Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk az avon az..................hejjjjjj.
Egy idő után a hidegebb aszfalton is bemelegszik a gumi.
Szerintem neked meg még meg kell szokni az új gumit, aztán jó lesz. A nyomásból meg mindenképp vegyél vissza, nekem bevált!
így igaz ! tud meglepetést okozni a lehűlt aszfalt (és gumma !) a tapadési mutatókon "utcai" szinten is DE NEM MOROG !
Én használtam anno keményen a mínuszokban is, de nem emlékszem olyanra hogy hangja lett volna
Tényleg nem, csak nem morog, hanem csúszik és kész, buzi az idő és George Michael a gumi most :(
Egyéb iránt egyáltalán nem mindegy, ilyen az aszfalt hőmérséklete, még így utcai szinten sem. Szerintem.
Há jah! Majd holnap tüzetesebben megvizslatom. Azt hittem hátha a gumi csinál másnak is ilyet.
a hideg , meleg aszfalt mindegy. az "morgást" nem okoz. tologasd, vagy gurulj bukó nélkül , fékezgessél, hallgatózz... talán kis "sebességnél is hallasz valamit
Kopáshatáron biztos nincs, tavaly cseréltem mikor megvettem. Meg csak mostanában érezni jobban mióta hidegebbek a reggelek.
Jaja, én is le fogom engedni, most 2.2-re, mert jobban tapad elvben, nekem most az Avon Roadrider 2, 6-al csúszkál picit.
Szvsz. nem hiszem, hogy ne lehetne megcsinálni, levétel nélkül, most már várd meg vele a telet.
Veszel carbon fóliát, elolvasod, hogy kellde felrakni és hajszárítóval is fel tudod melegíteni a helyén és sniccerrel körbevágod, ha elbaszod, leszeded és újra...én le nem szedném.
Hülye kérdés nincs! Igen! És igen néha a legegyszerűbb dolgok nem jutnak az ember eszébe! Te biztos teljes szélességében ki is használod őket. Sajna én még nem. Van még mit gyakorolni, de hát én csak ritkán használom. Átlag,évi 2-3000 Km-t.
A fékbetét szokott hangot kiadni, ha kopáshatáron van, de az inkább fütyül.
Hát titting az nincs! Viszont morgás az van! És igen, bukón keresztül hallom! Nyáron is volt talán hasonló hangja, de csak párszor hallottam nagyon erőteljes fékezés végén. Innen gondolom, hogy a csuszás határral van összefüggésben!
guminyomást nézted ? (bocs ha a kérdés hülyének hangzik !)
jelentem van, elöl hátul. én exra hangokat nem hallok, bár a hallásom sem jó már. de valami más is lehet nálad, ha a motorzaj mellett bukóban is hallod.
nekem a "segge" csúszkál mostanában durvább motorféknél, vagy dinamikusabb körforgalomnál, de semmiképp nem morog.
("titingelni" semmiképp )
Próbálj alulról támadni végső esetben. ha a hátsókereket kiszeded, alulról nem lehet megbontani a sárhányót?
Felső kormányhidat ki lehet úgy szerelni, hogy ne kelljen kivenni a villát?
Inkább az utóbbi. Egy hosszabbítóval, meg egy csuklóval kényelmesen ki lehet csavarni azt a három csavart, még az idomoson is.
A tömítés tartozéka a szűrőnek, úgyhogy én minden alkalommal kicseréltem. Ártani nem árt.
Lófaszt, én 1000-1100-ért szoktam venni Championt, meg Hiflofiltrot, és az olajcsere nálam már rutin.
Köszi!
volt
Skacok!

Kinek van(volt) fent elől Metzeler Lasertec gumi? Mostanában nagyon hangos fékezés közben. Erő teljesen "morog". Gondolom a hidegebb körülmények miatt hamarabb csúszás határhoz ér, és ebből van a hang.
OK! Reggel le sémázom neked.