Amibea fékkar bemegy, valójában az törött el, a fékkar csak elgörbült. Viszont ahogy néztem, külön a pöcök nem kapható, csak a kar maga. A képeket ha megnézed a korábbi kommentben, úgy talán jobban érthető, így nekem sem annyira ahogy leírtam:).
Köszi a hirdetést Dip, beszéltem amúgy már a sráccal, de ilyen cucca per pill nincs. Írtam már a neten hirdetett bontókba is, sztem összejön majd a cucc, csak mondom teszek még itt is egy próbát. Ami lehet cinkes lesz, az a fékkart tartó pöcök, merthogy fékkar van külön, de ez a tartógebasz nincs benne a pakkban. Ha sehol máshol nem találok, majd legyártatom, v kiöntetem.
Igen, szerencsésem megúsztam, leginkább azért, mert nekem nem lett kínom, meg húde nagy baj remélhetőleg a gépen sincs. Hétvégén levettem a gyújtásdeknit, kikotortam belőle pár marék földet. Igazából egy dekni meg a fékkar kell a járóképességhez, a többi csak kozmetika. A kipuffra már rendeltem haveromnál rozsdamentes lemezt, anyaguk is, meg le is tudják hajlítani, uh azzal remélhetőleg nem lesz gond.
pff. Szaros GS
Ne aggódj, bár a karbisor, pff
De gondolom a kereket leszedték a szimeringcsere elött
Nekem még kerékcsapágyat is kell cserélnem.
De megoldom sztem itthon
ő csinálta, nem szedtem ki, de ahogy elnéztem nem volt nagy ördöngőség.. légkulcsal kicsavarta a végén a csavart, kipumpálta az olajat,kitisztította, levette a porvédőt,alatta a biztosító gyűrűt kivette, erős felfele rántogatással kiszedte a szimeringet,új szimering be, biztosító gyűrű, porvédő, Összes olajat belenyomta az hiszem motul volt , vissza a csavar és kész is volt
Na az akkor 6000Ft haszon,megcsináljuk azt mi, nem gond, bár az olajat nekem kel megvennem, basszameg, ganja, nincs elfekvőben olajad? Privátban elküldöm a címem, ha jó és akkor elpostázod, így csak a szimering lesz tétel, kb 3000FT. De ha az is van, azt is rakd bele, a súlyon nem sokat változtat. A postát fizetem Meghívlak egy sörre.
Amibea fékkar bemegy, valójában az törött el, a fékkar csak elgörbült. Viszont ahogy néztem, külön a pöcök nem kapható, csak a kar maga. A képeket ha megnézed a korábbi kommentben, úgy talán jobban érthető, így nekem sem annyira ahogy leírtam:).
Köszönet Devilnek
nagyfalusi átvétel megoldható
...bár ahogy nézem, itt fog nálam az állásban tönkremenni, mert nem nagyon szoktak GS váltót keresni
Ne aggódj, bár a karbisor, pff
De gondolom a kereket leszedték a szimeringcsere elött
Nekem még kerékcsapágyat is kell cserélnem.
De megoldom sztem itthon