltam a 2 dugós nissineket észrevettem egy furit.
A jobbos semmi kopás a btéteken.
Balos csutkára kopva.
Most vagy a jobbos állt be mint a szög vagy a balos.
Sztem egy gs-en egyáltalán nem vészes a csúszás, persze veszt az árából, de mivel akármit is nehéz összetörni rajta egy eséssel, sztem ez a megbízhatóságán nem változtat
egyébként én is árulom
Meg lehet csináltatni.. igazából nem is olyan vészes összeg egy olyan dekli. De nem oszt nem szoroz hogy ott van e.
Megveszed 480-ér, megtanulsz vele motorozni, három év múlva eladod 400-ér..így. És akkor tied lesz a legolcsóbban hirdetett darab, és nem kell hónapokig árulni.
Anyagilag elég megterhelő egy használt, napi használatban lévő motort karcmentesen tartani.. felesleges fáradozni. Műszakilag legyen tip-top..az esztétikára nem elkötött pénzből meg lehet nyomatni a párezer kilométeres túrákat. Legalábbis én így gondolom
Pedig reménykedtem benne...
Kellene valami megoldás mellkasvédelemre hideg ellen!
Valakinek valami hatékony megoldás?