Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bárhol a 3-as vonalán a hungáriáig.
Mondj valamit amit ismersz.
Szép időtök lesz...

Én most sajna ki kell hagyjam, de jövő hét végén még úgy látom lehet gurulni...
Kistarcsán honnan lenne a start?
Nekem sem a gyári sem a sport demon nem zúgott. Vagy gaben-nak most metzeller van fenn? Arról nincs tapasztalatom...
Úgy, hogy hallod sisakban menet közben?....másnak is zúgott ez a típus?....a Z6-ról hallottam, hogy zajos kissé ,de másról még nem..
Király módon összefosta magát a számítógépem....Buzi Microsoft!
Szerintem búghat a gumi is...főleg ha hideg..és keményedik...vagy nagyon keményre van fújva..
Kerék vagy lánckerékcsapágy lehet az....legfeljebb a téli vagy terepmintás gumi zúgna és az sem morog... ....ha csak egyszer is túl lett húzva a hátsókerék akkor annak már lehet hangja...gumisok szeretik az ilyet...
Ok!
Hali!
Akár hiszitek akár nem, nekem a gumim morog! Ez ilyen!

Köszönöm a segítséget! Sikerült!
ÉN KB 8:30 körül startolnék Kistarcsáról.Valszeg a városon belüli ereszdelahajam lesz.
Kinek mi a szimpatikus?
Gödöllői alakulat (Astonblue, nem jössz?) mikor, és honnan induljon?
Már süt a nap.Elfogott a kacsaszalag.Felkapok egy pulóvert kívülre max.
Na, a kasszafúró...
Tekerj a dzseki karjára még egy guriga szigetelőszalagot, nehogy befújjon a menetszél!
Én már láttam.
Na megyek megnézem a mocim elejét!
Türelem! Kézügyesség! Menni fog!
Köszönöm szépen, nekilátok!
Szia! Sziasztok!

Nem, én anyával megyek gurulni a Pilisbe. Tigris és környéke.
Te jössz holnap?
Az ülést fel lehet annyira húzni, hogy lássa az ember, hogy kb mit csinál.
Mentős!

Nos, napfénynél más a helyzet. A zár rész szépen körbe van burkolva, de a jobb oldalról pont be lehet nyúlni egy dróttal. Onnan a nyító fület meglökve már nyílt is.
Holnap 8:00 körül kidugom az arcom és meglátom hogy öltözzek.
Cordurát nem annyira kedvelem.Elég jól elvagyok bőrben azért.24-25 az kellemes.
ja, de ma is kell a kabát, holnapra pár fokkal hidegebbet mondanak, plusz motoron az még 10 fok mínusz, ergó 10 fok körülre kell érzésre öltözni........ különben is fázós vagyok