Egy idő után a hidegebb aszfalton is bemelegszik a gumi.
Szerintem neked meg még meg kell szokni az új gumit, aztán jó lesz. A nyomásból meg mindenképp vegyél vissza, nekem bevált!
a hideg , meleg aszfalt mindegy. az "morgást" nem okoz. tologasd, vagy gurulj bukó nélkül , fékezgessél, hallgatózz... talán kis "sebességnél is hallasz valamit
Szvsz. nem hiszem, hogy ne lehetne megcsinálni, levétel nélkül, most már várd meg vele a telet.
Veszel carbon fóliát, elolvasod, hogy kellde felrakni és hajszárítóval is fel tudod melegíteni a helyén és sniccerrel körbevágod, ha elbaszod, leszeded és újra...én le nem szedném.
Hülye kérdés nincs! Igen! És igen néha a legegyszerűbb dolgok nem jutnak az ember eszébe! Te biztos teljes szélességében ki is használod őket. Sajna én még nem. Van még mit gyakorolni, de hát én csak ritkán használom. Átlag,évi 2-3000 Km-t.
Hát titting az nincs! Viszont morgás az van! És igen, bukón keresztül hallom! Nyáron is volt talán hasonló hangja, de csak párszor hallottam nagyon erőteljes fékezés végén. Innen gondolom, hogy a csuszás határral van összefüggésben!
jelentem van, elöl hátul. én exra hangokat nem hallok, bár a hallásom sem jó már. de valami más is lehet nálad, ha a motorzaj mellett bukóban is hallod.
nekem a "segge" csúszkál mostanában durvább motorféknél, vagy dinamikusabb körforgalomnál, de semmiképp nem morog.
("titingelni" semmiképp )
Kinek van(volt) fent elől Metzeler Lasertec gumi? Mostanában nagyon hangos fékezés közben. Erő teljesen "morog". Gondolom a hidegebb körülmények miatt hamarabb csúszás határhoz ér, és ebből van a hang.
Szerintem neked meg még meg kell szokni az új gumit, aztán jó lesz. A nyomásból meg mindenképp vegyél vissza, nekem bevált!
Veszel carbon fóliát, elolvasod, hogy kellde felrakni és hajszárítóval is fel tudod melegíteni a helyén és sniccerrel körbevágod, ha elbaszod, leszeded és újra...én le nem szedném.
nekem a "segge" csúszkál mostanában durvább motorféknél, vagy dinamikusabb körforgalomnál, de semmiképp nem morog.
("titingelni" semmiképp )
Kinek van(volt) fent elől Metzeler Lasertec gumi? Mostanában nagyon hangos fékezés közben. Erő teljesen "morog". Gondolom a hidegebb körülmények miatt hamarabb csúszás határhoz ér, és ebből van a hang.