Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó.
Nincs termo............csak perforált bűr.Így még beleférek.Remélem meleg lesz.
Kb mint ma.
esőt nem mondanak, termo bélés meg Szlovákia óta bent van.....
én
Remélem nem esik és nem lesz hideg.

Ki jön gödöllő felöl?
Igen azt hiszem az (én még csak egyszer voltam ott Ganjával, Krissallal meg XJ-vel). A Tesco mellet van, elvéthetetlen!
Legyen akkor 9:30!
9 vagy 10?nemmindegy.
az a shell kút jobb oldalt a nagy kanyar után? ahol ganjaninja szokott találkozási pontot kilőni?
Hiába zsírtalanítottam...a homorú felületeken a nap melegétől szépen följött a fólia...tehát kár volt vele baszakodni.... ahol hőléggel nyújtottam..ott a naptól szépen vissza húzódott.. Lehet ,hogy a fólia minősége volt vacak...passz.
Egy hátsó idommal lazán elvacakolsz két órát..és én a gyári matricákra tettem,hogy bármikor eredeti állapotra vissza lehessen csinálni....na ez is hülyeség volt..
Hőfúvóztam...de inkább festeni kellett volna
Úgy viszont sokkal elegánsabb. Valamint lehet másik topic hozzászólását is mutogatni
Kössz az infót!
De így is csak az előzmények opcióra kell kattintani és ott van.
És nekem sokkal egyszerűbb volt, ami mindennél fontosabb.
Ha bemásolod a keresőbe az idézni kívánt hozzászólást, és rákeresel. Akkor ha kidobja, és rákattintasz arra hogy ugrás a hozzászólásra, akkor a böngészősávban megjelenik az adott hozzászólás linkje, és máris tudod a szövegbe csatolni
Szóval ez:
Érden találkozunk valamikor 9-10 körül a Tesco melletti kúton (a fura körforgónál).
Az útvonal pedig a 101407-es hozzászólásban van.
Okok, visszaveszek, egyébként még ennyire túlfújva, se sokkal szarabb, mint a sportdemon ami meg repedezik mindenhol, leengedem és meglátom.

Jut eszembe, mi a vasárnapi terv?
Volt Avon Roadrider a motorodon?
Én nem tapasztaltam még semmiféle hangot tőle,pedig volt egy két nagyobb fékezésem is Szépen teszi a dolgát!
És volt olyan is, hogy kínai evő pálcikát szedtem ki léányzó autójának fűtés rendszeréből! Még reklamálta is, hogy miért nem gariban csináltuk meg neki?
Nekünk volt olyan Wartburgunk, amibe 5-6 Kg 60-as szöget hagyott a régi tulaj. Azota sem kellett otthon szeget venni!
Nekem a 2008-ban vett Suzimban a légfúvó még a mai napig platánleveleket köpköd. Rossz helyen parkolt vele a régi tulaj.
Egen..........bár annak mégjobban ha nem valami fa alatt parkolt volna.........az a rohadt levelek 2 helyen elintézték a tetejét.
egy liter pálinkának jobban örültél volna. nem?
A punto az Avon üzletköté volt.Találtam benne 3-4 rúzst a pótkerékgödörben.
Avontanácsadónő Triumph-fal