Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a blokk rendben van, nem lesz az drága motor
2000res évjárat, 240.000Ftért, de az ára tükrözte az állapotot..
Szia Zoli!

Amibea fékkar bemegy, valójában az törött el, a fékkar csak elgörbült. Viszont ahogy néztem, külön a pöcök nem kapható, csak a kar maga. A képeket ha megnézed a korábbi kommentben, úgy talán jobban érthető, így nekem sem annyira ahogy leírtam:).
? Ezt én sem értem...
milyen évjáratú a mocid? és ha szabad kérdezni, mennyiért vetteD?
? Karbisor? Minek azt cserélni?
AKMT oldal..minden hasznos dolog megtalálható
Köszönet Devilnek
leng a kezem... Csupa figyelem vagyok

nagyfalusi átvétel megoldható
Milyen pocok?
Előbb utóbb elmegy. Amíg van szar van veréb is
Nekem van egy váltóm... ha kéne.

...bár ahogy nézem, itt fog nálam az állásban tönkremenni, mert nem nagyon szoktak GS váltót keresni
Köszi a hirdetést Dip, beszéltem amúgy már a sráccal, de ilyen cucca per pill nincs. Írtam már a neten hirdetett bontókba is, sztem összejön majd a cucc, csak mondom teszek még itt is egy próbát. Ami lehet cinkes lesz, az a fékkart tartó pöcök, merthogy fékkar van külön, de ez a tartógebasz nincs benne a pakkban. Ha sehol máshol nem találok, majd legyártatom, v kiöntetem.
Igen, szerencsésem megúsztam, leginkább azért, mert nekem nem lett kínom, meg húde nagy baj remélhetőleg a gépen sincs. Hétvégén levettem a gyújtásdeknit, kikotortam belőle pár marék földet. Igazából egy dekni meg a fékkar kell a járóképességhez, a többi csak kozmetika. A kipuffra már rendeltem haveromnál rozsdamentes lemezt, anyaguk is, meg le is tudják hajlítani, uh azzal remélhetőleg nem lesz gond.
legközelebb valószínű én is itthon megcsinálom, csak féltem hogy valamit elbaszok így nem mertem hozzáfogni, de így hogy láttam már tudom hogy kell.
pff. Szaros GS
Ne aggódj, bár a karbisor, pff
De gondolom a kereket leszedték a szimeringcsere elött
Nekem még kerékcsapágyat is kell cserélnem.
De megoldom sztem itthon
szerelő szétszedett mindent 1ik teló ki aztán a a másik is, most sajna áll a motor karbisor cserés a dolog, végén csak nem a gatyám is rámegy..
Kereket ki sem szedte? Na akkor az gyorsan ment. Nekem 1 db csavar hiányzik a plafonra, hogy ennek nekiálljak.
ő csinálta, nem szedtem ki, de ahogy elnéztem nem volt nagy ördöngőség.. légkulcsal kicsavarta a végén a csavart, kipumpálta az olajat,kitisztította, levette a porvédőt,alatta a biztosító gyűrűt kivette, erős felfele rántogatással kiszedte a szimeringet,új szimering be, biztosító gyűrű, porvédő, Összes olajat belenyomta az hiszem motul volt , vissza a csavar és kész is volt
Kiszedted, vagy csak odavitted, aztán ők szerelik ki és vissza?
Na az akkor 6000Ft haszon,megcsináljuk azt mi, nem gond, bár az olajat nekem kel megvennem, basszameg, ganja, nincs elfekvőben olajad? Privátban elküldöm a címem, ha jó és akkor elpostázod, így csak a szimering lesz tétel, kb 3000FT. De ha az is van, azt is rakd bele, a súlyon nem sokat változtat. A postát fizetem Meghívlak egy sörre.
Nem szerény...sőt! Elég levevős áron nyomják!
A haverod egy sörért megcsinálja..és még az olajat is Ő veszi!
6000 FT + szimering + olaj, azt hiszem 12000ft-ra jön ki
Teló szimering cseréért mennyit kérnek cakk-pakk? A télen én is ki akarom cserélni őket.